Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πήγα και πήρα το παλμικό αλλά θα μου επιτρέψετε και ένα σχόλιο μιας και μου αρέσει να λέω μπράβο σε μαγαζιά με καλή εξυπηρέτηση.

16/1 Αγόρασα το Dewalt DCD776C2. Τη Παρασκευή που μας πέρασε την ώρα που πήγα να απελευθερώσω ένα τρυπάνι απο το τσοκ, το τσοκ φάνηκε να κόλλησε. :HTEHETH63:
Είτε βίδωνες είτε ξεβίδωνες έκανε ένα ήχο σα τα τρίβονται γρανάζια απο μέσα και χαλούσε το κόσμο απο τη φασαρία.

Το πήρα παραμάσχαλα σήμερα και πήγα στον Παυλάτο. Με το που το είδε μου είπε ότι το έχει ξανασυναντήσει και σε άλλα. Χωρίς να του πω τίποτα πήρε τη τσάντα με το δικό μου και μου έδωσε ένα συσκευασμένο. Αμεση αντικατάσταση δηλαδή :)
Ελπίζω να μη το ξαναπάθει γιατί θα το αλλάξω και θα πάρω άλλο μοντέλο.

To παλμικό είναι το Dewalt DCF886N

rOqCDnO.jpg

cDOVXb4.jpg

Αυτα ειναι χρωματακια!
Μπραβο στον Παυλατο για την αντιμετωπιση του.
Να εισαι σιγουρη παντως πως αν δεν ηταν και η εταιρεια του εργαλειου σοβαρη ο ιδιος δεν θα μπορουσε να σου λυσει το προβλημα τοσο αμεσα.

Καλοριζικα τα εργαλεια και ειδικα το deFault! :flipout:
Αλλο κακο να μην σε εβρει Αγαπη!

screenshot software

Εγω πηρα σημερα αυτα.
Ο χαρακας μοιρογνωμονιιο δεν μου αρεσε. Ισως δεν μου ηταν και απαραιτητος εναντι των γωνιων που εχουν πολυ καλη κοπη και διαγραμμιση ακριβως στη καθετη ακμη.
Το σπρει, διαφανο. Το πηρα με σκεπτικο να περναω πανω απο χρωματα για επιπλεον προστασια και γυαλαδα οπου απαιτειται.

Παγκοτρυπανα ενα σωρο, τσιμουχες στο κοκκινο κουτι δεν ειχε καμια.

Δεκα κομματια δακτυλιους πηρε ενας τυπος με φορμα στο διπλανο ταμειο.

Οταν περσυ για να φτιαξω ενα Karcher πληρωσα 6 ευρω για 4 κομματια πιτσιρικια καταλαβαινεις...

Το σπρευ με εχει αφησει ικανοποιημενο μιας και εχω χαλασει καμια δεκαρια κουτια.

Κυρ σίγουρα παίζει ρόλο αλλά το ξενέρωμα το έφαγα να σου πω την αλήθεια. Τεσπα μπορεί να ήταν και τυχαίο.

Νεκ και εγώ πήρα το σετ 2 γωνιών απο το lidl. Στα μείον ότι η αριθμημένη πλευρά είναι απο μέταλλο πολύ λεπτό και επίσης απο εσωτερικά, έχει ίντσες και όχι εκατοστά. Πήρα και o-rings μιας και χρειάζονται συχνά πυκνά

Αυτό σφικτηρακι που έχει η γωνία μου φάνηκε απίστευτα ψεύτικο. Συνδυάστηκε και με τις σκέψεις για μετανάστευση και δεν πήρα τίποτα.

Κυρ σίγουρα παίζει ρόλο αλλά το ξενέρωμα το έφαγα να σου πω την αλήθεια. Τεσπα μπορεί να ήταν και τυχαίο.

Νεκ και εγώ πήρα το σετ 2 γωνιών απο το lidl. Στα μείον ότι η αριθμημένη πλευρά είναι απο μέταλλο πολύ λεπτό και επίσης απο εσωτερικά, έχει ίντσες και όχι εκατοστά. Πήρα και o-rings μιας και χρειάζονται συχνά πυκνά

Καλοριζικο, να το χαρεις!

Αν δεν εισουν εσυ και δεν ηταν το πρωτο σου dewalt, θα εκανα καζουρα στον Κυριακο....:)))

Αυτα ειναι χρωματακια!
Μπραβο στον Παυλατο για την αντιμετωπιση του.
Να εισαι σιγουρη παντως πως αν δεν ηταν και η εταιρεια του εργαλειου σοβαρη ο ιδιος δεν θα μπορουσε να σου λυσει το προβλημα τοσο αμεσα.

Ναι, οντως μπραβο στον Παυλατο, και βεβαια στην σοβαρη εταιρεια του εργαλειου, για την αντικατασταση, καμμια αντιρρηση.

Οπως λεμε μπραβο στα Lidl -και τα parkside- που ειναι σοβαρη εταιρεια επισης και αντικαθιστα ελλατωματικα εργαλεια η δινει πισω τα χρηματα αμεσα!!

