Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ΟΚ τότε... Εσείς που το έχετε ξέρετε καλύτερα πως δουλεύει.
Εγώ το είδα στον αέρα, πατάει μόνο την κορδέλα, και διαβάζω 91". Απ´ αυτό κατάλαβα οτι η κλίση της κορδέλας είναι 91" σε σχέση με τον ορίζοντα.

Ναι σε σχεση με τον οριζοντα που τον εχεις ορισει εσυ προηγουμενως στο 0. Δηλαδη ο οριζοντας ειναι η βαση πλεον.

Σωστα Νικο, πριν το βαλω στην κορδελα, πατουσε στην βαση με 0. Ειχα πατησει το κουμπι zero και απο 0,8 μοιρες πραγματικη κλιση σε σχεση με τον οριζοντα, το πηγα 0.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπαμπη το κουμπακι zero το πατας και μηδενιζει την επιφανεια που κοβει η λαμα (0 μοιρες). Μετα το βαζεις πανω στη λαμα και βλεπεις την αποκλιση απο τις 90 μοιρες σε σχεση με τον παγκο.

Ο παγκος της πριονοκορδελας, που βρισκεται πανω σε παγκο εργασιας, που βρισκεται πανω στο πατωμα, δειχνει 0.8 μοιρες κλιση. Δηλαδη δεν ειναι απολυτα επιπεδος. Γιαυτο παταω το zero και τον φερνω στο 0.

Σ´ ευχαριστώ πολύ Μιχάλη.:ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αμα το βρω με 25 τομπαιρνω και γω αλλα απο αμαζον με μεταφορικα ξεφευε..

Aκριβως το ιδιο με το δικο μου, στα 25 ευρω. Η μονη διαφορα ειναι το βαρος. Το CamRed ζυγιζει 180 γραμμαρια και το αλλο 118, οτι και αν σημαινει αυτο :))

http://www.banggood.com/Magnets-Bas...rizontal-Bevel-Box-Measuring-T-p-1027040.html

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Α η δική μου εξήγηση δε σου έκανε ε? Καλά σου. :tomato:

χαχαχχα, παραπονιαρη :))))))))

Δημητρη καλοριζικη η σεγατσα!!
Με την λεπτη της λαμα ειναι η ιδανικη εναλλακτικη του πριονιου. Μεχρι τι παχος ξυλου κοβει? Γιατι δεν προτιμησες, την ιδιας περιπου τιμης, bosch?

Ευχαριστώ Μιχάλη,κόβει ξύλο μέχρι 20 cm,τής Bosch άν λές γιά αυτήν δέν τήν έβρισκα εύκολα,αλλά είμαι ευχαριστημένος μέ τά B&D σε δευτερεύων εργαλεία,σέ κατσαβίδια-δραπανα-δραπανοκατσάβιδα-πιστολέτα πού θέλουν ζόρια προτιμώ τά Bosch

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Aκριβως το ιδιο με το δικο μου, στα 25 ευρω. Η μονη διαφορα ειναι το βαρος. Το CamRed ζυγιζει 180 γραμμαρια και το αλλο 118, οτι και αν σημαινει αυτο :))

http://www.banggood.com/Magnets-Bas...rizontal-Bevel-Box-Measuring-T-p-1027040.html

χαχαχχα, παραπονιαρη :))))))))
Ε δεν θα ειναι ιδιο ρε Μιχαλη!
Τα ειδα και γω τα του bangood, αλλα δεν θελω να το ρισκαρω.

Είπα να ξεκινήσω κάποιες δοκιμές σε βάψιμο και φινιλρισμα ξύλου και παρήγγειλα απ´ το φαρμακείο κάποια πραγματάκια που διάβασα εδώ.
Νομίζω όμως οτι αυτό που μου έδωσαν για κερί μέλισσας μάλλον δεν είναι σωστό. Το βάζω εδώ για να μου οείτε, το επιστρέφω ή μπιρώ να το χρησιμοποιήσω;

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    143.8 KB · Views: 173
Το φαντάστηκα οτι δεν είναι αυτό, αυτό απ´ ότι βλέπω είναι για επάλειψη. Θα το επιστρέψω.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπάμπη είτε σε πλάκα έπρεπε να στο δώσουν είτε σε τρίμματα/νιφάδες. Δεν ειναι αυτό απο όσο βλέπω.
Αν σε βγάλει ο δρόμος απο εδώ κοντά πέρνα να σου δωσω έχω αρκετό

Σ´ ευχαριστώ πολύ... :ernaehrung004:
Κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο να μου πεις και δυο-τρία πραγματάκια διευκρινηστικά μου λες και πετάγομαι...
Και μου λές κι από που το ψωνίζεις για μελλοντικές προμήθειες.

