Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

και κάτι όμορφο και πολύ χρήσιμο για εμένα που το αγόρασα σήμερα από τοπικό κατάστημα σε πολύ καλή τιμή (13 ευρώ).
την δοκίμασα σήμερα κιόλας και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση για τα λεφτά της. βαριά και γερή κατασκευή με πολύ καλό κόψιμο.

Attachments

• 20150408_133602[1].jpg
    20150408_133602[1].jpg
    121.2 KB · Views: 383

Φαίνεται πολύ ανώτερη ποιοτικά της Στάνλεϊ!

Καλοδουλευτη!

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

και κάτι όμορφο και πολύ χρήσιμο για εμένα που το αγόρασα σήμερα από τοπικό κατάστημα σε πολύ καλή τιμή (13 ευρώ).
την δοκίμασα σήμερα κιόλας και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση για τα λεφτά της. βαριά και γερή κατασκευή με πολύ καλό κόψιμο.

Δώσε περισσότερα στοιχεία γιατί φαίνεται καλή περίπτωση

Καλοδουλευτη. Θελω και γω πληροφοριες, γιατι φαινεται καλο εργαλειο καινη τιμη ειναι πολυ προσιτη.

Φαίνεται πολύ ανώτερη ποιοτικά της Στάνλεϊ!

Καλοδουλευτη!

Εγω λεω το ακριβως αντιθετο, εαν εξαιρεσουμε τα χερουλια που στην Stanley ειναι πλαστικα.
Επειδη ομως η εμφανιση δεν λεει κατι και πραγματικα δεν ξερω θα ηθελα να τεκμηριωσεις την γνωμη σου αυτη για να μαθουμε και εμεις. Ενδιαφερομαι να παρω μια πλανη No4.

Για πες για την πλάνη! Όλο κ κάπου χρειάζεται μια φθηνή για χοντροδουλειες.

τα χερούλια της είναι ξύλινα και όπως είπα είναι πολύ ποιοτική και γερή κατασκευή, μου άρεσε βέβαια και εμφανισιακά, σκέτο μπιμπελό να πούμε.
διαβάστε και εδώ, είναι το νούμερο 4.

http://www.ambikaforgings.com/Planes/GB3304.html

πάντως σε mdf και σε δοκάρι και σανίδι παλέτας (πιθανότατα από πεύκο ή έλατο) δεν αντιμετώπισε θέμα, μόνο στους ρόζους φυσικά, αλλά με δύο τρία χτυπήματα τους "έπαιρνε".
μπορώ να πω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος καθώς είναι VFM.

Πολυ ωραια Jim ! αν και εχω μια πολυ καλη ξυλινη ψηνομαι να τη χτυπησω σ αυτα τα λεφτα.. να εχει και γκινοσο αραγε..;

e2e8110266147d9d54a6ab6d82b2f0cf.jpg

Δεν αντεξα να περιμένω το παγκοπριονο του lidl και σήμερα παρέλαβα το σχεδον ίδιο της einhell. Δεν το άνοιξα ακομα αλλα διάβασα πολλά καλά σχόλια.

Δεν αντεξα να περιμένω το παγκοπριονο του lidl και σήμερα παρέλαβα το σχεδον ίδιο της einhell. Δεν το άνοιξα ακομα αλλα διάβασα πολλά καλά σχόλια.

Πες μας γνώμη γιατί εγώ αντιθέτως έχω διαβάσει κακά σχόλια κυρίως για την ευθυγράμμιση του δίσκου με τους οδηγούς καθώς και για το ότι ο οδηγός πιάνει μόνο από τη μία πλευρά με αποτέλεσμα να μην είναι σταθερός.

Ο δισκος δεν ειναι σε καμια περιπτωση παραλληλος με τον οδηγο η τα αυλακια, πρεπει να το κανεις εσυ. Μπορεις να κοψεις το μεγιστο περιπου 20 εκατοστα, τα μαυρα φτερα ειναι μονο για υποστιριξη του υλικου, δεν μπορεις να βαλεις τον οδηγο εκει.
Σε τελικη αναλυση οτι πληρωνεις περνεις. :(

ΥΓ Που διαβασες τα καλα σχολια;

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

μεγεια !! πες τιμη και απο που γιατι ψαχνω και γω ενα .

Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Καλησπέρα. Αγόρασα και εγώ την συγκεκριμένη πλάνη. (σ.σ......εγώ το ξέρω σαν ροκάνι). Την πέτυχα σε τοπικό κατάστημα, και ενώ έψαχνα για κάτι άλλο άσχετο, ξεχασμένη σε ένα ράφι τελευταίο κομμάτι ....... και είπα να το χτυπήσω μην μένει μόνο του και έξω από το κουτί!!!!!!!! και κρυώνει και το έβαλα να κάνει παρέα με τα άλλα τα stanley που έχω.... Η τιμή κτήσης ήταν λίγο καλύτερη από το συμφορουμίτη jimara1982 μιας και πλήρωσα 10 ευρώ, τουλάχιστον τόσο μου την άφησε γιατί ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είναι γνωστός μου. Στο κουτί πάνω τιμή είχε 14 ευρώ να αναφέρω προς αποφυγή παρεξηγήσεων αλλά στους ........ καλούς πελάτες κάνουν άλλες τιμές!!!! Στα πιο σοβαρά τώρα σε σύγκριση με τις stanley που έχω και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που την αγόρασα είναι κατώτερη ποιοτικά και η παραπάνω φωτογραφία την ευνοεί κατά πολύ προς το καλύτερο... Τόσο το χυτό σώμα είναι κατώτερο ποιοτικά όσο κυρίως και ο ρεγουλατόρος. Παραμένει ωστόσο μια πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά της, άλλωστε έρχεται να προστεθεί και συμπληρώσει άλλες που έχω ήδη. Οι stanley που έχω κάνουν τα διπλάσια ή και τριπλάσια λεφτά σε σχέση με αυτήν, οπότε για τα λεφτά της είναι μια άριστη κυριολεκτικά επιλογή!!!

Τα καλά σχόλια έλεγαν " για τα λεφτα του είναι σούπερ" !!!

Παιδιά δεν περιμένω παντως να έχει ακρίβεια όπως ενα ακριβό πριόνι πάγκου. Το πήρα 144 απο e-shop.gr. ήρθε την επόμενη μέρα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Δείτε το αναλυτικό βίντεο.

Einhell TH-TS 1525 U assembling and first cut:

https://youtu.be/ajN5A_b9FBM

Η αρχική μου σκέψη πάντως ηταν να αγοράσω ενα φθηνό εργαλείο και μελλοντικά να το ενσαματωσω σε εναν μεγαλο ξύλινο diy παγκο.

Δείτε κι αυτό! Κάτι τέτοιο έχω στο νου μου!

http://miscpro.com/2013/12/08/diy-table-saw-sledge-with-flip-stop-guide/

Τα καλά σχόλια έλεγαν " για τα λεφτα του είναι σούπερ" !!!

Παιδιά δεν περιμένω παντως να έχει ακρίβεια όπως ενα ακριβό πριόνι πάγκου. Το πήρα 144 απο e-shop.gr. ήρθε την επόμενη μέρα.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο.

Einhell TH-TS 1525 U assembling and first cut:

https://youtu.be/ajN5A_b9FBM

Η αρχική μου σκέψη πάντως ηταν να αγοράσω ενα φθηνό εργαλείο και μελλοντικά να το ενσαματωσω σε εναν μεγαλο ξύλινο diy παγκο.

Δείτε κι αυτό! Κάτι τέτοιο έχω στο νου μου!

http://miscpro.com/2013/12/08/diy-table-saw-sledge-with-flip-stop-guide/
Κατά κανόνα, είναι καλύτερο και ακριβεστερο αυτό παρά ένα δισκοπριονο προσαρμοσμένο με ιδιοκατασκευη σε πάγκο;

Αυτο, και μονο που εχει το αυτακι στο πισω μερος του δισκου σου γλιτωνει αρκετα κλωτσηματα kickback του υλικου που κοβεις. Συνηθως τα δισκοπριονα χειρος δεν εχουν το αυτακι.
Δες τι ειναι το kickback και τι το προκαλει, https://www.youtube.com/watch?v=u7sRrC2Jpp4

Να κανω μια ερωτηση. Κανονικα δεν θα επρεπε να κοβει το ξυλο με τον τροχο απο την πλευρα που ο δισκος εχει φορα προς τα κατω στο τραπεζι;

Να κανω μια ερωτηση. Κανονικα δεν θα επρεπε να κοβει το ξυλο με τον τροχο απο την πλευρα που ο δισκος εχει φορα προς τα κατω στο τραπεζι;

ναι, αυτός το κάνει λάθος επίτηδες
Σωστά το κόβει. Ο δίσκος γύρνα προς τον χειριστή.