Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και για να είμαστε OnTopic ... παρελήφθησαν χτές ...

Ουπατ/βύσματα 6-8-10

Fischer Fixtainer, 532892.jpg

Hazet 2150-1 scriber με μύτη από καρβίδιο

Hazet 2150-1.jpg

1/4" και 1/2"

Wera 8100 SA SC 2 05160785001 Zyklop Ratchet Set.jpg

Πλατυτσίμπιδο

KNIPEX 30 16 160.jpg

Ευχαριστώ φίλε Amsen καί εγώ νομίζω ότι δέν θά τό μετανοιώσω,γιά τήν επιλογή.

Φίλε Ιωάννη πρώτα απο όλα εκτιμώ τό ότι έγραψες ένα τόσο μεγάλο κείμενο καί ευχαριστώ.
Αυτά τά post τού Ιωάννη καλό θά ήταν νά είναι κάπου sticky,γιά πληροφορίες σέ μελλοντικούς αγοραστές.

Στό βάρος μέ όλο τό συμπάθιο καί τήν εκτίμηση θά διαφωνήσω,300 gr γιά συνεχές πολύωρο βίδωμα είναι κάπως ...
Συμφωνώ στήν ρύθμιση ροπής καί επαυξάνω δέν έχω συνηθήση νά βιδώνω χωρίς ροπή καί εκεί κάπου σκάλωνα,αλλά είναι θέμα συνήθειας.
Εντάξει όλα δέν μπορούμε νά τά έχουμε,καί κάνουμε κάποιες υπαναχωρήσεις.

Καλοδούλευτα τά νέα σου εργαλεία

Γιάννη καλορίζικα και καλοδούλευτα . Απο που αν επιτρέπεται ???
Επίσης για το GSR 10,8 παίζει στο eshop στα 144 (όχι L-BOXX) καλό σετάκι.
Γενικά η σειρά των 10,8 πιστεύω και εγώ είναι καλύτερη για κατσαβίδια, αλλά ο καθένας παίρνει αυτό που τον βολεύει (σε χειρισμό και στην τσέπη !!!)

Καλορίζικα και καλοδουλευτα John, ωραία γκατζεκάκια τα Wera. :music-smiley-005:

Η αλήθεια είναι οτι ειχες ανάγκη και ένα Knipex :flipout:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γιάννη καλορίζικα και καλοδούλευτα . Απο που αν επιτρέπεται ???
Επίσης για το GSR 10,8 παίζει στο eshop στα 144 (όχι L-BOXX) καλό σετάκι.
Γενικά η σειρά των 10,8 πιστεύω και εγώ είναι καλύτερη για κατσαβίδια, αλλά ο καθένας παίρνει αυτό που τον βολεύει (σε χειρισμό και στην τσέπη !!!)

Amazon.de, εάν θέλεις για κάποιο Link πές μου ...

Τόν Μπάμπη δέν τόν παίρνει τό μάτι μου οπου υπαρχουν Bosch,εύχομαι νά μήν τό δεί,Φίλε Μπάμπη συγγνώμη άν μέ διάβασες ,θά γράψω 1000 φορές,άλλη φορά δέν θά έχω ¨κακές¨ παρεές πού μέ ξελογιάζουν -bye-

και για το Skil κουβέντα... οικογένεια της Bosch

Καλορίζικα και καλοδουλευτα John, ωραία γκατζεκάκια τα Wera. :music-smiley-005:

Η αλήθεια είναι οτι ειχες ανάγκη και ένα Knipex :flipout:

Ναι όντως το είχα ανάγκη ... :) και όπως λέει και ο Μιχάλης για να ολοκληρωθεί η συλλογή περιμένω και το παρακάτω ...

KNIPEX 95 26 165.jpg

Aυτό σου είπα οτι το θέλω κι εγώ... Και γυαλόχαρτα έ, μη ξεχνιόμαστε... -bye-

Πότε το είπες για το Knipex ?!

Εάν βιάζεσαι μπορώ να στο μεταπουλήσω αφού πρώτα κάνει παρέα με τα μπλέ για να πάρει δύναμη/κουράγιο πριν εξόριστεί με τα Μακοίτα ...

Πότε το είπες για το Knipex ?!

Εάν βιάζεσαι μπορώ να στο μεταπουλήσω αφού πρώτα κάνει παρέα με τα μπλέ για να πάρει δύναμη/κουράγιο πριν εξόριστεί με τα Μακοίτα ...

Δεν βιάζομαι, θέλω ένα άσπιλο κι αμόλυντο, να μην έχει πλησιάσει μπλέ ούτε στα 2 μέτρα...
Το προορίζω για σπουδαία πράγματα, μόνο με Makita Wera Facom Wiha και Metabo θα κάνει παρέα... Άντε μια στο τόσο και με κανένα Dewalt.

Δεν βιάζομαι, θέλω ένα άσπιλο κι αμόλυντο, να μην έχει πλησιάσει μπλέ ούτε στα 2 μέτρα...
Το προορίζω για σπουδαία πράγματα, μόνο με Makita Wera Facom Wiha και Metabo θα κάνει παρέα... Άντε μια στο τόσο και με κανένα Dewalt.

Έχεις θέμα με τα Bosch μου φαίνεται.... Χαχαχαχαχα...

Έχεις θέμα με τα Bosch μου φαίνεται.... Χαχαχαχαχα...

Δεν έχω ακόμα αλλά όπου νάναι θ´ αποκτήσω γιατί μου "την πέφτουν" τ´ αφεντικά τους... :flipout:

Άντε Βασίλη, με το δεξί βλέπω ξεκινάει η νέα χρονιά. :ernaehrung004:
Όταν μπορέσεις γράψε και μεγέθη ξύλων και τιμές... Θα χρειαστώ κι εγώ κάποιο τραπέζι μέςα στο μήνα.

μπαμπη ευχαριστω τα ξυλα ειναι απο λεροι εχει φερει πολυ πραμα γεματα ραφια
επιφανεια ελατης 18μμ 1.20*30 6.90 ευρω
επιφανεια ελατης 18 μμ 1.20* 35 10.50 ευρω
καδρονακι πλανισμενο 6 τεμ 21*27 μμ 10 ευρω
ταβλες πλανισμενες ελατης 18μμ παχος 93μμ πλατος μηκος 3 μετρα 5 ευρω .

Βασίλη καλή κατασκευή,θέλουμε φωτό μέ μετά τήν αποπεράτωση

ευχαριστω ξεκινησα και εχω ποσταρει τα πρωτα σταδια στο αναλογω θεμα.

Συναδελφοι, Kαλοριζικα τα θεσπεσια εργαλεια, αναλωσιμα και πρωτες υλες!!

Παναγιωτη εκανες σοφη επιλογη μαρκας μου φαινεται για συρομενο....congratulations!! Kαι εγω, εαν ποτε επαιρνα σταθερο ηλεκτρικο φαλτσοπριονο, θα προτιμουσα Skil απο ολα τα σταθερα.
Για μικρο πιστολι θερμοκολας ομως, πιστευω οτι το bosch glue pen μπαταριας ειναι το καλυτερο που υπαρχει. Δεν σταζει ουτε για πλακα !

Ιωαννη, τα wera ειναι χαρμα οφθαλμου!! Οπως και τα περισσοτερα σετακια της αλλωστε.

Βασιλη, ξεχασες το τζοκευ στον παγκο εργασιας μου :))

Αντε, αυριο παραλαμβανω και εγω ενα ryobi μπαταριας. Ηταν να παραλαβω σημερα αλλα ειχαν παγωσει οι δρομοι και η DHL δεν παρεδωσε