Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτές είναι πολύ λάϊτ... Εγώ πήρα δύο απ´αυτές που είναι εξαιρετικές....

wol3415000.jpg

Πηρα τη σκαλα αλουμινιου απο το Lidl και το τροχιστη τρυπανιων.
Τη σκαλα θα τη χαρακτηριζα ελαφριου τυπου, αν και δειχνει δεμενη στο στησιμο της. Εχει μια καποια ευλιγισια στο μεγιστο ανοιγμα της αλλα το μεγαλο ατου της ειναι οτι ειναι αρκετα μικρη συμπτηγμενη για μεταφορα. Ολα αυτα σε συγκριση με μια zarges διπλασιου μεγεθους και τριπλασιας τιμης.
Χαλαλι τα 70Ε τα οποια τα σκεπτομουν για το αν τα αξιζε.

οσο για το τροχιστη, το πηρε κανεις να μας πει αν καταφερε να το δουλεψει?
γιατι γω το πακεταρισα οπως ηταν και θα το επιστρεψω.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα παιδιά τά νέα σας εργαλεία
Μπάμπη αγόρασα τήν γωνιακή μέγγενη τής stanley χτές μισή τιμή από τήν γωνιακή μέγγενη wolfcraft ,καί είναι καί πιό βαριά πού τίς είδα καί τίς δύο.
Σφίγγει μέ ένα κοχλία καί τα δύο σημεία,καί μέ αυτόνομη διαφορά διατομής της καθε πλευράς σύσφιξης λόγο ότι ο κοχλίας έχει ηθελημένα τζόγο ώς πρός τήν κίνηση αριστερά-δεξιά τού πίσω τομέα τής μέγγενης (τό σχημα Δ),καί έτσι μπορεί νά σφίξει ανόμοιες διατομές σέ κάθε πλευρά, πολύ καλό εργαλείο
Τήν βίδωσα επάνω σέ ένα mdf γιά νά τήν μεταφέρω

ergale29.jpg

ergale30.jpg

ergale32.jpg

Last edited:

Μπάμπη αγόρασα τήν γωνιακή μέγγενη τής stanley χτές μισή τιμή από τήν γωνιακή μέγγενη wolfcraft ,καί είναι καί πιό βαριά πού τίς είδα καί τίς δύο.
Σφίγγει μέ ένα κοχλία καί τα δύο σημεία,καί μέ αυτόνομη διαφορά διατομής της καθε πλευράς σύσφιξης λόγο ότι ο κοχλίας έχει ηθελημένα τζόγο ώς πρός τήν κίνηση αριστερά-δεξιά τού πίσω τομέα τής μέγγενης (τό σχημα Δ),καί έτσι μπορεί νά σφίξει ανόμοιες διατομές σέ κάθε πλευρά, πολύ καλό εργαλείο
Τήν βίδωσα επάνω σέ ένα mdf γιά νά τήν μεταφέρω

Μπορεί να λέμε και την ίδια (δεν βλέπω τις φωτογραφίες... :furious3:) αλλά στο χωριό έχω αυτή και όντως είναι μια χαρά...

thpicv.php

Tήν ίδια λέμε Μπάμπη,όντως πολύ καλή γωνιακή μέγγενη.
Από τό λίνκ που έβαλε ο Μπάμπης τήν αγόρασα journeyman

Που θα πιασει η κολλα στην μελαμινη; Μονο στην καβιλια;

εγω βαζω μπισκοτακια και το "μυστικο" ειναι να ξυνεις το σμαλτο της μελαμινης ισα ισα για να βγει το νοβοπαν [img=http://s23.postimg.org/3xaucqjrb/image.jpg] [img=http://s27.postimg.org/xgv5egqfz/image.jpg][img=http://s18.postimg.org/p56xl9pyd/image.jpg] [img=http://s8.postimg.org/v7uqhc4u9/image.jpg]

Ωραία λύση και τα μπισκότα. Και ποιοτική και ανθεκτική.

Πάντως και μόνο στις καβίλιες να μπει κόλλα, φτάνει και περισσεύει.

Και μια φρεζοκαβηλιερα ειναι πολυ φθηνη.. Μια einhel παιζει στα 60ευρω.. Τσακ πατ κανεις εγκοπες, βουτια το μπισκοτο στην κολα (και η ατλακολ ταμαμ ειναι) σφιξιμο με σφιχτηρα και κομπλεδιεν! Δε κουνιεται τιποτα..

Την Νο45 .. Αλλα εχει πολλες τετοιες παρομοιες.. Οι περισσοτερες ειναι μια χαρα..

Την Νο45 .. Αλλα εχει πολλες τετοιες παρομοιες.. Οι περισσοτερες ειναι μια χαρα..

Αυτή έχω και εγώ. Χτες μάλιστα την αγόρασα και σε μπουκάλι. Καλή είναι. Δεν ξέρω τι διαφορά έχει από τη Pattex. Φίλος μου λέει πως είναι η τοπ.

πρόσφατες αφίξεις:

Το σετ με την γιαπωνεζικη πένσα και το ψαλίδι από την Engineer (ο Χιώτης φταίει για αυτό :ernaehrung004:)

1.jpg

Wera λαβή με καστάνια και ένα απλό σετ με μύτες

4.jpg

Wera Kompakt 62, σετ με μύτες ασφαλείας και όχι μόνο

2.jpg

3.jpg

και ένα παλαιότερο απόκτημα από wera

5.jpg

πρόσφατες αφίξεις:

και ένα παλαιότερο απόκτημα από wera

View attachment 116253

Καλοδουλευτα Νικολα,
αυτο το τελευταιο το ζαχαρωνω χρονια για να το εχω στην μηχανη...τι λεει φανταζομαι κορυφαια ποιοτητα...

Μπραβο βρε Νικο, αυτες ειναι αγορες! Εξαιρετικα χρησιμα και ποιοτικα ολα τους.

To τελευταιο σετακι το tool-check plus της wera ειναι το κατι αλλο ομως.

Καλοδουλευτα Νικολα,
αυτο το τελευταιο το ζαχαρωνω χρονια για να το εχω στην μηχανη...τι λεει φανταζομαι κορυφαια ποιοτητα...

Δεν ξέρω αν θα σε βολέψει . Η λαβή είναι μικρού μεγέθους και η καστάνια δεν είναι για μεγάλα ζόρια ή τουλάχιστον εγώ φοβάμαι να την ζορίσω. Για γενική όμως καθημερινή χρήση (χωρίς μεγάλες απαιτήσεις σε σφίξιμο) είναι μια χαρά εγαλειο-σετ. Και είναι και πανέμορφο το ρημάδι :grinning-smiley-043