Το δισκοπρίονο κυριολεκτικά του έχω πιει το αίμα.... !!!!! το έκανα πρόσφατα μετατροπή σε πάγκο εργασίας για να κόβω τα ξύλα μου, και όποτε θέλω (ποιο σπάνια) το αφαιρώ από τον πάγκο, και το δουλεύω κανονικά !!!
σ.σ. αν μπορείτε, πείτε μου που μπορώ να παρουσιάσω τον πάγκο αναλυτικά !! σε ποια ενότητα, γιατί είμαι νέος... μην κάνω λάθος !!
Ανοιξε καινουργιο ποστ εδω για την παρουσιαση!
Ωραια αυτη η επιτραπεζια πλανη την ζαχαρωνω και εγω καιρο.
Να παρουμε απο μια!!!
Ο ταινιολιαντήρας είναι αγορά μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα που πέρασε, και δεν έχω ακόμα ολοκληρωμένη άποψη !! δείχνει όμως να με βολεύει αρκετά καλά μιας και το πλάτος της είναι όσο η σανίδες παλέτας που δουλεύω περισσότερο !! με 2 μόλις περάσματα έχω λείο ξύλο, οπότε ΝΑΙ είμαι ευχαριστημένος προς το παρόν !!
Σίγουρα όμως θα αγοραστεί και μια ηλεκτρική πλάνη βάσης (einhell) για ακόμα καλύτερα και ποιο γρήγορα αποτελέσματα !! Ενας φίλος με ενημέρωσε ότι πουλιέται σε ένα κατάστημα εργαλείων εδώ στο Ηράκλειο, μια επαγγελματική πλάνη βάσης από Μαραγκούδικο το οποίο έκλεισε στα 200 ευρώ (διφασική) !! θα περάσω κάποια στιγμή να την τσεκάρω να δω αν αξίζει και βλέπουμε... !!!