Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικη και καλοδουλευτη! Πως την βλεπεις τωρα απο κοντα?
ΥΣ εγω μονο περιμενα δυο βδομαδες να ερθει...:bigcry:

Καλοδουλευτη!!
Εχει πριζα πανω της ε?

Ναι το τετράγωνο που φαίνεται στη μέση. Εμ, γι' αυτή ήταν ο καυγάς

Καλοριζικη και καλοδουλευτη! Πως την βλεπεις τωρα απο κοντα?
ΥΣ εγω μονο περιμενα δυο βδομαδες να ερθει...:bigcry:

Ευχαριστώ Νεκτάριε
Μια χαρά, την έβαλα στη πρίζα και δοκίμασα αναρρόφηση και φύσημα, χωρίς βέβαια να τραβήξει τπτ. Πιο φτηνά δεν είναι από Ελλάδα και παραλαβή την επόμενη μέρα;

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

κυριακο και panava καλοριζικα!!
panava απο που την παρηγγειλες κ πηγε πρωτα χανια;

Δεν πήγε από Χανιά. Ο έμπορας στα Χανιά βρίσκεται. Η καλύτερη τιμή στο Skroutz.

Θ. ΣΧΕΤΑΚΗΣ Α.Ε. Ν. Σκουλά 10

Καλοδουλευτη!!
Εχει πριζα πανω της ε?

Ευχαριστώ πολύ Κυριάκο.

Παναγιώτη όπως είπε σέ άλλο νήμα ο Βασίλης,άν μπορείς καποια στιγμή νά κάνεις μιά παρουσίαση τής σκούπας

Παναγιωτη καλοριζικη η πολυσκουπα!! Εχει και λειτουργια φυσηματος? Η πριζα ειναι ιδανικη για να κοτσαρεις τα εργαλεια επανω!

Ηρθε απο το Κεντρο βιδας η σεγα Boston (αποκλειστικη εισαγωγη της Unimac -μεχρι και το ονομα που δεν υπαρχει σε αλλη χωρα).

Φτιαγμενη στην Κινα και φαινεται! Απο την προχειρη ποιοτητα κατασκευης μεχρι το φτωχο φινιρισμα.
Ιδια με την Scheppach με μονη διαφορα τις ρυθμιζομενες στροφες και 6 παραπανω κιλα που την κανουν πιο αντικραδασμικη.
Ισως να εχει παραπανω και το μεταλλικο ποδι που κραταει κατω το αντικειμενο προς επεξεργασια. Αυτες οι διαφορες κοστιζουν 40 ευρω παραπανω. Ο λογος που δεν αγορασα την scheppach ειναι οι ρυθμιζομενες στροφες που τις θεωρω σημαντικες αναλογα με τι κοβεις.

Το μοτερ μου αρεσε. Διαθετει και ροπη και ειναι σχετικα ησυχο. Εκοψα αργα 4.5 εκ. κορμο καρυδιας. Το ιδανικο ειναι μεχρι 3 εκ. σκληρου ξυλου. Το μανουαλ λεει οτι κοβει μεχρι 5εκ. Νομιζω οτι το καταφερνει εστω και σιγα σιγα. Η λαμα αλλαζει ευκολα. Δεν ειδα προσαρμογεα για λαμες χωρις πυρο. Μεσα στο μανουαλ γραφει οτι ερχεται με 2 προσαρμογεις για λαμες αλλα δεν εχει τιποτα. Η Unimac μου ειπε οτι δεν υπαρχουν. Νομιζω οτι μπορουν να μπουν προσαρμογεις που υπαρχουν στο εμποριο. Το φυσητηρι ειναι καταπληκτικο, καλυτερο απο της Proxxon!!

24037972356_77df3baf6f_b.jpg

23437284913_3a83cf3798_b.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παναγιωτη καλοριζικη η πολυσκουπα!! Εχει και λειτουργια φυσηματος? Η πριζα ειναι ιδανικη για να κοτσαρεις τα εργαλεια επανω!

Ευχαριστώ Μιχάλη. Έχει λειτουργία φυσήματος, ρυθμιζόμενης έντασης και με πρίζα για τα εργαλεία που θα βάλω
πολύπριζο για να μην έχω βάλε βγάλε εργαλεία.
Καλές κατασκευές με την επιτραπέζια σέγα.
Εγώ πάντως έχω αυτή.
http://www.neutechnik-toolshop.com/...s/scroll-saw-adapter/#cc-m-product-5185174364

Μιάς πού είναι επίκαιρο τό θέμα μέ τίς ηλεκτρικές σκούπες,είδα στό κέντρο βίδας καί μία οικονομική της skil εδώ

Καί ένα βίντεο,όπως την βλέπω δέν πρέπει νά έχει σακούλες ανταλακτικές,άρα θά έχει μικρότερο κόστος συντήρησης

https://www.youtube.com/watch?v=hNM8stQ6tM4

Με γειά Μιχάλη!

Και οι δικές μου παραλαβές σήμερα από το Praktiker Ξάνθης:

2 Μασίφ επιφάνειες πεύκου 1.6 χ 0.3 m, 1 2.5 λιτρο άχρωμο λάδι (Πραγματικό λάδι της Βεχρώ Α.Ε) και 3 τρυπανάκια ξύλου της Bosch.
Συνολικό κόστος περίπου 42 (10 ευρώ έκαστη μασίφ επιφάνεια, 18 ευρώ το λάδι και από 1.3 ευρώ μέχρι 1.6 ευρώ το κάθε τρυπανάκι).

Ρε δεν πάτε καλά, τρείς μέρες έλειψα και το κάνατε American Bar εδώ μέσα.. :grinning-smiley-043

Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα καινούρια "εργαλεία" λεβέντες...
Κυριάκο φοβερό εργαλείο φαίνεται το Bosch, μου άναψες φωτιές τώρα να πάω ν´ ανοίξω το κουτί του METABO, ίσως το κάνω αύριο.
Ρε Παναγιώτη, θα μας τρελάνεις; Πώς η V3p έγινε V6p; :cool: Τι μεσολάβησε;