Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν πιστεύω να το έβαλες πάλι στο κουτί!

Όχι ρε συ, γίνονται αυτά;

(Ο Κυριάκος το έβαλε...:laugh:)

Μπάμπη έχε υπ' οψη σου ότι το 254Μ έχει 2 εκδόσεις. Έχει μια έκδοση 2015 που είναι πιο καινούρια. Στην έκδοση 2015 είναι μικρότερο και ελαφρύτερο. 16,3 κιλά έναντι 17,5. Αν μπορείς δες ποια έκδοση έχεις.

Του 2015 είναι. Αυτό που έχω βάλει στο video της προηγούμενης σελίδας είναι το πιο παλιό, γί αυτό και οι μικροδιαφορές που συζητάμε, πχ στις μοίρες κλίσης.

Όχι ρε συ, γίνονται αυτά;
(Ο Κυριάκος το έβαλε...:laugh:)

Μη ξεχάσεις να το ξεσκονίζεις πότε-πότε! :bang:το κουτί :rip:

Παραλαβή προηγούμενων ημερών...
IMG_20150127_201823_zpsp2jqu1bf.jpg
[/URL][/IMG]

Α, ωραιοτατο Μακη καλοριζικο!!

Παρεμπιπτοντως, το αντιστοιχο parkside εχει το γρασσακι στη συσκευασια, δωρεαν :)))

Στην συσκευασία του γράσου έχει ένα εργαλείο δωρεάν ... (:>)

Α, ωραιοτατο Μακη καλοριζικο!!

Παρεμπιπτοντως, το αντιστοιχο parkside εχει το γρασσακι στη συσκευασια, δωρεαν :)))

Στο κουτάκι υπάρχει αυτό το ταχυτσόκ που για να το πάρεις ξεχωριστά στοιχίζει περίπου 70 .
Αν, παρ´ όλα αυτά, κάποιος προτιμάει το γρασάκι, το ανταλλάσω με ένα δίκιλο κουτί γράσο. -bye-

makita%20metalliko%20tsok-550x550.jpg

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Στο κουτάκι υπάρχει αυτό το ταχυτσόκ που για να το πάρεις ξεχωριστά στοιχίζει περίπου 70 .
Αν, παρ´ όλα αυτά, κάποιος προτιμάει το γρασάκι, το ανταλλάσω με ένα δίκιλο κουτί γράσο. -bye-

makita%20metalliko%20tsok-550x550.jpg

Δεν σε συμφέρει καθόλου η ανταλλαγή και επιπλέον σου χρειάζεται ένα τέτοιο κοκοψίνι!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν σε συμφέρει καθόλου η ανταλλαγή και επιπλέον σου χρειάζεται ένα τέτοιο κοκοψίνι!

Δεν κατάλαβες Νικόλα, εγώ προσφέρω το γράσο σ´ αυτόν που αντί για το ταχυτσόκ προτιμούσε γρασάκι στο κουτί του Μακιτα. Έχω τέτοιο ταχυτσόκ, το ξέρω, και γί αυτό το λέω. -bye-

Εεεε, λιγο σεβας για τα τσιπικα parkside!!
Ξερετε ποσοι ασχοληθηκαν με μαστορεματα και εργαλεια λογω των φτωχων πλην τιμιων parkside? :)))

Εεεε, λιγο σεβας για τα τσιπικα parkside!!
Ξερετε ποσοι ασχοληθηκαν με μαστορεματα και εργαλεια λογω των φτωχων πλην τιμιων parkside? :)))

Μαζι σου , καθημερινά με συντροφεύουν 3 ταπεινά parkside ανάμεσα στα αλλα θηρία . Τα έχω σκισει στην δουλεια και έχουν αποσβεσει τα τριπλά απο ότι είχαν ! :-)