Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Τελευταίας προσθήκες "Ταινιολειαντήρας SKIL 1215 & Δισκοπρίονο SKIL 5265 μαζί με την ράγα 1.44 μήκος" !!

11066620_10205362564557058_2641196357880078085_n.jpg

11079043_10205362564437055_6030656014587516686_n.jpg

DSC01719%2B(%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE).JPG

DSC01721%2B(%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE).JPG

Το δισκοπρίονο κυριολεκτικά του έχω πιει το αίμα.... !!!!! το έκανα πρόσφατα μετατροπή σε πάγκο εργασίας για να κόβω τα ξύλα μου, και όποτε θέλω (ποιο σπάνια) το αφαιρώ από τον πάγκο, και το δουλεύω κανονικά !!!

σ.σ. αν μπορείτε, πείτε μου που μπορώ να παρουσιάσω τον πάγκο αναλυτικά !! σε ποια ενότητα, γιατί είμαι νέος... μην κάνω λάθος !! :)

DSC01873%2B(%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE).JPG

Ο ταινιολιαντήρας είναι αγορά μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα που πέρασε, και δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη άποψη !! δείχνει όμως να με βολεύει αρκετά καλά μιας και το πλάτος της είναι όσο η σανίδες παλέτας που δουλεύω περισσότερο !! με 2 μόλις περάσματα έχω λείο ξύλο, οπότε ΝΑΙ είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν !!

Σίγουρα όμως θα αγοραστεί και μια ηλεκτρική πλάνη βάσης (einhell) για ακόμα καλύτερα και ποιο γρήγορα αποτελέσματα !! Ενας φίλος με ενημέρωσε ότι πουλιέται σε ένα κατάστημα εργαλείων εδώ στο Ηράκλειο, μια επαγγελματική πλάνη βάσης από Μαραγκούδικο το οποίο έκλεισε στα 200 ευρώ (διφασική) !! θα περάσω κάποια στιγμή να την τσεκάρω να δω αν αξίζει και βλέπουμε... !!!

einhell_4419950.jpg

Του σφιγκτήρα το κάγκελο!! Χεχε!! Παραγγελία απο tool4you.gr

067000832cd9e0106fb66d862edd0d1d.jpg

Ε ρε μανα μου σφικτηρεεεεεες!!!!
Ωραιος!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το δισκοπρίονο κυριολεκτικά του έχω πιει το αίμα.... !!!!! το έκανα πρόσφατα μετατροπή σε πάγκο εργασίας για να κόβω τα ξύλα μου, και όποτε θέλω (ποιο σπάνια) το αφαιρώ από τον πάγκο, και το δουλεύω κανονικά !!!

σ.σ. αν μπορείτε, πείτε μου που μπορώ να παρουσιάσω τον πάγκο αναλυτικά !! σε ποια ενότητα, γιατί είμαι νέος... μην κάνω λάθος !! :)

DSC01873%2B(%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AE).JPG

Ανοιξε καινουργιο ποστ εδω για την παρουσιαση!

Ωραια αυτη η επιτραπεζια πλανη την ζαχαρωνω και εγω καιρο.
Να παρουμε απο μια!!!

Ο ταινιολιαντήρας είναι αγορά μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα που πέρασε, και δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη άποψη !! δείχνει όμως να με βολεύει αρκετά καλά μιας και το πλάτος της είναι όσο η σανίδες παλέτας που δουλεύω περισσότερο !! με 2 μόλις περάσματα έχω λείο ξύλο, οπότε ΝΑΙ είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν !!

Σίγουρα όμως θα αγοραστεί και μια ηλεκτρική πλάνη βάσης (einhell) για ακόμα καλύτερα και ποιο γρήγορα αποτελέσματα !! Ενας φίλος με ενημέρωσε ότι πουλιέται σε ένα κατάστημα εργαλείων εδώ στο Ηράκλειο, μια επαγγελματική πλάνη βάσης από Μαραγκούδικο το οποίο έκλεισε στα 200 ευρώ (διφασική) !! θα περάσω κάποια στιγμή να την τσεκάρω να δω αν αξίζει και βλέπουμε... !!!

einhell_4419950.jpg

Ανοιξε καινουργιο ποστ εδω για την παρουσιαση!

Ωραια αυτη η επιτραπεζια πλανη την ζαχαρωνω και εγω καιρο.
Να παρουμε απο μια!!!

