Tι παραλάβαμε σήμερα..

http://www.vardakas-tools.gr/products/categoryid/469/list/0/catpageindex/4/level/a/productid/1974

Ισως αυτο να βολευει καλυτερα καποιους. Ατσαλινη πλακα με λαστιχενια ποδια.

steel_100mm.jpg

DSC_1195_mini.jpg

Σήμερα μαζί με την Φάγε ήρθε και ο ταχυδρόμος, τα δεματάκια αρκετά και τα καλούδια λαχταριστά :guitarist:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

View attachment 116941

Σήμερα μαζί με την Φάγε ήρθε και ο ταχυδρόμος, τα δεματάκια αρκετά και τα καλούδια λαχταριστά :guitarist:

AAA+++ όλα!!! Κορυφαίες ποιότητες. Ειδικά τα wiha, που έχω και μια ιδιαίτερη αδυναμία, αλλά και τα wera...

AAA+++ όλα!!! Κορυφαίες ποιότητες. Ειδικά τα wiha, που έχω και μια ιδιαίτερη αδυναμία, αλλά και τα wera...

:hmmmm2: Μάλλον είμαι απ´τους ελάχιστους (ή μήπως ο μοναδικός;) που δεν έχω και τόσο μεγάλη εκτίμηση στα Wiha...
Αντίθετα, έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τα Wurth που εδώ δεν διάβασα και τα καλύτερα... Αρχικά δοκίμασα τα Wiha αλλά τα Wurth μου "έκατσαν" πολύ καλύτερα στο χέρι.
Για τα Wera δεν το συζητάω, δεν βγαίνουν απ´το κουτί για να μην τα λερώσω.... :silly:

Σας ευχχαριστώ όλους παιδιά έτσι να χαιρόμαστε τις νέες παραλαβές

Ωραιος. Καλοδουλευτα. τα ανταπτορακια ποσο πηγαν φιλε Θανο..?

Δημήτρη τα Hitachi πήγαν περιπού στα 6 από την ομαδική.

Να πω την αλήθεια το VDE σετάκι με ψιλοχάλασε μιας και στην φωτογραφία του amazon φαινοταν για χρωμιομενο στην πραγματικοτητα δεν είναι κατά τα άλλα όμως η ποίοτητα του είναι πολύ καλή, αλλα μην είμαστε υπερβολικοί για 35 που κόστιζε είναι σούπερ. Ο νάνος Wiha φοβερά βολικός και στα συν το ότι έχει τις μυτες στην ουρά. Όσο για τα impact bit θεωρούνται απο τα καλύτερα και η τιμή τους τώρα σχεδον δυπλασιάστηκε.

:hmmmm2: Μάλλον είμαι απ´τους ελάχιστους (ή μήπως ο μοναδικός;) που δεν έχω και τόσο μεγάλη εκτίμηση στα Wiha...
Αντίθετα, έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τα Wurth που εδώ δεν διάβασα και τα καλύτερα... Αρχικά δοκίμασα τα Wiha αλλά τα Wurth μου "έκατσαν" πολύ καλύτερα στο χέρι.
Για τα Wera δεν το συζητάω, δεν βγαίνουν απ´το κουτί για να μην τα λερώσω.... :silly:

Μπάμπη άσε έχω πάθει και εγω έρωτα με τα Wera είναι το 3o XXL σετ αυτό που πέρνω (σπίτι, μαγαζί, αυτοκίνητο). Το κατσαβίδι για τις μύτες αν και είναι το απλό είναι πολύ πολικό στο χέρι σε πρώτη φάση με πολύ καλό κούμπομα και εςλάχιστους τζόγους αλλά με αρνητικό σημείο την μη ύπαρξη μαγνήτη στο "κούμπωμα"

Όσον αφορά τα wurth δεν είναι ότι δεν είναι καλά εργαλεία, απλά πληρώνεις όνομα, κοινώς τσάμπα λεφτά (....χώρια που τα περισσότερα είναι fashon).

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπά.... Το χάρτινο καλύτερα, "αναπνέει"... :coool:

Ναι επειδη εχει υγρασια στο ασανσερ.....
Χαχαχαχαχα

Θαναση για τα λεφτα του ειναι ΣΟΥΠΕΡ!
Το εχω και εγω και τα συμπαθω πολυ τα WIHA.

Όσον αφορά τα wurth δεν είναι ότι δεν είναι καλά εργαλεία, απλά πληρώνεις όνομα, κοινώς τσάμπα λεφτά (....χώρια που τα περισσότερα είναι fashon).

Δεν έχω εμπειρία εργαλείων της Wurth, δεν είχα ποτέ κάποιο. Μιλάω για το set τα κατσαβίδια που πήρα και τα είχα στα χέρια μου ταυτόχρονα με τα Wera και τα Wiha. Και δεν μιλάω για ποιότητα και αντοχές, ακόμα δεν τα έχω ζορίσει τόσο που να δείχνουν σημάδια ταλαιπωρίας κι έτσι δεν μπορώ να σου πώ πια είναι πιο ποιοτικά και πιά όχι. Αυτό που λέω είναι η αίσθηση που σου δημιουργούν στο κτάτημα και η ευχαρίστηση όταν το "δουλεύεις".
Πιθανώς στο χέρι κάποιου άλλου να είναι εντελώς διαφορετικά τα πράγματα...

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Συμφωνώ! Αν κ μακράν καλύτερη είναι η facom!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι επειδη εχει υγρασια στο ασανσερ.....
Χαχαχαχαχα

Κι εσύ Βρούτε; Συμπορεύεσαι μ´αυτό το ρεμάλι; :flipout:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Συμφωνώ! Αν κ μακράν καλύτερη είναι η facom!

Τα Facom τα έχω σχεδόν 30 χρόνια και δεν έχουν το παραμικρό... Άει σιχτήρ, με τα κολωκατσάβιδα, τα βαρέθηκα... :D

Μπάμπη μην τους ξανά φτιάξεις τίποτα !!!:flipout::flipout: Να μην κουβαλάς και τα βαλιτσάκια με τα Makita

Με αυτό που θα πω τώρα ίσως δυσαρεστήσω κάποιους και κάνω κάποιους άλλου πολύ χαρούμενους.

μόλις έκανα test drive τον νάνο της Wiha, έχει μακράν την καλύτερη συγκρατηση στις μύτες, ο σχεδόν ανύπαρκτος τζόγος με τον δυνατό μαγνήτη είναι ότι καλύτερο έχω δοκιμάσει τόσα χρόνια στην επόμενη θα πάρω σίγουρα ένα Wiha μεγάλο κατσαβίδι για μύτες.

Μπάμπη μην τους ξανά φτιάξεις τίποτα !!!:flipout::flipout: Να μην κουβαλάς και τα βαλιτσάκια με τα Makita

Είδες; Τίποτε χειρότερο απ´την αχαριστία... :grandpa:

Με αυτό που θα πω τώρα ίσως δυσαρεστήσω κάποιους...

Ποιούς; Και γιατί να τους δυσαρεστήσεις; Επειδή το Wiha που πήρες είναι φοβερό; :nounder: