Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ποια η διάφορα με το 7455aa ρωτάω μιας και και στο κεντρο βίδας βρίσκω μόνο το 7455 ενώ το 7460 το βρίσκω σχεδον στα ίδια λεφτα στο eshop αλλα λόγω οτι ειμαι πολυ κοντά στο κεντρο βίδας θα γλύτωσε τα μεταφορικά...

Το 7455aa το βλέπω πιο "σιμαζεμενο" και είναι 400gr πιο ελαφρύ. . Το 7460aa για κάθετες μεγάλες επιφάνειες είναι μάνα. . Το αφήνεις και κάνει τη δουλειά μόνο του χωρίς καθόλου πίεση (έχει ένδειξη πόσο πρέπει να το πιέσεις ) αλλά αν θέλεις κάτι πιο εξειδικευμενο για πιο λεπτομέρεια κουράζει πολύ λόγο όγκου και βάρους. .

Παραλαβη δωρο, με βαπορισια καλουδια!

Φορμα εργασιας, αντιθαμβωτικη μασκα και διαφορα γαντακια!
Τα μπλε γαντια στα αριστερα αντεχουν για εργασιες σε -30 βαθμους. Μπορεις να πιανεις και να δουλευεις με παγωμενους σωληνες και λαμαρινες στο καταστρωμα.
Προφανως θα τα κρατησω ως συλλεκτικα μιας και μαστορεμα σε θερμοκρασιες υπο το μηδεν δεν σκοπευω να κανω συντομα :))

22398356453_f1c1c180b6_b.jpg

Πήρα ένα πριόνι "τζαπανέζικο" από τοπικο κατάστημα.

IMG_20151116_153510.jpg
IMG_20151116_153601.jpg

καί 2 κοψίματα (ένα τράβηγμα) η αριστερή χαρακιά με το καινούργιο και η δεξιά με το πριόνι του LIDL (απλώς για σύγκριση).
IMG_20151116_154035.jpg

Και γω το εχω και με εχει ικανοποιησει. Οταν δοκιμασα ομως του lidl ειδα οτι υπηρχει μια διαφορα. Την απεδωσα ομως στο οτι το topman ειναι πολυδουλεμενο. ".......".....................Το κινεζογιαπωνεζικο ειναι ποιο λεπτο, λυγιζει ποιο ευκολα οπως και σε βγαζει απο τη πορεια ποιο ευκολα.
Μερικοι εχετε καποια με λευκη χειρολαβη, yakuza τα λενε νομιζω, εκεινα που τοποθετουνται απο πλευρας λαμας?

Εχω παρει το Sogun και το εχω χρησιμοποιησει λιγες φορες...καθε φορα εντυπωσιαζομαι ποσο καλο εργαλειο ειναι και ποσο γρηγορα ξεπεταει την δουλεια...

Δηλαδή με το πριόνι του LiDl μπορώ να κόψω και μερικά κλαδιά σε δένδρο ??? Δεν θα πάθει ζημιά ???
Εννοώ είναι καλύτερα απο το να χρησιμοποιήσω το απλό παλιό πριόνι.
Αλλά τι λέω ...αφού έχω και το "σπαστό" του LiDl.

Με τίποτα Νίκο.
Και θα στομωσεις τα δόντια του και το δέντρο δε θα καταλάβει τπτ.
Είναι για κοπές σε ξερό ξύλο και για μικρόχειρουργικες κοπές.
Το shogun είναι ότι καλύτερο για εμένα.

Με τίποτα Νίκο.
Και θα στομωσεις τα δόντια του και το δέντρο δε θα καταλάβει τπτ.
Είναι για κοπές σε ξερό ξύλο και για μικρόχειρουργικες κοπές.
Το shogun είναι ότι καλύτερο για εμένα.

Καλησπέρα!! Στο topman , πια εκδοση/μοντέλο βολεύει περισσότερο ?

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά νέα σας εργαλεία παιδιά
Νέα παραλαβή,μέσα σέ όλα πήρα καί ένα τρυπάνι φτερού νά τό δοκιμάσω
Στα καρυδάκια τής proxon (πήρα τήν μικρή σειρά μέ 1/4 καστάνια γιατί είχα κάτι παλιά πού τά είχαν φάει τα ψωμιά τους) έχω ένα ερώτημα,μπορώ να βγάλω τό καρυδάκι από τήν καστάνια καί χωρίς νά πιέσω τό κόκκινο μπουτόν,απλά μέ τό κόκκινο μπουτόν βγαίνει πολύ εύκολα,έχει πρόβλημα η καστάνια η είναι φυσιολογικό ? Γιατί νόμιζα ότι δέν θά έβγαινε το καρυδάκι άν δέν πατηθεί τό κόκκινο μπουτόν.

ergale12.jpg

Χμ... Δεν το γνωρίζω αλλά η λογική λέει οτι χωρίς πάτημα δεν θα έπρεπε να βγαίνει.
Καλοδούλευτα Δημήτρη! :a0210:

Eυχαριστώ συνάδελφοι
Μπάμπη διάβαζω ότι αυτό τό μπουτόν είναι λέει γιά γρήγορη απελευθέρωση στό καρυδάκι,άν είναι έτσι τότε λογικά μπορεί νά βγαίνει μέ τό τράβηγμα τό καρυδάκι καί χωρίς τό μπουτόν,απλά μέ τό μπουτόν βγαίνει πανεύκολα,άν τό έχει κάποιος μπορεί να τό επαληθεύσει η όχι.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα + απο εμενα!!Εγω σημερα πηρα το must εργαλειο για πολλες κατασκευες..

Attachments

• 20151116_205911.jpg
    20151116_205911.jpg
    87 KB · Views: 187
Καλοδούλευτο φίλε Βαγγέλη,τό πήρα πρόσφατα καί είμαι πολυ ευχαριστημένος,πολύ χρήσιμο εργαλείο

Καλοδούλευτο και το δικό σου... :ernaehrung004:

Τί πάθατε όλοι τελευταία μ´αυτο; Τι φτιάχνετε; Το έχω πάνω απο ένα χρόνο και ακόμα είναι σφραγισμένο.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτο και το δικό σου... :ernaehrung004:

Τί πάθατε όλοι τελευταία μ´αυτο; Τι φτιάχνετε; Το έχω πάνω απο ένα χρόνο και ακόμα είναι σφραγισμένο.

http://jenwoodhouse.com/wp-content/uploads/2012/08/base_built.jpg
για τετοιε ενωσεις ειναι χρησιμο!Επομενος στοχος ειναι το σετ για τις καβιλιες!