Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Tι παραλαβαμε σημερα..

Παιδιά να την ανοίξουμε την ομαδική, αλλά κάποιος "πρέπει" να μου τα στείλει με ένα ΚΤΕΛ Πάτρα...:guitarist:
Αν συμφωνείτε μου λέτε!

[/COLOR]
Παιδιά να την ανοίξουμε την ομαδική, αλλά κάποιος "πρέπει" να μου τα στείλει με ένα ΚΤΕΛ Πάτρα...:guitarist:
Αν συμφωνείτε μου λέτε!
Τότε αυτό είναι πρόβλημα...
Εγώ δεν έχω χρόνο γιατί καποιος πρεπει να τα πάρει από την μεταφορική...και να τα στείλει και με το ΚΤΕΛ αν και το δεύτερο θα μπορούσα να το κάνω και Σάββατο

Γιατι δεν παραγγελνει ο καθενας μονος του τα τεμαχια πουβθελει εφοσον θα τα επιβαρυνθει για τη μετεπειτα αποστολη στην εδρα του?

Ακριβώς. Αυτό είναι μόνο για όσους είμαστε στην ίδια περιοχή/πόλη. Αν μεσολαβήσει ταχυδρομείο/κουρριερ δεν κερδίζει κανείς κάτι (ίσως του έρθει και πιο ακριβά). Εγώ είμαι μέσα αλλά δεν έχω χρόνο να πάω σε πρακτορεία...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αθηνα

Να ευχαριστησω τον φιλο Θοδωρη (Thodorakis) που εκανε παραγγελια και την παρελαβε απο το πρακτορειο.
Οι σφικτηρες ειναι ισως λιγο καλυτεροι απο του Lidl η στα ιδια επιπεδα, καμια σχεση ομως με τους βιδωτους που εχω της Wolfcraft.

Να ευχαριστησω τον φιλο Θοδωρη (Thodorakis) που εκανε παραγγελια και την παρελαβε απο το πρακτορειο.
Οι σφικτηρες ειναι ισως λιγο καλυτεροι απο του Lidl η στα ιδια επιπεδα, καμια σχεση ομως με τους βιδωτους που εχω της Wolfcraft.
Σε ποιους αναφερεσε?

ολις παρελαβα και εγω τις πετρουλες απο κινα με 3000 και 8000 γκριτ!
Για να δουμε.
Θα τις ηθελα λιγο πιο μεγαλες παντως.

Βαλε φωτο Κυρ ! ποσο πηγανε..?

Ευχαριστω που με γραφεις αδερφε ! :)

Ωραιος. Εγω παραγγειλα ενα οδηγο για τροχισμα απο κει.

http://www.banggood.com/Manual-Knif...g-or-Chisel-or-Cutter-Sharpener-p-919891.html

SKU124556%20(9).jpg

Ναι και γω τον ιδιο αγορασα. Τον παρελαβα χτες. Να δουμε αν κανει δουλεια ομως.
Εχει πολλα χρησιμα πραγματακια το banggood. Καθε βδομαδα τσεκαρω τις νεες αφιξεις που εχει.

Μαλλον θα τον αγορασω και εγω αυτον τον οδηγο για τα σκαρπελα που πηρα απο το lidl. Χτες δοκιμασα ενα, που να κοβανε και καλα. Αριστη η αγορα τους και με ενα τροχισματακι θα ξυριζουν.

Μαλλον θα τον αγορασω και εγω αυτον τον οδηγο για τα σκαρπελα που πηρα απο το lidl. Χτες δοκιμασα ενα, που να κοβανε και καλα. Αριστη η αγορα τους και με ενα τροχισματακι θα ξυριζουν.

Εαν το βλεπεις σαν gadget να το παρεις. Εαν ομως θες απλα να κανεις πιο κοφτερα τα σκαρπελα σου σου προτεινω να αφιερωσεις 22 λεπτα στον Μαστορα κυριο Paul Sellers, με εχει πεισει απολυτα οτι ξερει τι κανει και τι λεει.
Φτηνα σκαρπελα, φτηνο τροχισμα και δες τι δουλειες βγαζει. Ουτε ειδικες πετρες, ουτε ειδικα λαδια.
https://www.youtube.com/watch?v=Ki8tt-VjwqI

Και εγώ θέλω μερικούς μικρούς ναι Νίκο!

Ανοιξατε..? αν ειναι να παρω και γω μερικους.

Γιατι δεν παραγγελνει ο καθενας μονος του τα τεμαχια πουβθελει εφοσον θα τα επιβαρυνθει για τη μετεπειτα αποστολη στην εδρα του?

Ακριβώς. Αυτό είναι μόνο για όσους είμαστε στην ίδια περιοχή/πόλη. Αν μεσολαβήσει ταχυδρομείο/κουρριερ δεν κερδίζει κανείς κάτι (ίσως του έρθει και πιο ακριβά). Εγώ είμαι μέσα αλλά δεν έχω χρόνο να πάω σε πρακτορεία...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αθηνα

Καλημέρα και καλή εβδομάδα.
Να υποθέσω ότι έγινε κάποια ομαδική αλλά αφορούσε Αθήνα?

Εαν το βλεπεις σαν gadget να το παρεις. Εαν ομως θες απλα να κανεις πιο κοφτερα τα σκαρπελα σου σου προτεινω να αφιερωσεις 22 λεπτα στον Μαστορα κυριο Paul Sellers, με εχει πεισει απολυτα οτι ξερει τι κανει και τι λεει.
Φτηνα σκαρπελα, φτηνο τροχισμα και δες τι δουλειες βγαζει. Ουτε ειδικες πετρες, ουτε ειδικα λαδια.
https://www.youtube.com/watch?v=Ki8tt-VjwqI
Παρα πολυ καλο. Θα το δοκιμασω. Ετσι κι αλλιως ειναι φτηνα αν χαλασω καποιο.

Απάντηση: Tι παραλαβαμε σημερα..

P4200029.jpg μικρο παραλαβες αλλα χρησιμα ! το πριονακη fatmax εξαιρετικο!!