Του σφιγκτήρα το κάγκελο!! Χεχε!! Παραγγελία απο tool4you.gr

067000832cd9e0106fb66d862edd0d1d.jpg

Καλοδουλευτοι οι σφηκτηρες...
ΑΝ σε βαραινουν 2 απο τους μικρους (κιτρινους) σφηκτηρες ευχαριστως να σε ξελαφρωσω με το αζημειωτο παντα, μιας και οταν παραγγειλα εγω δεν τους ειχε...και δεν αξιζει πλεον για 2 να παραγγειλω...

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

ερωτώ (κυρίως) τον miskin αν είναι αξιόπιστος ο εν λόγω πωλητής?
Ή αν κάποιος άλλος έχει εμπειρία από αυτόν?
Τα εργαλεία του τι λένε? Γιατί βλέπω πολύ καλές τιμές...!

Καλοδουλευτοι οι σφηκτηρες...
ΑΝ σε βαραινουν 2 απο τους μικρους (κιτρινους) σφηκτηρες ευχαριστως να σε ξελαφρωσω με το αζημειωτο παντα, μιας και οταν παραγγειλα εγω δεν τους ειχε...και δεν αξιζει πλεον για 2 να παραγγειλω...

σε ενδιαφέρει να παραγγείλουμε μαζί (έχω ήδη μια παραγγελία που εκκρεμεί στα 24 )??

Εγω περιμένω μια παραγγελια απο αυτόν στις επόμενες μέρες και μέχρι τώρα ήταν άψογος. Επίσης οι κριτικές του είναι άριστες.

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Το κατσαβίδι και η μπαταρία ηρθαν σε αψογη κατάσταση με speedex στο σπίτι

image upload no size limit

Να και τα δικα μου πασχαλινα!

Οι σφιγκτηρες χρειαζονται παρουσιαση αμεσα και κριτικη συγκριτικο κλπ κλπ. :Banane0:

τα εργαλεία που πήρατε ήταν καινούρια ή μεταχειρισμένα?

Εγω περιμένω μια παραγγελια απο αυτόν στις επόμενες μέρες και μέχρι τώρα ήταν άψογος. Επίσης οι κριτικές του είναι άριστες.

τα εργαλεία που πήρατε ήταν καινούρια ή μεταχειρισμένα?

Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Τα καταχώρησες στην Bosch μέσω Internet για να επεκτείνεις την Εγγύηση στα τρία χρόνια από ένα ?

Παντως αν καποιος ενδιαφερεται για το bosch gsr 10,8 + 2x1,5A batteries + φορτιστη+ lboxx+ φακο Gli 10,8v ως μερος ενος σετ εργαλειων που βλεπω ας μου στειλει pm διοτι τα παραπανω τα εχω ηδη και σκεφτομαι τα υπολοιπα του πακετου

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

Τα καταχώρησες στην Bosch μέσω Internet για να επεκτείνεις την Εγγύηση στα τρία χρόνια από ένα ?

Ναι το έκανα ήδη! Και μια που το λες, η Bosch για να σου δώσει αυτό το πιστοποιητικό δε σου ζητάει επωνυμία καταστήματος, ενώ η Makita, που πήρα δυο γωνιακούς τροχούς απ' έξω μου το ζητούσε, αν θυμάμαι καλά μόνο ελληνικό!

σε ενδιαφέρει να παραγγείλουμε μαζί (έχω ήδη μια παραγγελία που εκκρεμεί στα 24 )??

Ευχαρίστως αλλα με ενδιαφέρουν Μαξ 4 σφυκτηρες μικροί άρα δεν συμφέρει και πάλι με τα μεταφορικά...εκτος και αν μπει και άλλος μαζι μας για παραγγελια και ετσι μπορέσουμε να επωφεληθούμε των δωρεάν μεταφορικών...

Ευχαρίστως αλλα με ενδιαφέρουν Μαξ 4 σφυκτηρες μικροί άρα δεν συμφέρει και πάλι με τα μεταφορικά...εκτος και αν μπει και άλλος μαζι μας για παραγγελια και ετσι μπορέσουμε να επωφεληθούμε των δωρεάν μεταφορικών...

Αν βάλω και εγώ 4 μικρούς και 2 (τους πιο μεγάλους), καλυπτομαστε?

Αλλιώς να πούμε και του endura... (έχουν άλλο χρώμα Κυριάκο)

Ανοιξτε μια ομαδική αν είναι να δούμε. Κι εμένα με ενδιαφέρουν μερικοί.

Ναι, και εγώ ενδιαφέρομαι, ας ανοιχτεί μια ομαδική.