Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μετά την παραλαβή του παλμικου Dewalt έμεινε κενό ένα κομμάτι κατσαβιδομυτων για χρήση με αυτό...
Καλύφθηκε σήμερα από το πατριωτακι μου.
Μαζί και μια κόλλα πλαστικού για δύσκολη αποστολή.

DSC_1854.jpg

ω ρε κυριακο ωραιο δεν το ηξερα να σου ελεγα αν μπορουσες να μου παρεις και μενα ενα τεμαχιο με μυτες για το παλμικο.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βασιλη, ξεχασες το τζοκευ στον παγκο εργασιας μου :))

μιχαλη ποιο τζοκευ;

Του Κυριακου ηταν? Ενα καπελακι. Αυτο στο βαθος δεξια.

Kυριακο καλοριζικα τα impact bits! Για ζορισε κανενα να μας πεις τι λενε. Την κολλα που θα την χρησιμοποιησεις? Να παρω καμμια ιδεα.

24037972356_77df3baf6f_b.jpg

Ε, εκει θα μενει μεχρι να ξαναρθω, νο προμπλεμ.
Βεβαια εχω κοψει πολυ πραμα με τη σεγα καθως την δοκιμαζα αλλα ειναι browning, δεν παθαινει τιποτα με λιγο πριονιδι :))

DeWalt vs Milwaukee, screwdriver bits contest!

Eιχα κανει ενα τεστακι με φωτο σε παλαιοτερο post, με τα καλα parkside vs wera. Tις απλες μυτες.

Κυριακο, θυσιαζω ενα impact philips bit της wera, να το τεσταρουμε με το αντιστοιχο της DeWalt, με το 18βολτο Ryobi που ΘΑ παραγγειλω, των 220Νm, μεχρι τελικης πτωσης :)))

Ευχαριστω κ.Μπαμπη. Σε πρωτη φαση δεν ξερω αν επρεπε αλλά κατά τη χρηση αρχισε να φευγει το μαυρο φινιρισμα απο τις ακμες που ερχονται σε επαφη με τη βιδα. Παραμορφωσεις δεν παρατηρηθηκαν.

Να κάνουμε ότι τεστ θέλεις Μιχάλη όταν έρθεις Αθήνα!

Ετσι μπραβο λεβεντη μου. Να θυσιασουμε 2 bits στον βωμο της ποιοτικης ερευνας των αναλωσιμων.
Να προσφερουμε χρησιμο, κοινωνικο και θεαρεστο εργο στην κοινοτητα των απανταχου μαστορων!

Να βγάλετε και βίντεο. Καθώς και στατιστικά δεδομένα με γραφήματα.

Mια φωτο πριν και μετα το τεστ will be just fine.

Eκτος και αν λαβουμε καμμια χορηγια με τσαμπα σετακια απο τις εταιρειες, οποτε και γραφηματα κανουμε και τα παντα ολα :)

Ετσι μπραβο λεβεντη μου. Να θυσιασουμε 2 bits στον βωμο της ποιοτικης ερευνας των αναλωσιμων.
Να προσφερουμε χρησιμο, κοινωνικο και θεαρεστο εργο στην κοινοτητα των απανταχου μαστορων!

Είστε και οι δυο για δέσιμο...Χαχαχαχαχαχαχα

Καλορίζικα και καλοδουλευτα τα εργαλεία σας. Βασίλη καλή κατασκευή.

Πλακίτσα όση γουστάρετε, εγώ ζω γι'αυτά... Απλά δεν θέλω να δημιουργηθούν λάθος εντυπώσεις.

Κι επειδή τ´ απόγευμα βαριόμουνα έιοα να πάρω το laser και να κάνω έναν γρήγορο έλεγχο...

Κυρ Μπάμπη μεγειες,αλλα τα εργαλεια δεν ειναι για να κανουν φωλια οι αραχνες,ειναι για να κανουν και καμμια κατασκευη,ποτε δεν εχουμε δει καποια κατασκευη απο τα χερακια σου,ολο εργαλεια σε stock βλεπουμε αγρατζουνιστα και αδουλευτα,βαλε μπροστα καμμια κατασκευη να δουμε και λιγο πριονιδι,να δουμε καμμια τρουπα με τα μακιτα,καμμια πλανη με ροκανο να το ευχαριστηθουμε,μας δειχνης ολο πακεταρισμενα πραγματα,θελουμε να δουμε και την σκονη τους,μας εχει λειψη η σκονη απο τον κυρ Μπαμπη:smash: :aetsch: