Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τελικά ενέδωσα στόν πειρασμό καί αγόρασα γιά δεύτερο κρουστικό δράπανο το B&D από τό Leroy-Merlin

drapan10.jpg

Καλορίζικο Δημήτρη!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σιγα το πειρασμο ρε συ..

καλοριζικο το πορτοκαλακι σου! Αντε παρε και μια πλανη, η συλλογη πρεπει να κλεισει! Δεν βλεπεις το Χιωτη?

Ο Μιχάλης κλείνει την μία και ανοίγει απευθείας άλλη τι να λέμε τώρα!!! :p

Eυχαριστώ φίλε Νεκτάριε καί Νίκο
Νίκο καί εσύ καλώς να δεχτείς τό παγκοπρίονο προσεχώς.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και μια και αναφέρθηκε, τα Vernier Calipers έχουν το ίδιο resolution με τα Dial Calipers, σε γενικές γραμμές συνήθως βρίσκεις με 0,02mm, περίπου πέντε φορές ακριβέστερα από το "ρολόι" για το οποίο συζητάμε (το οποίο μια χαρά θα κάνει τη δουλειά του -και με το "περιπλέον"- στα ξυλουργικά!), απλά τα παχύμετρα με το "ρολόι", είναι πιο ευανάγνωστα και έτσι συμβαίνουν λιγότερα λάθη! :)

καθυστερημενη απαντηση/προσθηκη.

οταν ζηταμε ΜΕΓΑΛΗ ακριβεια αρχιζουν και παιζουν ρολο οι επιφανεις επαφης του οργανου με το αντικειμενο.
πχ με κανονικο παχυμετρο δεν προκειται να μετρησεις σωστα ποτε το εσωτερικο ενος κυκλου. Γιατι εχεις μια επιπεδη επιφανεια (ακομα και αν ειναι κοφτερη/λεπτη) να προσπαθει να προσαρμοστει σε μια καμπυλη.
Για αυτο θα δειτε πολλα οργανα να εχουν στρογγυλα ακρα (υπαρχουν και τετοια παχυμετρα της συνηθης διαταξης)

Είναι και καλύτερη. ΑΜΑ σε βγάλει ο δρόμος περνά να σου δώσω λίγη να την δοκιμάσεις να καραφλιασεις

Είναι και καλύτερη. ΑΜΑ σε βγάλει ο δρόμος περνά να σου δώσω λίγη να την δοκιμάσεις να καραφλιασεις

Δεν θέλω να καραφλιάσω ευχαριστώ!!! :p

Την επόμενη φορά, άλλωστε αυτή σε λίγο θα την έχω δώσει την μισή σε φίλους!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αχιλλέα να είσαι καλά τη βρίσκω 29ευρώ αυτή τη 5κιλη
θα πάρω πιο μικρή ποσότητα να δοκιμάσω και πάω μετά στη πιο μεγάλη αν ειναι

Αγάπη, νομίζω ότι έχει και 700 ή 900 gr συσκευασία στην Rakoll.