Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλο ειναι, δυνατο. Ενα σαμπγουφερ για τις χαμηλες θα του προσθεσω και πιστευω θα ειναι οκ!

Πληροφοριακά πάντως, εμένα που ο δίσκος βάρεσε 3-4 φορές σε καρφί, κόβει το ίδιο πάλι..
Πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό που συμβαίνει!

Αν δε στραβωσουν καποια δοντια δεξια η αριστερα, δεν εχει θεμα.. απλα θα χασει την αψιμαδα του. παντως εγω δεν το βαζω σε μεταλλο ..

Να ενα για μεταλλο..

Bosch%20Circular%20Saw%20Blade%20PRO1280ST%20(EN)%20r46860v33.png

Εγώ παιδιά παρέλαβα σήμερα την πεθερά μου...δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο thread, αλλιώς ο διαχειριστής να το βάλει στο καφενείο ή όπου αλλού νομίζει (ίσως στα "εργαλεία κήπου" ή στο "παίζει κανείς με πριονοκορδέλα")

Στειλτην 2-3 μέρες απο εδω με δισκοπριονα-φαλτσοπριονα-κομπρεσερ να δουλεύουν στο φουλ και να δεις αγάπες που θα σου εχει μετα ..!

Εγώ παιδιά παρέλαβα σήμερα την πεθερά μου...δεν ξέρω αν είμαι στο κατάλληλο thread, αλλιώς ο διαχειριστής να το βάλει στο καφενείο ή όπου αλλού νομίζει (ίσως στα "εργαλεία κήπου" ή στο "παίζει κανείς με πριονοκορδέλα")

Χαχαχαχαχαχαχα ΔΕΝ παίζεσαι...

Παραλαβή από την τελευταία Ομαδική.

Bosch 2607010572.jpg Bosch Sortimo LT-Boxx 136.jpg

GEDORE Insetbox i3.jpg

Τα T-Boxx είναι σαν τα L-Boxx αλλά ανοιχτά και κουμπώνουν μεταξύ τους για εύκολη μεταφορά ή και αποθήκευση.

DSC_4799.JPG

Παραλάβαμε και επιπλέον insets τα οποία ταιριάζουν στις εσωτερικές διαστάσεις των υπαρχόντων συρταριών ακριβώς !

DSC_4798.JPG

DSC_4797.JPG

DSC_4796.JPG

DSC_4793.JPG

Γιάννη πολύ επιμελή σε βλέπω με το εργαστήριο σου!
Δεν πιστεύω να είσαι σαν τον ξάδερφο μου που τα έχει όλα τακτοποιημένα και κάθεται και τα χαζεύει.. :p

Συνονόματε, έχοντας δει από κοντά το χώρο που ο Γιάννης κρατά τα εργαλεία του, οφείλω να ομολογήσω πως δίνει μια διαφορετική, εξωκοσμική έννοια στη λέξη "οργάνωση"!

Συνονόματε, έχοντας δει από κοντά το χώρο που ο Γιάννης κρατά τα εργαλεία του, οφείλω να ομολογήσω πως δίνει μια διαφορετική, εξωκοσμική έννοια στη λέξη "οργάνωση"!

Νικ, καλαμπούρι κάνω φυσικά. :)

Όταν τελειώνει κάποιος με την αγορά εργαλείων (λέμε τώρα) σειρά έχει η τακτοποίηση τους... :)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι σημαίνει σε απλά ελληνικά "πως δίνει μια διαφορετική, εξωκοσμική έννοια στη λέξη "οργάνωση" ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτα τα inserts ποια ακριβως ειναι;

Σε ποια αναφέρεσαι (χρώματος ?) ?

Ότι έχεις τα πάντα στην εντέλεια Γιάννη! Ο δικός μου χώρος δεν υπήρξε ποτέ, ούτε θα έχει ποτέ την τύχη να γίνει, τόσο εν τάξει και οργανωμένος.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σε ποια αναφέρεσαι (χρώματος ?) ?

Φιλε ενοω τα κιτρινο κοκκινο πορτοκαλι κουτακια!! Καπου τα χα ξανα δει αλλα δε ειχα δωσει σημασια..