Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Ναι ο δισκος γυρναει με την σωστη φορα, εξαλλου δεν μπορει να κοψει αποδοτικα αναποδα, τα δοντια παντα πρεπει να πεφτουν προς το ξυλο για να κοψουν.
Το σωστο εξαρτημα ειναι το παρακατω, το αυτακι για να αποτρεπει ξεκολλημα του κομμενου κοματιου απο τον οδηγο και τα αγκιστρα που κρατανε το ξυλο εαν κανει κινηση προς τα πισω.
Dewalt_Guard_Assembly-Header.png

μπερδεύτηκα με το πρώτο κομμάτι που δεν είναι τρόχος. :slapface::slapface:

τετοια εξαρτηματα πουλιουνται ξεχωριστα για τους παγκους ιδιοκατασκευες?

τετοια εξαρτηματα πουλιουνται ξεχωριστα για τους παγκους ιδιοκατασκευες?
Δεν έτυχε να πέσει το μάτι μου. Φαντάζομαι μπορείς να φτιάξεις μόνος σου, αν κ είναι θέμα η στήριξη του knife. Αν όμως το σκέφτεστε, αφού τα χέρια θα κοπούν που θα κοπούν, ας το αφήσετε σκέτο να είναι κ πιο θεαματικό το ατύχημα!

Παραλαβη νεων πετρων τροχισματος (water stones), διαφορετικων grits. Και ενα τροχιστικο της πλακας, επειδη ειναι victorinox..:))
Tα πανω απο amazon.de και την κατω πετρα απο www.banggood.com

16920151150_f9c972693e_b.jpg

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Οι αγορές έγιναν πριν 1-1,5 μήνα αλλά μέχρι σήμερα ήταν στις σακούλες που τα αγόρασα.
:-)

DSCN6244_zpsd6gyztqe.jpg

Οι 6 σφιγκτήρες μαραγκού είναι ffgroup 60x200mm.Οι υπόλοιποι είναι <<C>> 2 των 100mm,2 των 75mm και 4 των 50mm
DSCN6245_zpsggwttids.jpg

DSCN6246_zpssuvducdt.jpg

DSCN6247_zpsfsp2qgya.jpg

DSCN6248_zpsiumwvsng.jpg

DSCN6250_zpsmdoqgisv.jpg

DSCN6251_zpslbulmphh.jpg

Αυτα ειναι ! Πολυ πραμα μαζεμενο, να χαιρεσαι να το βλεπεις.
Το πριονι ποσο σου κοστισε? βλεπω πως οι σφικτηρες μαραγκου του τυπου αυτου καλα καρατανε παρολη την εξαπλωση των αυτων με τη λαβη συμπλεκτη.

Είναι ανταλλακτικές λάμες στην φωτογραφία.
Το κόστος της κάθε λάμας είναι 11,70 ευρώ.
Αν θυμάμαι καλά όλο το πριόνι κάνει περίπου 19 ευρώ.

εφτασε κι αυτό . Βολικό φαίνεται στο μέγεθος και στο βάρος. Εντυπώσεις μόλις κόψω κάτι.

Attachments

• bosch1.jpg
    bosch1.jpg
    113.1 KB · Views: 365
  • bosch2.jpg
    bosch2.jpg
    88.7 KB · Views: 365

μεγεια προφ! περιμενουμε εντυπωσεις.

Θοδωρή καλορίζικο και καλοδούλευτο. Να ρωτήσω κόβει προς τα πάνω ή δεν είδα καλά; Δεν γνωρίζω πως κόβουν τα δισκοπρίονα χειρός.

Σας ευχαριστώ.

Φίλε Χρήστο δεν νομίζω να κόβει προς τα πάνω για λόγους ασφαλείας.

Αυτο που ξέρω ειναι οτι ορίζεις γωνία για φαλτσοκοπή και κλασικά κοπή με το πριόνι κάτω ακουμπησμένο στον πάγκο.

Θοδωρή καλορίζικο και καλοδούλευτο. Να ρωτήσω κόβει προς τα πάνω ή δεν είδα καλά; Δεν γνωρίζω πως κόβουν τα δισκοπρίονα χειρός.

Αν καταλαβα καλα, μιλας για τη φορα του τροχου. Και ναι ειναι αυτη που δειχνει το βελος. Ετσι κραταει το εργαλειο κατω, αν γυρναγε αναποδα θα "πεταγε"

spf9lt.jpg

Σήμερα ήρθε και το κρουστικό κατσαβίδι με τη 4Ah μπαταρία. Έχω πολλές απορίες για το συγκεκριμένο είδος εργαλείου. Θα τις εκφράσω στο σωστό τόπικ.

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Σήμερα ήρθε και το κρουστικό κατσαβίδι με τη 4Ah μπαταρία. Έχω πολλές απορίες για το συγκεκριμένο είδος εργαλείου. Θα τις εκφράσω στο σωστό τόπικ.

Απο που το τσίμπησες και πόσο αν επιτρέπεται ??