Last edited:
Πήγα και πήρα το παλμικό αλλά θα μου επιτρέψετε και ένα σχόλιο μιας και μου αρέσει να λέω μπράβο σε μαγαζιά με καλή εξυπηρέτηση.

16/1 Αγόρασα το Dewalt DCD776C2. Τη Παρασκευή που μας πέρασε την ώρα που πήγα να απελευθερώσω ένα τρυπάνι απο το τσοκ, το τσοκ φάνηκε να κόλλησε. :HTEHETH63:
Είτε βίδωνες είτε ξεβίδωνες έκανε ένα ήχο σα τα τρίβονται γρανάζια απο μέσα και χαλούσε το κόσμο απο τη φασαρία.

Το πήρα παραμάσχαλα σήμερα και πήγα στον Παυλάτο. Με το που το είδε μου είπε ότι το έχει ξανασυναντήσει και σε άλλα. Χωρίς να του πω τίποτα πήρε τη τσάντα με το δικό μου και μου έδωσε ένα συσκευασμένο. Αμεση αντικατάσταση δηλαδή :)
Ελπίζω να μη το ξαναπάθει γιατί θα το αλλάξω και θα πάρω άλλο μοντέλο.

To παλμικό είναι το Dewalt DCF886N

rOqCDnO.jpg

cDOVXb4.jpg

Πάρε bosch να σωθείς.
Εγώ του πίνω το αίμα και δεν κάνει κιχ!

Καλοριζικα τα εργαλεια και ειδικα το deFault! :flipout:
Αλλο κακο να μην σε εβρει Αγαπη!

screenshot software

Εγω πηρα σημερα αυτα.
Ο χαρακας μοιρογνωμονιιο δεν μου αρεσε. Ισως δεν μου ηταν και απαραιτητος εναντι των γωνιων που εχουν πολυ καλη κοπη και διαγραμμιση ακριβως στη καθετη ακμη.
Το σπρει, διαφανο. Το πηρα με σκεπτικο να περναω πανω απο χρωματα για επιπλεον προστασια και γυαλαδα οπου απαιτειται.

Παγκοτρυπανα ενα σωρο, τσιμουχες στο κοκκινο κουτι δεν ειχε καμια.

Με τις τσιμούχες πραγματικά κάτι παίζει..
Ποτέ δεν έχει.. Τι στο καλό?

Δημήτρη καλοδουλευτο!!!!
Πόσο πήγε?????

Εγώ παρέλαβα σήμερα από Λεροι ένα 2,5 λίτρο βερνικι BONDEX σε τιμή μούρλια!!!!!!!!!!!
Από 32 ευρώ μόνο 9,90

Πως έγινε αυτό?
Τρακαρισμένο ήταν?

Σ´ ευχαριστώ πολύ... :ernaehrung004:
Κάποια στιγμή που θα έχεις χρόνο να μου πεις και δυο-τρία πραγματάκια διευκρινηστικά μου λες και πετάγομαι...
Και μου λές κι από που το ψωνίζεις για μελλοντικές προμήθειες.

Μπαμπη απο το φαρμακειο εδω στη γειτονια το πηρα. Απλα δε το ειχε και το παραγγειλε το πρωι και το πηρα το απογευμα.

Νικο ειτε bosch ειτε dewalt ειναι να μη σου τυχει πιστεύω. Εχω 2 Parkside 4 χρονια και τους εχω πιει το αιμα δε σημαινει οτι ειναι καλυτερα. Απλα επεσα στη περίπτωση λογικα.

free picture upload
Ηρθε επιτελους ο τροχιστης και οι σφικτηρες σε λιγοτερο απο 24h.

Η χονδρη πλευρα ποια ειναι της πετρας? φανταζομαι η σκουροχρωμη.
Πως καθαριζει αμα γεμισει μακα?
Λαδι που βρισκουμε ανταλλακτικο, γιατι το βλεπω να τελειωνει συντομα?