Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τελευταία προσθήκη... Κυριολεκτικά όμως, από πριόνια τέλος.

xo561_foto_add-5551.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλουδούλευτο Μπάμπη,αλλά ποτέ μήν λές ποτέ μέ τά πριόνια -bye-

Ποτέ μη λες ποτέ με τα εργαλεία γενικώς απ´ ότι καταλαβαίνω Δημήτρη μου.... :grandpa:

Δεν υπάρχει τέλος!!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και φερτο αύριο να το δούμε!

Θα το φέρω...

Δα δούμε στη πράξη. Και μη βρεί πρόκα γιατί τη κάτσαμε...
Και η καινούρια λάμα κοστίζει γύρω στα 25 .

Aψογο σέ ακρίβεια το μέτρο laser λοιπόν,καί πάλι καλοδούλευτο φίλε Σήφη.

Ευχαριστωωωω!!

Λοιπον να δειξω και τις εργαλειοθηκες που πηρα πριν κανα διμηνο!!

Keter Master Pro Cantilever 22''

17185073_22_cantilever_org.jpg

Keter Master Pro Organizer cantilever 18''

17186819_18_handle_up_no_styling.jpg

Πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και απιστευτα βολικες!! Η μια ειναι κτηνος να βαλεις μεσα οτι λαχταραει η ψυχη σου! Τελος Οκτωβρη πηγα για ενα εθελοντικο εργο στην Ικαρια, πηρα την μεγαλη , ειχα μεσα 6-7 κατσαβιδια, 3 γκαζοταναλιες, 2 σφυρια, μια ματσολα, γαλλικα κλειδια, 2 πενσες, κοφτακια, μυτουσιμπηδα , κολητηρι αεριου, κτλ κτλ απο εργαλεια χειρος + το πνευματικο ρευματος bosch μου, μια θηκη με τρυπανια-καλεμια sds, το 10.8v GSR και το GDR μου!!! Και απο πανω στα κουτακια οτι ψιλολοι μπορειτε να φανταστειτε...

Η μικρη ειναι ιδανικη για everyday cary! Θα την ηθελα μονο 3-4cm ποιο ψηλη μεσα, αλλα κ παλι ειναι σουπερρρρ... Σταθερη μιας και ειναι κοντοχοντρη, και φαινεται ανθεκτικοτατη!

Νέα παραλαβή εργαλειοθήκες,όχι τίποτα σπουδαίο έτσι γιά τα απαραίτητα,καί ένα κατασαβίδι νάνος τής wolfcraft.
Σήφη οι δικές σου είναι number one,εμένα είναι λίγο μπάς-κλάς πού λένε :ernaehrung004:

ergale11.jpg

katsab11.jpg

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπαμπινο Πουθε το πηρες μανα μ; Δωκε λινκ!

Σήφη το είχα δει στην "Στερεωτική" πρίν πολύ καιρό αλλά δεν υπηλρχε σε απόθεμα και θα με εθδοποιούσε.
Τελικά το είδα ξαφνικά μπροστά μου στο "φτιάχτο μόνος σου" στη γειτονιά και το χτύπησα. Είχε μόνο ένα.
Αν θες μπορώ απο δευτέρα να περάσω να ρωτήσω.

Συλλογή μπουζιών κάνεις? :p

Και γω αυτο σκεφτηκα:grinning-smiley-043
Οι keter, ειναι κορυφοι στα πλαστικα.,τις ειχα δειντις βαλιτσες, επρεπε να τις παρω τοτε. Πλεον δεν ξερω που θα βρω καιναπο την αλλη νομιζω πως δεν πρεπει να μπλεξω με αλλο ενα τυπο.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ποσο πηγε αυτο φιλε; Δε καιγομαι, αλλα φαινεται πολυ ενδιαφερον!

35 είναι το κόστος.
Αν βρεθούμε όταν κατέβεις Αθήνα μπορείς να το δεις κι απο κοντά και να κρίνεις μόνος σου.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτο...
Αν θέλεις πες μας μοντέλο και τιμη...
Το έκκεντρο είναι το 7460ΑΑ τις SKIL
Και αγοράστηκε 50 από eshop.gr

Οταν το δοκιμασεις πες μας και την γνωμη σου να ξερουμε.καλοδουλευτο!

Λίγο που το χρησιμοποίησα ήταν πολύ δυνατό και όσο και αν το πιεζα δεν μασουσε και έκανε πολύ καλή δουλειά! Τα φιλτρακια που έχει κρατούσαν πολύ καλά τη σκόνη! Παντός όπως είπα μου φαίνεται αρκετά βαρύ! Οταν βρω χρόνο θα το χρησιμοποιήσω πιο εντατικά και θα έχω πιο ολοκληρωμένη γνώμη!