Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φιλε για μενα εχει ληξει απο χθες το θεμα αυτο. Ειπα τι πιστευω απο κει και περα τελος.

Φιλε Σακη, αν και με βαζεις σε διαδικασια να "απολογηθω" γιατι δεν ξερω αν το νοβοπαν δεν υπαρχει σε 15μμ, η κανω λαθος στην ονομασια χαρμποτ - νοβοπαν ..

Αυτα τα ξυλα (νοβοπαν και αλλα, ) δεν τα αγορασα για να ξερω τι ακριβως, και τι διαστασεις ειναι. Τα βρηκα σε ενα κοντέινερ μου φανηκαν χρησιμα για να πανε για πεταμα και τα πηρα.

Ζητησα συγνωμη απο τον παναγιωτη (orck ) οταν καταλαβα οτι ειναι νοβοπαν και εμεσα και απο τον Ηλια (kenzo). Ξαναμετρησα το παχος του ξυλου για να δω μηπως ειχα κανει λαθος, και το επεσημανα.

Οσον αφορα τη σεγα, ξεκινωντας με τη λαμα που στραβωσε , μετα εβαλα αλλες 5-6 παρκσιντε παντα για δοκιμη.. δοκιμασα γυρω στις 8 διαφορετικες λαμες στο ιδιο ξυλο (νοβοπαν).

Λογικο ειναι να μην ειμαι σιγουρος για κατι και καλυτερα να το πω στους φιλους που προσπαθουν να με βοηθησουν, παρα να το παιζω σιγουρος για κατι που δεν ειμαι.

Κατι αλλο τωρα. Θεωρω κακοπροαιρετη την κριτικη σου και νομιζω οτι δε βοηθαει κανεναν εδω να μιλαμε με τετοιο τροπο. ολοι ξερουμε και να μιλαμε και να γραφουμε "αλλιως" .

Αυτα απο μενα και θεωρω οτι δεν εχει νοημα να το συνεχισουμε.. τζαπα θα χαλαστουμε περισσότερο.

Ευχαριστω τα παιδια για τα σχολια σχετικα.

BTW, ανοιξα σχετικο θρεντ για να μην ειμαστε οφτοπικ εδω. http://avclub.gr/forum/showthread.php/143380-Test-Drive-Εργαλείων-αναλώσιμων

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ έσπασα μία parkside λάμα...αλλά φταίω εγώ...δεν πάταγε καλά η σέγα προς το τελείωμα του κοψίματος στο ξύλο και την πήρα στο χέρι....και είχα κόψει με την λάμα αυτή πάρα πολλά πράγματα.

Αν κατάλαβα καλά, ρωτάς γιατί όχι μπλεδάκι; Ήθελα ένα μικρό (ως μικροσκοπικό) κατσαβιδάκι. Δεν έχει μπλε τόσο μικρό.
Μετά είπα να πάρω και μερικές μύτες να βρίσκονται. Μετά έβαλα και ένα αλφάδι (φθηνό) με λέιζερ, να κάνει παρέα στο ηλεκτρονικό που δεν χρησιμοποιώ ποτέ (μια φορά να μετρήσω κλίση σε δορυφορικό πιάτο).
Τα καλέμια, τα είχε σε προσφορά. Έχω ήδη και από τα 3 καινούρια...

Βασικά ένα καρότσι μεταφοράς ξεκίνησα να αγοράσω, αλλά βαρέθηκα να το βγάλω φωτογραφία. Είναι μεγαλούτσικο. :flipout:

Σωστο σε βρισκω αλλα εχεις μεινει λιγο πισω σε ενημερωση..:grinning-smiley-043

GSR-Mx2Drive_3,5x35mm-199.jpg

Να και το καρότσι που ήταν η αφορμή. Αν και το παρέλαβα πριν μια βδομάδα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σωστο σε βρισκω αλλα εχεις μεινει λιγο πισω σε ενημερωση..:grinning-smiley-043

Δίκιο έχετε, αλλά δεν το έψαξα και πολύ. Και η διαφορά στην τιμή δεν είναι και μεγάλη, ούτε 40 ευρώ.
Την επόμενη φορά, όταν χαλάσει το πράσινο. (Που δεν ξέρω τι χρήση θα του κάνω).

