Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οκ, θα βρω και τις στροφες του dremel (καμμια 30,000..) και ισως σου ερθω με αυτο :))):ernaehrung004:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Aσε που παρελαβα και ολοκληρο πυροβολο μπαταριας σημερα και μπορω να το χαρω απο κοντα!!

Ryobi 18V One+ Rotary Hammer

r18sds_feature_images.jpg

:drummer::grinning-smiley-043
Κ@υλωσα μολις το ειδα αν και μή χρηστης ryobi! Κουκλα ειναι!

[/COLOR]Aσε που παρελαβα και ολοκληρο πυροβολο μπαταριας σημερα και μπορω να το χαρω απο κοντα!!

Ήθελα να ξερα τι θα κάνεις στο διαμέρισμα με αυτό !!!!! στο τέλος θα σε στείλουν να κοιμάσαι απέναντι με τα ζεστά νερά :flipout::flipout::ernaehrung004:
Καλοδούλευτο !!!!

Για το εργαστηριο στην Ελλαδα ειναι βρε Νικο! χαχα, τα θυμασαι τα ζεστα νερα απεναντι!!! Φουρνος το σπιτι το καταχειμωνο και με μισανοιχτο το παραθυρο!!

Εδω στο διαμερισματακι, το μονο δραπανο που εχω ειναι το μικροτερο, φτηνοτερο, αθορυβο, ελαφρυτερο και πιο αδυναμο μπλε εργαλειο που εχει βγαλει η bosch :))

Και πάλι δε με κατάλαβες.
Ένα παλμικό με 155 Νμ ροπή αλλά περισσότερες στροφές θεωρώ πως θα κερδίσει ένα με 200 Νμ και λιγότερες.
Απόψεις απόψε.

220 Νm ροπη παρακαλω ...μην αδικουμε το εργαλειακι...το οποιο μεταφραζομενο σε ποσοστο σημαινει 40+% μεγαλυτερη ροπη :)))

Και πάλι δε με κατάλαβες.
Ένα παλμικό με 155 Νμ ροπή αλλά περισσότερες στροφές θεωρώ πως θα κερδίσει ένα με 200 Νμ και λιγότερες.
Απόψεις απόψε.

220 Νm ροπη παρακαλω ...μην αδικουμε το εργαλειακι...το οποιο μεταφραζομενο σε ποσοστο σημαινει---> 42% μεγαλυτερη ροπη !!

Ασε να χαρω τωρα στη θεωρια, γιατι στην πραξη μπορει και αλλαξουν τα πραγματα:)))

Συνήθως τα πολύ ψιλά δεν τα ποστάρω, αλλά μιας και φωτογράφισα κάτι πόρτες σήμερα...
Φρέσκα από amazon:

Το σετάκι είναι αυτό: http://www.amazon.de/gp/product/B00HUMKZF6?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o01_s00
Γιατί έχω γεμίσει κοντές μύτες για βίδωμα.

Μεγειά!!! Η γωνιά της dremel θέλει και τον ειδικό τροχο/δίσκο για να αξιοποιήσεις τα φάλτσα της.

Έχω και τον δίσκο. Γενικά δεν έχω άμεση χρήση για όλα αυτά, τα πήρα για όταν τα χρειαστώ... :smile:
Αν και νομίζω ότι η γωνιά θα δουλεύει με όλους τους δίσκους.

Έχω και τον δίσκο. Γενικά δεν έχω άμεση χρήση για όλα αυτά, τα πήρα για όταν τα χρειαστώ... :smile:
Αν και νομίζω ότι η γωνιά θα δουλεύει με όλους τους δίσκους.

Ναι δουλεύει με όλους αλλά όχι στις φαλτσοκοπές. Εκεί θέλει τον ισόπεδης κοπής. Και πάλι μεγειά!!!

Ναι δουλεύει με όλους αλλά όχι στις φαλτσοκοπές. Εκεί θέλει τον ισόπεδης κοπής. Και πάλι μεγειά!!!

Ευχαριστώ. Το έχεις; Τώρα που το αγόρασα, μου φαίνεται λίγο άχρηστο (είναι πολύ μεγάλο). Το περίμενα μικρότερο... :flipout:
Μπορεί να είναι βολικό για να βάλεις πάτωμα laminate (για πλακάκια δεν κάνει το εργαλείο - το δοκίμασα), αλλά για διακοσμητικά πηχάκια για πόρτες π.χ. μου φαίνεται τεράστιο...

