Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλα ρε Μουρλε με το Μ κεφαλαιο ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ????????

Εγω κομματια ημουν απο τις δουλειες, γυρισα στις 10 το βραδυ, με περιμενε η κοπελια μου και το πρωτο που εκανα ηταν να παω να δω την κουτα να το ανοιξω και να το παρω αγκαλια!!!

Παντως Μπαμπη δεν παιζεται απο ποιοτητα κατασκευης.

Ρε δεν πάτε καλά, τρείς μέρες έλειψα και το κάνατε American Bar εδώ μέσα.. :grinning-smiley-043

Καλορίζικα και καλοδούλευτα τα καινούρια "εργαλεία" λεβέντες...
Κυριάκο φοβερό εργαλείο φαίνεται το Bosch, μου άναψες φωτιές τώρα να πάω ν´ ανοίξω το κουτί του METABO, ίσως το κάνω αύριο.
Ρε Παναγιώτη, θα μας τρελάνεις; Πώς η V3p έγινε V6p; :cool: Τι μεσολάβησε;

Καλημέρα Μπάμπη, εδώ τρελάθηκα εγώ που το πήρα. Πολύ σκέψη, πρόταση Νεκτάριου, γιορτές, ο καιρός, το φεγγάρι, λίγο απ' όλα. χαχα
Άντε να μας πεις για το Metabo... Τελικά το πήρες από εδώ η απ' έξω και πόσο. Το ζαχαρώνω καιρό αλλά σκέφτομαι αν αξίζει να δώσω τόσα, μήπως το metabo kgs 216Μ ή να πάρω ένα Eιnhell να κάνω την δουλεία μου;

Έτσι από περιέργεια, έχεις δει το 216 plus και το 254 I plus;
Άστα να πάνε... και από τιμή; 2 φορές άστα να πάνε...

ακόμα δεν έχω αποφασίσει. 216 ή 254
Το plus απλά γκουγκλάρισε και δες το. Σαν κατασκευή και παρουσίαση.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Άντε να μας πεις για το Metabo... Τελικά το πήρες από εδώ η απ' έξω και πόσο. Το ζαχαρώνω καιρό αλλά σκέφτομαι αν αξίζει να δώσω τόσα, μήπως το metabo kgs 216Μ ή να πάρω ένα Eιnhell να κάνω την δουλεία μου;

Παναγιωτη, εσυ ασχολεισαι με μεγαλες κατασκευες ΚΑΙ πιανουν τα χερια σου.
ΜΗΝ παρεις κατι φτηνο, παρε κατι καλυτερο, περισσοτερο για να το χαιρεσαι να το δουλευεις. Η χαρα ειναι στην δημιουργια, στην διαδικασια της δημιουργιας.

Χτες πηρα μια κινεζικη επιτραπεζια σεγα. Ειναι δυνατο μηχανημα, κανω την δουλεια μου εφτιαξα 2-3 πραγματακια, αλλα διαπιστωσα οτι δεν το χαρηκα τοσο, επρεπε να αγοραζα την μεγαλη proxxon, την στιγμη μαλιστα που εβλεπα οι μικροκατασκευες μου αρεσουν πολυ και μεγαλο μερος του χρονου μου πλεον θα ειναι αυτες.

Στη Ρουμανια πιανω τον εαυτο μου να θελει να φτιαξει πραγματα κυριως για δουλεψω τα εργαλεια proxxon και δευτερευοντως για το τι θα προκυψει ως κατασκευη!! Μπορει να ακουγεται παραξενο αλλα ειναι αληθεια. Τα καλα εργαλεια τα χαιρεσαι πραγματικα.

Εσυ ειπαμε εισαι ειδικη περιπτωση βλαβης που ελεγε ο συγχωρεμενος οΤσακωνας αν δε κανω λαθος....

Εγω εχω να πω πως ειμαι ενθουσιασμενος με το νεο μου εργαλειο αλλα και το Parkside ειναι και γαμω τα εργαλεια και κανει δουλεια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ειδικα σαν κατασκευη δεν μου αρεσει καθολου.
Οπτικα.

Γούστα είναι αυτά. Αλήθεια το "πρόβλημα" του Parkside με το δεξί σφιγκτήρα που άν δεν τον έβαζες σχεδόν τέρμα αριστερά έβρισκε πάνω το μοτέρ, δεν νομίζω να υπάρχει στο Bosch;
Παναγιωτη, εσυ ασχολεισαι με μεγαλες κατασκευες ΚΑΙ πιανουν τα χερια σου.
ΜΗΝ παρεις κατι φτηνο, παρε κατι καλυτερο, περισσοτερο για να το χαιρεσαι να το δουλευεις. Η χαρα ειναι στην δημιουργια, στην διαδικασια της δημιουργιας.

Χτες πηρα μια κινεζικη επιτραπεζια σεγα. Ειναι δυνατο μηχανημα, κανω την δουλεια μου εφτιαξα 2-3 πραγματακια, αλλα διαπιστωσα οτι δεν το χαρηκα τοσο, επρεπε να αγοραζα την μεγαλη proxxon, την στιγμη μαλιστα που εβλεπα οι μικροκατασκευες μου αρεσουν πολυ και μεγαλο μερος του χρονου μου πλεον θα ειναι αυτες.

Στη Ρουμανια πιανω τον εαυτο μου να θελει να φτιαξει πραγματα κυριως για δουλεψω τα εργαλεια proxxon και δευτερευοντως για το τι θα προκυψει ως κατασκευη!! Μπορει να ακουγεται παραξενο αλλα ειναι αληθεια. Τα καλα εργαλεια τα χαιρεσαι πραγματικα.

Γι' αυτό το σκέφτομαι ακόμα, να περάσει και λίγο ο χρόνος της αγοράς της σκούπας.... Περιμένω και τον Μπάμπη να μας πει εντυπώσεις. Άντε ρε Μπάμπη.
Εσυ ειπαμε εισαι ειδικη περιπτωση βλαβης που ελεγε ο συγχωρεμενος οΤσακωνας αν δε κανω λαθος....

Εγω εχω να πω πως ειμαι ενθουσιασμενος με το νεο μου εργαλειο αλλα και το Parkside ειναι και γαμω τα εργαλεια και κανει δουλεια!

και μαμώ τα εργαλεία το Parkside αλλά τα έσκασες χοντρά για το Bosch. Μήπως έχεις κακές επιρροές;

Γι' αυτό το σκέφτομαι ακόμα, να περάσει και λίγο ο χρόνος της αγοράς της σκούπας.... Περιμένω και τον Μπάμπη να μας πει εντυπώσεις. Άντε ρε Μπάμπη.

Μόλις μπήκα σπίτι... Είχα περάσει κι απ´ το Γιάννη να πάρω τη γωνία και τα χέρια μου είναι παγωμένα απ´ τη μηχανή.
Ούτε σήμερα με βλέπω να το ανοίγω το κουτί με τατρεχάματα που έχω παραμονή πρωτοχρονιάς... Μάλλον αύριο.
Όποιος γουστάρει ξεπακετάρισμα κερνάω και καφέ. :coffee:

Μόλις μπήκα σπίτι... Είχα περάσει κι απ´ το Γιάννη να πάρω τη γωνία και τα χέρια μου είναι παγωμένα απ´ τη μηχανή.
Ούτε σήμερα με βλέπω να το ανοίγω το κουτί με τατρεχάματα που έχω παραμονή πρωτοχρονιάς... Μάλλον αύριο.
Όποιος γουστάρει ξεπακετάρισμα κερνάω και καφέ. :coffee:

Άντε ρε Μπάμπη θα μας σκάσεις με το σήμερα-αύριο. Να ήμασταν κοντά θα ερχόμουν. Τελικά από που και πόσο;

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παναγιώτη το Bosch αν θυμάμαι καλά Δεν έχει δεξιό σφικτηρα....

Μπάμπη ψήνομαι να έρθω!

Για κανόνισε... Άμα είναι να έρθεις θα σε περιμένω να το επεξεργαστούμε μαζί, με καφεδάκι special. Κι έχω φέρει απ´ το χωριό κι ένα κουκλί μέσα σ´ ένα κίτρινο πολύ βαρύ κουτί που θα σ´ αρέσει σίγουρα... :Banane0:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θα το παρω φεύγοντας....
Χαχαχαχα.

Ναι θα ερθω.
Τι ώρα? Δε πιστεύω να κοιμάσαι μέχρι αργά???

Όταν λές αργά....
Παραμονή πρωτοχρονιάς είναι σήμερα, το πρωί θα κοιμηθούμε. Καρά τις 11.30 με 12 δεν είναι καλά;

Ουτε επαγγελματιες μαραγκοι εχουν τετοια εργαλεια..

Μια φράση που διάβασα παλιά που ασχολήθηκα με την φωτογραφία ήταν:

"Η δουλειά του ερασιτέχνη ξεκινάει εκεί που τελειώνει του επαγγελματία."

και ισχύει για όλους τους ερασιτέχνες.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οκ! Θα σε πάρω όταν θα ξεκινήσω!
Στείλε πμ με συντεταγμενες!

Άντε Κυριάκο να κάνεις ένα αντικειμενικό review και μια σύγκριση με το Bocsh.

Τελικά , σήμερα αποφάσισα να προβώ (τέλος χρόνου!!! και ναι μπορώ να το χαρακτηρίσω και δώρο απο εμένα σε μένα!!!) στην αγορά ενός GDR 10,8 V-EC σε πακέτο με 2 Χ 2,5 Ah ,φορτιστή και L-BOXX απο Ντέτσικα.
Η αλήθεια είναι ότι το σκεφτόμουν καιρό (με τον 14,4 GSB που έχω βάζω και βγάζω μια το τρυπάνι και μια το Bit και η αλήθεια είναι ότι δεν βολεύει έτσι) αλλά τελικά σήμερα είπα το ναι (!!!!).
Η γνωστή εξυπηρέτηση απο Ντέτσικα (Το έχεις ??? - Ναι το έχω. ΟΚ περίμενε έρχομαι !!!).
Το σετάκι τελικά έρχεται ως Solo (με L-BOXX) και προσθέτουν ένα σετάκι (έτοιμο πακέτο- χαρτονένιο) που περιέχει τις 2 μπαταρίες και τον φορτιστή.
Περιμένω να το δω στο πεδίο ..... Και με τα ρέστα πήρα και ένα τρυπανάκι 5άρι CYL-9 (όχι HEX, HEX έχει μέσα ένα 6άρι το GDR σαν δείγμα).