Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Kαλοριζικα Βασιλη!!
Συμφωνω με το ετοιμο παγκακι που αγορασες και γω το ιδιο θα εκανα!

Ειμαστε πιο πολυ της "επισκευης" ανθρωποι και οχι της 'κατασκευης' :))

Ευχαριστω Μιχαλη σιγουρα η αρχικη κατασκευη δινει μεγαλη χαρα ,αλλα και οι ιδεες στο πως να βελτιωσεις -υλοποιησεις κατι σε υπαρχων υλικα δινουν εξ ισου ικανοποιηση!

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

πάνω σε "ενα" κομμάτι ξύλο μαθαινεις αρκετά πράγματα.. Εγώ αυτο εχω αποκομίσει απο την μικρή ενασχόληση μου.

Τώρα που λέτε για παγκάκια. Πριν 1-2 εβδομάδες περνούσα με το αμάξι απο την Λεωφόρο Πεντέλης στο ύψος του ζαχαροπλαστείου Μπάκα..Δηλαδή πολύ ψηλά προς Νέα Πεντέλη.

Εκει λοιπόν στο άνοιγμα είχε σταματήσει μια καρότσα μικρή και είχε βγάλει παγκάκια κήπου με τραπέζι (αυτα που είναι ένιαία 1 παγκάκι απο καθε μεριά και στην μέση το τραπέζι) πανέμορφα . Δηλαδή πολύ προσεγμένη κατασκευή. οχι προχειροδουλιές..Το ξύλο επίσης χοντρό . Δεν ξέρω όμως ποιότητα.

Δεν ρώτησα τιμή.. Εχετε δει κάτι παρόμοιο;

Τραπεζοπαγκοι λεγονται και ειναι ακριβοι, απο ~200 εως 400+ ευρω αναλογα το ξυλο/μεγεθος.

Τραπεζοπαγκοι λεγονται και ειναι ακριβοι, απο ~200 εως 400+ ευρω αναλογα το ξυλο/μεγεθος.

Λες να τους έδιναν τόσο ε; Αν μου λεγε πάντως 150 θα τον τσίμπαγα.. Αλλά λογικά εκει στο 200άρι και πάνω τους έκοβα κι εγώ ..

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Κυριάκοοοοο..................

Στο δρόμο είναι... :ernaehrung004:

TL14353-40.jpg

πάνω σε "ενα" κομμάτι ξύλο μαθαινεις αρκετά πράγματα.. Εγώ αυτο εχω αποκομίσει απο την μικρή ενασχόληση μου.

Τώρα που λέτε για παγκάκια. Πριν 1-2 εβδομάδες περνούσα με το αμάξι απο την Λεωφόρο Πεντέλης στο ύψος του ζαχαροπλαστείου Μπάκα..Δηλαδή πολύ ψηλά προς Νέα Πεντέλη.

Εκει λοιπόν στο άνοιγμα είχε σταματήσει μια καρότσα μικρή και είχε βγάλει παγκάκια κήπου με τραπέζι (αυτα που είναι ένιαία 1 παγκάκι απο καθε μεριά και στην μέση το τραπέζι) πανέμορφα . Δηλαδή πολύ προσεγμένη κατασκευή. οχι προχειροδουλιές..Το ξύλο επίσης χοντρό . Δεν ξέρω όμως ποιότητα.

Δεν ρώτησα τιμή.. Εχετε δει κάτι παρόμοιο;

"Παίζουν" συχνά τώρα τελευταία. Πάνε από 150-200 και δέχονται παζάρι (οι πωλητές). Δεν ξέρω τι κατασκευή είναι.

image hosting no sign up

Οι σφικτηρες ειναι πολυ ευχρηστοι! Τοσο στη ρυθμιση αλλα και στο σφιξημο-ξεσφιξημο. Λιγο ποιο δυσχρηστοι απο τους ελατηριοτους δηλαδη αλλα καμια σχεση με τους βιδωτους κλαςικους μεταλλικους.

μεγεια νεκταριε!! αναμενω εντυπωσεις για τον σφιχτηρα γωνιακης συνδεσεις μια και των εχω στο μυαλο μου για αμεση αγορα.

Ο γωνιακης συνδεσης σφιγγει αλλα δεν μπορει να κρατησει δυο τεμαχια καθετα μεταξυ του, οταν το αλλο ακρο του ενος ειναι στον αερα. Πρεπινκαι τα δυο τεμαχια να ειναι στο ιδιο επιπεδο. Αυτο δοκιμασα μονο. Ειχα να βαλω κατι ραφια, αλλα αργησε το πακετο και τα εβαλα αλλιως.

Καλορίζικα Νεκτάριε!
Καλά έκανες και αγόρασες οδηγό τρυπήματος.Είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία.

Επειδή μιλάμε για Wolfcraft. Κάτι που αξιοποιεί τους ήδη υπάρχοντες σφιγκτήρες δίνοντας τους μεγαλύτερη έκταση