Αφιξεις καινουριες.https://flic.kr/p/Cd9jBr

Μεγειές!
Είναι η ρυθμιζόμενη γωνιά της stanley αυτή; Είναι καλή; Τι κοίταζα και εγώ σήμερα.
Ψάχνω μια γωνιά. Πήρα μία από λερόυ, αλλά είναι στραβή (αν είναι δυνατόν δηλαδή...)

Ευχαριστώ. Το έχεις; Τώρα που το αγόρασα, μου φαίνεται λίγο άχρηστο (είναι πολύ μεγάλο). Το περίμενα μικρότερο... :flipout:
Μπορεί να είναι βολικό για να βάλεις πάτωμα laminate (για πλακάκια δεν κάνει το εργαλείο - το δοκίμασα), αλλά για διακοσμητικά πηχάκια για πόρτες π.χ. μου φαίνεται τεράστιο...

Το έχω. Επειδη δεν έχω δισκοπρίονο, τις κοπές σε ξύλα τις κάνω με το DMS20. Η γωνιά είναι πολύ βολική και για να πω την αλήθεια εγώ θα την προτιμούσα μεγαλύτερη :hahaha:

Δ
Μεγειές!
Είναι η ρυθμιζόμενη γωνιά της stanley αυτή; Είναι καλή; Τι κοίταζα και εγώ σήμερα.
Ψάχνω μια γωνιά. Πήρα μία από λερόυ, αλλά είναι στραβή (αν είναι δυνατόν δηλαδή...)
Ειναι μια αλλη εταιρια αλλα ειναι πολυ καλη!την προτεινω ,ιδια ειναι η στανλευ!εχω την μεγαλη της wolfcraft αλλα καμια φορα δεν με βολευει.

Οκ, θα βρω και τις στροφες του dremel (καμμια 30,000..) και ισως σου ερθω με αυτο :))):ernaehrung004:

Aσε που παρελαβα και ολοκληρο πυροβολο μπαταριας σημερα και μπορω να το χαρω απο κοντα!!

r18sds_feature_images.jpg

Μιχαλη καλοριζικο το εργαλειο,και ναι,ειναι κουκλι.Επειδη καποια στιγμη θελω να παρω κατι τετοιο μπορεις να δωσεις λινκ με specs και τιμη;Ευχαριστω!

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά νέας σας εργαλεία
Παρεμπιπτόντος έχω δεί από κοντά τήν ρυθμιζόμενη γωνία τής stanley και ειναι πλαστικιά άν θυμάμαι καλά,άν όχι άς μέ διορθώσετε,

Mιλαμε για κανονικη επενδυση στα Ryobi μπαταριας. :)))

Σημερα μου ηρθαν και αλλα δυο της 18βολτης σειρας, που μαζι με το ρουτερ/τριμερ μπαταριας (δεν το βρισκω διαθεσιμο) κλεινουν πληρως την μεταβαση ολων των ηλεκτρικων μου εργαλειων σε εργαλει μπαταριας!

Η σπαθοσεγα και το πνευματικο κατσαβιδι.

41WQETS3j-L._SX466_.jpg
41WYcXeAKqL._SX466_.jpg

Νικο, ολα τα Ryobi τα εχω παρει κυριως απο το amazon.de και λιγα απο amazon.co.uk.

πχ. το amazon.co.uk εχει το δραπανακι πολυ φτηνα σε σχεση με ολους τους αλλους. http://www.amazon.co.uk/gp/product/...ue&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3P5ROKL5A1OLE

λίγο πριν φύγω απο το σπίτι μιας και ειμαι καλεσμένη σε ένα τραπέζι, μου χτύπησε τη πόρτα ο κουριερ και μου έδωσε τη παραγγελία απο το χιώτικο μαγαζί. :D

jOUs6Jo.jpg

Μου έκανε εντύπωση ότι είδα φρεζάτες βίδες στο κιτ της wolfcraft για τις pocket holes παρόλο που το τρυπάνι είναι για φλατ (εστω και λίγες)
Θα περίμενα να δω Α2 με ροδελα αλλά αυτές έτσι και αλλιώς θα τις ψωνίσω

Εγώ θα υπέθετα υγρό για σωλήνες. Αυτό που βάζεις στις ενώσεις για να μην στάζει.

Αν είναι μίνιο ...ούτε για τον Μιχάλη δεν φτάνει που φτιάχνει μακέτες :flipout::flipout:

Αγάπη καλά να περάσεις στην έξοδό σου ....καμιά φορά μπορεί να σε πειράζουμε και λίγο.