Καλα ειναι τα μπραβο, αλλα το γεγονος ειναι οτι το κιτρινωπο εργαλειακι προφανως δεν περασε τον στοιχειωδη ποιοτικο ελεγχο. Η μηπως τον περασε και εβγαλε θεμα μετα ?? :)))

χμμμ.. DeWALT (not so) guaranteed tough :ernaehrung004:

Ναι, οντως μπραβο στον Παυλατο, και βεβαια στην σοβαρη εταιρεια του εργαλειου, για την αντικατασταση, καμμια αντιρρηση.

Οπως λεμε μπραβο στα Lidl -και τα parkside- που ειναι σοβαρη εταιρεια επισης και αντικαθιστα ελλατωματικα εργαλεια η δινει πισω τα χρηματα αμεσα!!

Καλα ειναι τα μπραβο, αλλα το γεγονος ειναι οτι το κιτρινωπο εργαλειακι προφανως δεν περασε τον στοιχειωδη ποιοτικο ελεγχο. Η μηπως τον περασε και εβγαλε θεμα μετα ?? :)))

χμμμ.. DeWALT (not so) guaranteed tough :ernaehrung004:

:BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55:

Σιγα σιγα θα βλέπουμε πολλα τέτοια γεγονότα απομυθωποιησης πολλών επωνύμων εταιριών λόγο περικοπών και μαζικής κατανάλωσης . Κάτι που θα παψει να δικαιολογεί την τεράστια διαφορα στην τιμη τους , είδη βλέπουμε ότι γίνονται πιο προσιτά σε σχέση με παλιότερα . Περικοπές παντου....

Καλά , επειδή βγήκε ένα κομμάτι , η μια παρτίδα ελαττωματική , δεν σημαίνει ότι η εταιρία είναι για πέταμα . Διαβάστε στα ξένα φόρα τι λένε για την Bosch .Τώρα ότι λόγω ανταγωνισμού παντού κόβουν οι εταιρίες , αυτό δυστυχώς είναι αλήθεια. Σε λίγο τα made in China θα είναι top , αφού θα τα βγάζουν στη Μογγολία ή στο ........Ουζμπεκιστάν .
Ας πούμε σε λίγα χρόνια θα λες "made in China" , που το βρήκες ρε μεγάλε? κάτι τέτοιο να πούμε.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλά , επειδή βγήκε ένα κομμάτι , η μια παρτίδα ελαττωματική , δεν σημαίνει ότι η εταιρία είναι για πέταμα . Διαβάστε στα ξένα φόρα τι λένε για την Bosch .Τώρα ότι λόγω ανταγωνισμού παντού κόβουν οι εταιρίες , αυτό δυστυχώς είναι αλήθεια. Σε λίγο τα made in China θα είναι top , αφού θα τα βγάζουν στη Μογγολία ή στο ........Ουζμπεκιστάν .
Ας πούμε σε λίγα χρόνια θα λες "made in China" , που το βρήκες ρε μεγάλε? κάτι τέτοιο να πούμε.

Οπως εγινε με το japan προ τριανταετιας!
Που στην αρχη τα γιαπωνεζικα ηταν σχετικα ψευτικα και μετραγανε τα ευρωπαικα και τα αμερικανικα!

Εγώ θα ξεπεράσω την καζουρα η οποία εννοείται είναι καλοδεχουμενη και αναμενόμενη από τους φίλους μου και θα σταθώ στα λεγόμενα του Ηλια με τα οποία συμφωνώ.
Θα σας πει η Αγάπη τι της είπα πριν αντιμετωπίσει καν πρόβλημα όταν μου είπε πως είναι ενθουσιασμενη με το νέο της κιτρινακι.
"Και που να δεις τα κίτρινα της μεγαλύτερης σειράς η τα δικά μου σε ποιότητα"
Και να μην ξεχνάμε πως το πρόβλημα ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό που ανέβασε φίλος προ ημερών για το θέμα της ναυαρχίδας των μπλε brushless εργαλείων.

Εγώ θα ξεπεράσω την καζουρα η οποία εννοείται είναι καλοδεχουμενη και αναμενόμενη από τους φίλους μου και θα σταθώ στα λεγόμενα του Ηλια με τα οποία συμφωνώ.
Θα σας πει η Αγάπη τι της είπα πριν αντιμετωπίσει καν πρόβλημα όταν μου είπε πως είναι ενθουσιασμενη με το νέο της κιτρινακι.
"Και που να δεις τα κίτρινα της μεγαλύτερης σειράς η τα δικά μου σε ποιότητα"
Και να μην ξεχνάμε πως το πρόβλημα ήταν ακριβώς το ίδιο με αυτό που ανέβασε φίλος προ ημερών για το θέμα της ναυαρχίδας των μπλε brushless εργαλείων.

Για Makita δεν ακούω να λέτε κάτι κακό... :driver: