Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

H καλυτερη και πρακτικοτερη λυση για (μεταφερομενο) παγκο εργασιας. Καλοριζικος Δημητρη, απο τα βασικοτερα 'εργαλεια'!

Αν αγοραζες επιφανεια παχους 40μμ, δεν θα χρειαζοσουν και σφιγκτηρες :))

Μετά όμως (πάχος 40mm), αρχίζει και γίνεται δύσκολος σε μεταφορά λόγο βάρους.......

Last edited:
κάτι παρόμοιο έχω κάνει και εγώ για τις "βρόμικες" δουλειές που δε θέλω το εργαστήριο να γίνεται σκονοχωματερη. Βέβαια έχω επιλέξει κόντρα πλακέ αντί το έλατάκι.
Εχω περάσει και τα καβαλέτα με πάστα απο λινέλαιο και κερί μέλισσας και τα έχω μόνιμα έξω.

Καλά μαστορέματα :)

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μετά όμως (πάχος 40mm), αρχίζει και γίνεται δύσκολος σε μεταφορά λόγο βάρους.......

Σωστα. Ειναι περισσοτερο για ημι-μονιμη κατασταση αν και το μηκος που αγορασε ο Δημητρης ειναι οκ για μεταφορα.
Στο υπογειο εχω τετοιους παγκους στα 40μμ παχος, πλατος 80 ποντους και διαφορα μηκη εως και 3 μετρα. Ασηκωτοι απο το βαρος!
Ειναι μονιμοι και σταθεροτατοι, πανω σε ξυλινα καβαλετα. Δουλευω παγκοπριονο, βιδωμενο πανω του, εντελως απροβληματιστα.

O εκκινητής, για τις "δύσκολες" ώρες ... και μιας και έχουμε ´ήδη διαθέσιμη την μπαταρία 4ah από τον γωνιακό τροχό της Ryobi, ας πάρουμε και ένα παλμικό............. :ernaehrung004:

(παραγγελία από αμαζον ντε Μέργελ)

Attachments

• stanley_starter_battery.jpg
    stanley_starter_battery.jpg
    118.3 KB · Views: 232
  • ryobi drill.jpg
    ryobi drill.jpg
    70 KB · Views: 230
Ααααα, καλοριζικο το παλμικο! Δυναμη λεμε!! Χαιρομαι που βλεπω αλλον εναν κατοχο της 18βολτης σειρας Ryobi!!!

Περιμενω και γω με περισσια λαχταρα σημερα και αυριο καποια εργαλειακα μπαταριας Ryobi. Δυστυχως στην Αθηνα..

Ευχαριστώ κύριοι!!

Καλά να είμαστε, να παίρνουμε κανά εργαλείο να ξεχνιώμαστεεεεε!!!!! :ADFADF1:

Κυριάκο δεν έχω ΙΔΕΑ πώς το μετράνε (ή αν πρόκειται για ΜΕΓΑΛΗ παπάντζα)!!!

Ίσως κάποιος μηχανολόγος-ηλεκτρολόγος (ή τουλάχιστον πυρηνικός υδραυλικός!!!) να μπορεί να μας διαφωτίσει.

Kαλορίζικα και καλοδούλευτα ο εκκινητής και το παλμικό

Ευχαριστώ
Μιχάλη θά ήταν βαρύ όπως προανέφερε ο φίλος KTM950,η επιφάνεια είναι 120 χ 50 cm μιά χαρα γιά φορητότητα,μιάς καί αυτός ειναι ο σκοπός του.Καλώς να δεχτείς και εσύ τά νέα σου Ryobi,αλλά καταλαβαίνω πίκρα νά είσαι μακρυά,αλλα θα τα χαρείς όταν θα κατέβεις Αθήνα.
Ετσι ακριβώς Αγάπη γιά τίς βρωμικές δουλειές τά πήρα κατά τό ήμισυ και κατά τό άλλο ημισυ γιά καποια σχετικα μετρια-μεγαλη κατασκευη που δεν θα χωράει να γινει μεσα στο μικρο χώρο-εργαστήριο.

Όμορφος ο εκκινητης.
Τα 300Α πως τα επιτυγχάνει?
Δεδομένου ότι έχει μέσα μια 12V 7A.

7Ah, όχι 7Α. Δηλαδή μπορεί να δίνει 1 Α για 7 ώρες. 2Α για 3,5 και 300Α για πολύ σύντομα χρονικά διαστήματα.
Γενικά οι μπαταρίες έχουν πολύ χαμηλή εσωτερική αντίσταση.

Καλορίζικα.
Από θέμα βάρους πως τα πάει το Ryobi?

Ευχαριστω Diabolic!

δε θα ελεγα οτι ειναι και πουπουλο... θα το δοκιμασω μεθαυριο με τη μπαταρια του να σας πω.

Φέρε το αύριο να κάνουμε ένα τεστ στον Μπαρμπαδημο με στριφωνια!!
Θα φέρω και το Dewalt μου να βιδωσουμε τα τραπέζια!

Mπραβο, να κανετε το τεστακι που λεγαμε!!

Παω στοιχημα 1 ευρω οτι το Ryobi των 220Νm θα βιδωσει το στριφωνι γρηγοροτερα απο το αντιστοιχο deWalt :)))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

7Ah, όχι 7Α. Δηλαδή μπορεί να δίνει 1 Α για 7 ώρες. 2Α για 3,5 και 300Α για πολύ σύντομα χρονικά διαστήματα.
Γενικά οι μπαταρίες έχουν πολύ χαμηλή εσωτερική αντίσταση.

Σωστος.
Στην θεωρια αυτη η μπαταρια θα μπορει για λιγα δευτερολεπτα να δωσει ακομα και 1000Α σε μηχανημα που μπορει να τραβηξει τοσα.
Και να δωσει 400Α για περιπου ενα λεπτο.

Θα το βιδωσει γρηγορότερα αυτό που έχει τις περισσότερες rpm Πατριωτακι.
Και το ευρώ να το κάνουμε μποτιλια μπύρα να έχει ενδιαφέρον!

Oσες στροφες και να'χει, αν δεν εχει τη ροπη που χρειαζεται, στριφωνι ζορικο και παχουλο δεν το βιδωνει γρηγορα!

Βρες τις στροφές και των δύο και μετά την πάμε την μποτιλια.
DCF826 Dewalt.

Οκ, θα βρω και τις στροφες του dremel (καμμια 30,000..) και ισως σου ερθω με αυτο :))):ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Aσε που παρελαβα και ολοκληρο πυροβολο μπαταριας σημερα και μπορω να το χαρω απο κοντα!!

Ryobi 18V One+ Rotary Hammer

r18sds_feature_images.jpg