Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μας τα πήραν πάλι οι Γερμανοί σήμερα. Φτιάχνω σιγά σιγά τη δεύτερη (τρίτη? τέταρτη? ποιος ξέρει ακριβώς...) εργαλειοθήκη για γενικές εργασίες μέσα στο σπίτι.

View attachment 116102

Και δύο γκοφρέτες για την υπογλυκαιμία. Α, και δύο trimmers, ένα για το μούσι μου κι ένα για το μπικίνι... :BDGBGDB55:

καλοδουλευτα τα εργαλεία...
Βλέπω η φωτο ειναι απο το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου...
Κατι μου λέει οτι θα τα φυγαδευσεις λιγα λιγα απο εκει μέσα...
Για να μην πάρει χαμπάρι η συζηγος...χαχαχα

Χαχα η φωτό βγήκε στο χώρο στάθμευσης του Lidl - φρέσκο πράμα έχω λέμε.

Οχι, δεν είμαι συζευγμένος. Αλλά και να ήμουν, έχω το ελεύθερο ("famous last words" κλπ χαχαχα)...

@Bakalakos, ευχαριστώ για τη χρήσιμη πληροφορία, οπότε δεν έχει νόημα να πάρω το γαλλικό.

Καλοριζικα καλοδουλευτα ολύμπιε !

Εγω ειχα παραλαβη μια καροτσα παλετες σημερο.. :smash: η συνεχεια στο παλετοθρεντ ! :afro:

Παρέλαβα κάτι ψιλοπράγματα σήμερα (Το τρυπάνι No 4 εσκεμμένα είναι χωρίς βάση adaptor)

ergale10.jpg

ergale11.jpg

ergale12.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να σαι καλα Νεκτάριε,
Μιά χαρά πρός το παρών αγόρασα καί δεύτερον benman ανταπτορα ενα για το κατσαβιδι και ενα για το επαναφορτιζομενο δραπανο,θα μου πεις για το κατσαβιδι γιατι πηρες ανταπτορα ? πηρα γιατι δεν μπορω να βαζω το bit κατευθειαν στο κατσαβιδι ειναι πολυ κοντο,πιο πολυ σαν προεκταση και μετα για να μην βγαινει η μυτη ευκολα απο την θεση της.
Στην πράξη το είδα ότι με διευκολύνη να εχω 2 ανταπτορες ασφαλείας

Καλοδουλευτα Τζιμ ! τιμη για την 35αρα γωνια και τα (εξαγωνα) μικρα τρυπανακια ..? αν θες λες και το μαγαζι που τα πηρες..

Φίλε Δημήτρη από τόν Ντέτσικα πήρα τίς γωνίες τα τρυπάνια καί τήν θήκη,η γωνία εχει καπου στα 7 ευρώ,καί τα 2 τρυπάνια μέ εξαγωνη βαση καπου στα 2 η 2,5 ευρώ τό ένα,ακριβώς δέν θυμάμαι γιατί ρώτησα τιμη για την γωνια για την θηκη,και υπολογισα μετα τα τρυπανια στο γενικο συνολο,γιατι δεν ρωτησα καν τιμη για αυτα.

2015-06-02 01.24.05.jpg

Από τα group buy 5 & 7, με την αρωγή του αγαπητού IOANNISTSA με τον οποίο γνωριστήκαμε και επισήμως σήμερα. Ευχαριστώ και πάλι Γιάννη!

Γειά σου φίλε Νεκτάριε μέ τα Γιαπωνέζικα :flipout:Καλορίζικο και καλές κοπές,θά τό ευχαριστηθής αυτό τό πριόνι,εχει τριπλη οδοντωση,μέ λίγο κόπο θά κατεβάζεις κάτω μικρούς κορμούς

Παρέλαβα κάτι set γιά καβίλιες

ergale16.jpg

Δεν καταλαβαινει τιποτα! Θα παρω και ενα αναδιπλουμενο και ενα με υποθοχη για στυλιαρι.

Γειά σου φίλε Νεκτάριε μέ τα Γιαπωνέζικα :flipout:Καλορίζικο και καλές κοπές,θά τό ευχαριστηθής αυτό τό πριόνι,εχει τριπλη οδοντωση,μέ λίγο κόπο θά κατεβάζεις κάτω μικρούς κορμούς

ergale16.jpg

Θα ηθελα να μου πεις εαν εισαι ευχαριστημενος με αυτο το σετακι, σκεφτομαι ακριβως το ιδιο με τα ιδια πραγματα που πηρες για 6 και 8 χιλιοστα.
Ποσο κοστισαν ολα μαζι;

Kαλοδουλευτα παιδια!!

Μιας και βλεπω πριονακι, να πω οτι εχω καταργησει πλεον ολα τα πριονια και χρησιμοποιω μονο γιαπωνεζικα. Ειναι εκπληκτικη η αποδοση τους.
Μαλιστα εχω ηδη παραγγειλει και ενα ακομα μεγαλο, με σκληρη λαμα αυτη τη φορα.

Kataba_Super_Hard_240_detail2.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B0034YWIBS/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=A2V6WHU6MZAVYB

Αυτο δεν κανει ομως για κλαδεμα.
Παντως καινγω απο τοτε που πηρα ενα μελαμινης, εχω μειωσει τη σεγα στο ελαχιστο. Μονο για μεγαλες ή κυκλικες κοπες τη δουλευω.

Το εχω το κλαδευτικο αυτο σε 3 απο τις εκδοσεις του απο το μικρακι μεχρι το πιο μεγαλο και ειναι ολα εξαιρετικα!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

ergale16.jpg

Φοβερο σετ δινει λυσεις!!!!
Να παρεις και τις γωνιακης συνδεσης και θα εισαι κομπλε!