Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ποσο σιγουρος εισαι οτι το πανακι ειναι καλυτερος τροπος να 'λαδωσεις' μινιατουρες απο το eyeliner ?

Sponge%20battle%20damage.jpg

μία δίορθωση από τη γυναίκα μου που βλέπει τις φωτογραφίες... δεν είναι τα συγκεκριμένα "eyeliner" είναι "eyeshadower" :HTEHETH63:

χαχαχα, μερσι, γνωριζω οτι ο ορος δεν ειναι σωστος, αλλα το 'eyeliner' ειναι πιο γνωριμος απο το 'eyeshadow applicator' που ειναι το σωστο αλλα δεν εχει απηχηση σε μας τα μαστορια :)))

Πηγα να την σκαπουλαρω αλλα την πατησα :)))

χαχαχα, μερσι, γνωριζω οτι ο ορος δεν ειναι σωστος, αλλα το 'eyeliner' ειναι πιο γνωριμος απο το 'eyeshadow applicator' που ειναι το σωστο αλλα δεν εχει απηχηση σε μας τα μαστορια :)))

Πηγα να την σκαπουλαρω αλλα την πατησα :)))

Τόσα χρόνια δίπλα μου έχει κολλήσει το μικρόβιο των εργαλείων και μας κατανοεί.

Οχι τι να προσεξω με το aguavyt

Το ανακάτεψα αλλά ήταν πολύ αραιό και δεν μπορούσα να το δουλέψω με τίποτα πάνω σε μια επιφάνεια που ήθελα να βάψω. Μπορεί να έφταιγα εγώ και να ήθελε πιο πολύ ανακάτεμα αλλά ταλαιπωρήθηκα και το φινίρισμα δεν μου άρεσε.

Σημερα το απογευμα θα το δουλεψω και θα σου πω .παντως λεει 5%για ρολο πινελο και 20% αραιωση για πιστολη.

Πριν βάψετε παιδιά να δοκιμάζετε αν το πινέλο γλυστράει καλά με την αραίωση που κάνετε και ανάλογα το υλικό που θέλετε να βάψετε.
Βάλτε στο περίπου αυτό που λέει ο κατασκευαστής και δείτε αν τραβάει κι άλλο αργότερα.
Επίσης θέλει καλό ανακάτεμα τόσο στην αρχή όσο και κατά την χρήση.
Ειδικά οι λαδομπογιές τραβάνε πολύ!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εδω είσαι Βασίλη , σου έβαλα και το άβολο προστατευτικό στο πλάνο για να δεις που λύνει και τι μένει πανω στο πρεσοτρυπανο για να δουλεύει και ο οδηγός βάθους .

uploading pictures

Επίσης σήμερα που το ξανακοιταξα θυμήθηκα ότι στον οδηγο στο σημείο που βιδωνει με την κόκκινη βαση του προστατευτικου είχα βάλει κάποιες ροδελες γιατι ο μέτρησης έχανε 1-1,5 χιλιοστα (φαίνεται η ασημένια ροδελα στο σημείο εκείνο) .
Γενικα τον οδηγο τον δουλεύω αρκετα και ήθελα ακρίβεια .
Ας το τσεκαρετε όσοι θέλετε να τον δουλεύετε .

Ευχαριστώ πολύ Ηλία, και το δικό μου χάνει 1-1,5 χιλ, αύριο θα το φτιάξω και εγώ έτσι, και μένα με βοηθάει πολύ ο οδηγός βάθους που έχει.

Τελικά ενέδωσα στόν πειρασμό καί αγόρασα γιά δεύτερο κρουστικό δράπανο το B&D

Καλορίζικο Β&Dρα. χαχα Καλές δουλείες φίλε Δημήτρη

Ευχαριστώ πολύ Ηλία, και το δικό μου χάνει 1-1,5 χιλ, αύριο θα το φτιάξω και εγώ έτσι, και μένα με βοηθάει πολύ ο οδηγός βάθους που έχει.

Να ´σαι καλα Σωτήρη , τωρα το είδα ότι το εψαχνες σε άλλο νήμα , ευτυχώς που το βρήκε ο φίλος γιατι δεν υπήρχε περίπτωση να το βρω ... :-)

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Παναγιώτη B&Dράς δέν λές τίποτα χάχά,πάντος οι εταιρίες δέν έχουν παράπονο από εμάς,έχουμε όλων τών εταιριών fan-club
Skil-Bosch-B&D-Dewalt-Makita-Metabo-Parkside-Dexter-dremel, proxxon, ryobi- κ.τ.λ

Last edited:
Δημητρη καλοριζικο, μπαινεις γερα στην μαρκα βλεπω!

Ειναι σημαντικο να υπαρχει know how και feedback γυρω απο συγκεκριμενες γνωστες μαρκες.
Εχουμε πλεον αρκετους κατοχους με σειρα εργαλειων απο σχεδον ολες τις μαρκες που κυκλοφορουν στην Ευρωπη!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ συνάδελφοι
Παναγιώτη B&Dράς δέν λές τίποτα χάχά,πάντος οι εταιρίες δέν έχουν παράπονο από εμάς,έχουμε όλων τών εταιριών fan-club
Skil-Bosch-B&D-Dewalt-Makita-Metabo-Parkside-Dexter κ.τ.λ

εεε...ξεχνας dremel, proxxon, ryobi :)))

Φίλε Μιχάλη ευχαριστώ,σχεδόν έχω όλα τά εργαλεία από αυτήν τήν μάρκα πλέον,μιά πλάνη μού λείπη αλλά δέν μού είναι τόσο απαραίτητη γιαυτό καί δέν τήν έχω αγοράσει μέχρι τώρα,αγοράζω πλανισμένα ξύλα καί δέν μού έχει χρειαστεί.
Εκανα edit στό παρά ένα καί έβαλα καί τίς dremel, proxxon, ryobi χάχά

Τελικά ενέδωσα στόν πειρασμό καί αγόρασα γιά δεύτερο κρουστικό δράπανο το B&D από τό Leroy-Merlin

drapan10.jpg

Σιγα το πειρασμο ρε συ..

καλοριζικο το πορτοκαλακι σου! Αντε παρε και μια πλανη, η συλλογη πρεπει να κλεισει! Δεν βλεπεις το Χιωτη?