Φιλε ενοω τα κιτρινο κοκκινο πορτοκαλι κουτακια!! Καπου τα χα ξανα δει αλλα δε ειχα δωσει σημασια..

![]()
Σήμερα περνώντας από lidl μπήκα μέσα να χαζέψω μήπως έχει τίποτα ενδιαφέρον και τελικά βρήκα παραχομενα δύο κουτάκια βιδες torx με 30% έκπτωση (από 3.99 στα 2.79 )
Από ότι είδα όμως στην απόδειξη τις χρέωσε τελικά από 1.40 έκαστο ... δεν με χάλασε καθόλου μπορώ να πω..![]()
![]()
Σήμερα περνώντας από lidl μπήκα μέσα να χαζέψω μήπως έχει τίποτα ενδιαφέρον και τελικά βρήκα παραχομενα δύο κουτάκια βιδες torx με 30% έκπτωση (από 3.99 στα 2.79 )
Από ότι είδα όμως στην απόδειξη τις χρέωσε τελικά από 1.40 έκαστο ... δεν με χάλασε καθόλου μπορώ να πω..![]()
Πολύ καλή κίνηση. Δεν ήξερα ότι έχει και τέτοιες (torx) βίδες. Είναι βίδες με φρεζα ή απλές?
παίζει ξεστοκάρισμα μάλλον. Μήπως βάλανε και κανένα εργαλείο απο τα παλιά;
Οι torx μου φαινονται οτι ειναι οι καλυτερες βιδες, πραγματικα μενουν οι βιδες στην μυτη, καμια σχεση με το philips(σταυρο).
Εαν ποτε χρειαστεις αλλο μεγεθος δες αυτες εδω, http://www.e-shop.gr/analosima-exar...%C1+%C5%D1%C3%C1%CB%C5%C9%D9%CD&filter-5458=1
Μπα που να σε βρασω!!!!!
Γτ δεν τα πηρες διπλα????
Φταιω εγω τωρα να μην σου δωσω λυση???
Πηγαινε τα σε ενα μηχανουργειο να σου κανει το στελεχος 12αρι!
Το οποίο ρίχνει απειλητικά τη σκιά του στον Ατλαντιό Ωκεανό.......
Έχω ήδη τηλεφωνήσει... :2thumb22sup: Να δω πότε θα μπορέσω να πάω μόνο...
Έπρεπε να τα πάρω διπλά, έχεις δίκιο.... Και μ´αυτά όμως κάνυμε τη δουλειά μας, με ένα τηλέφωνο...:ernaehrung004:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
![]()
![]()
κορυφαία η πατέντα στο πληκτρολόγιό σου...
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Θέλω κι εγώ........:frown:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.