Μπα, χλωμό. Δεν μου φταίει κάτι το μαγαζί επειδή εγώ δεν είδα όλη την λίστα με τα εργαλεία. Είναι και Θεσσαλονίκη...

Μα γιατι να παρει το μπλε εαν κανει την δουλεια του με το απλο;

Φίλε "petasis" μην χαλιέσε, μια χαρά είναι και το πρασινάκι συν το αβανταζ των εξτρα κεφαλών που δεν το έχουν τα άλλα.

Να και το καρότσι που ήταν η αφορμή. Αν και το παρέλαβα πριν μια βδομάδα.

Νάσαι καλά ρε George, με κάνεις να αισθάνομαι καλύτερα όταν βλέπω οτι υπάρχουν κι άλλοι που πετάνε λεφτά στο γάμο του Καραγκιόζη. :coool:
Απ´ τις πιο αχρείαστες κι ακριβές αγορές που έχω κάνει. Τουλάχιστον δεν πιάνει χώρο.

Εγώ όταν το χρειάστηκα δεν το είχα. Και δανείστηκα ένα, κακής ποιότητας, σιδερένιο που έγδερνε τα πάντα. Μου έγδαρε την χειρολαβή της πόρτας του ψυγείου.
Αν είχα αυτό, θα είχε γλιτώσει το γδάρσιμο. Χώρια το κάθισμα του αυτοκινήτου.
Όταν το χρειαστείς, θα διαπιστώσεις τι διαφορά κάνει η προσεγμένη κατασκευή.

Εγώ όταν το χρειάστηκα δεν το είχα. Και δανείστηκα ένα, κακής ποιότητας, σιδερένιο που έγδερνε τα πάντα. Μου έγδαρε την χειρολαβή της πόρτας του ψυγείου.
Αν είχα αυτό, θα είχε γλιτώσει το γδάρσιμο. Χώρια το κάθισμα του αυτοκινήτου.
Όταν το χρειαστείς, θα διαπιστώσεις τι διαφορά κάνει η προσεγμένη κατασκευή.

Το χρειάστηκα μια φορά, κατέβασα ένα πλυντήριο 3 ορόφους (χωρίς ασανσέρ). Δεν είπα οτι δεν είναι καλο, είπα οτι είναι πανάκριβο.
Για το αυτοκίνητο το καταλαβαίνω, γί αυτό είπα οτι είναι πλεονέκτημα το οτι διπλώνει. Για το γδάρσιμο φταίς εσύ που το αλούμπισες πάνω στο μέταλο του καροτσιού, λογικό είναι να γδαρθεί. Αν έβαζες ένα κομμάτι χαρτόνι ή μια παλιοκουβέρτα όλα θα ήταν μια χαρά.
Τέλος πάντων, αφού σου άρεσε και το πήρες εύχομαι να το ευχαριστηθείς. :ernaehrung004:

Μα δεν κουβαλούσα το ψυγείο όταν έγδαρα το ψυγείο. Απλά *ακούμπησε* το καρότσι, που λόγω κακής κατασκευής έγδερνε ότι ακουμπούσε, από όλες τις μεριές.
Μέχρι το πάτωμα έγδερνε. Τραγικό ήταν.

Τα IXO είναι πολύ καλά κι ας μην ανήκουν στη μπλε σειρά. Έχω ένα πολλά χρόνια, το χρησιμοποιώ μια ή άντε δύο φορές το χρόνο, κι όμως η μπαταρία και το μοτέρ του είναι μια χαρούλα ακόμη!

Μα δεν κουβαλούσα το ψυγείο όταν έγδαρα το ψυγείο. Απλά *ακούμπησε* το καρότσι, που λόγω κακής κατασκευής έγδερνε ότι ακουμπούσε, από όλες τις μεριές.
Μέχρι το πάτωμα έγδερνε. Τραγικό ήταν.

Αμάν ρε Γιώργο...
Που το βρήκες αυτό το σαράβαλο; Νόμιζα οτι μιλάμε για καρότσι όχι για αλέτρι... ;)

Αυτό το σπαστό καροτσάκι με έχει σώσει άπειρες φορές και έχει κουβαλήσει πολύ πράμα !!!! Το έχω μόνιμα μέσα στο αυτοκίνητο .... Εγώ έχω πάρει αυτό εδώ γύρω στα 32 αν θυμάμαι καλά.. http://eshop.tmi-tools.gr/product.aspx?id=2206