Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μολις τα παρέλαβα επιτέλους στα 22 ευρά :) http://www.wiha.com/en-fi/produkte/bits/bitbuddyr-29-mixed-8-pcs.html

4Rx4aqW.jpg

Μμμμ. πολύ όμορφο σετ, αποπνέει ποιότητα, ξέρεις το ζαχαρώνω εδώ και καιρό αλλά δεν μπορώ προς το παρόν, τεσπα μεγειές και καλές εργασίες

Ευχαριστώ φίλε Agrotiss
Καλοδούλευτο φίλε Νίκο
Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα τά bits Αγάπη,πές μάς τίς εντυπώσεις σου όταν τα δοκιμάσεις μέ τό παλμικό.

Σήμερα αγόρασα μιά ράσπα καρβιδίου γιά τό πολυμηχάνημα γιατί έχουν ξεκολήση δυό πλακάκια πού είναι κολλημένα πάνω σέ μωσαικό καί θέλω νά ξύσω τήν παλιά κόλλα,έχει δουλέψει κάποιος ράσπα καρβιδίου μέ πολυμηχάνημα νά μού πεί άν κάνει δουλειά,γιατί μέχρι πρότινος όταν ξεκόλαγε κανα πλακάκι έπαιρνα ένα παλιό κατσαβίδι μέ σφυράκι και το έκανα καλέμι γιά να ξεκολλήσω τίς παλιές κόλλες.
Καί επίσης πώς καταλαβαίνω πότε η ράσπα θέλει αντικατάσταση ? νά φανταστώ ότι θά φεύγει τό καρβίδιο από τήν πλάκα της και θα μενει το μέταλο μονο.

raspa10.jpg

Καλές δουλειές παιδιά. Να βάλω κ εγώ μια παραλαβή προ ημερών. Να ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές.
d9532365b0b4cbc187a5168d38c59a6e.jpg

2e765dba1db3291310dfcb0e1d9a005d.jpg

Παίζει κ κάτι καινούριο που αναμένω αλλά αυτό θα το δείτε αμέσως με το που θα το παραλάβω!!!

Φίλε Νίκο καλορίζικο καί καλοδούλευτο,μπορείς νά αναφέρεις κατάστημα καί τιμή ?
Ευχαριστώ

Φίλε Νίκο καλορίζικο καί καλοδούλευτο,μπορείς νά αναφέρεις κατάστημα καί τιμή ?
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ παιδιά. 185 περίπου από Στριγγο. Νομίζω φθηνότερο κ από τη Γερμανία.

Ευχαριστώ παίδες θα πω εντυπώσεις μόλις τις δοκιμάσω
Δημήτρη καλές δουλειές με το μπλιμπλικι

Αχιλλέα μου πέφτεις μακριά γμτ :(

Κάθε δεύτερη μέρα εχω δρομολόγιο προς τα εκει

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν δεις και δεν βγάλεις άκρη στείλε μου

Καλές δουλειές παιδιά. Να βάλω κ εγώ μια παραλαβή προ ημερών. Να ευχαριστήσω όλους για τις συμβουλές.
d9532365b0b4cbc187a5168d38c59a6e.jpg

2e765dba1db3291310dfcb0e1d9a005d.jpg

Παίζει κ κάτι καινούριο που αναμένω αλλά αυτό θα το δείτε αμέσως με το που θα το παραλάβω!!!

Πολύ καλό φίλε, υπέροχο το σετάκι, αν και έχω παρόμοιο σε makita πάντα η μπλε σειρά θα είναι η αγαπημένη μου μάρκα (έχω κι απ αυτή κάποια κομμάτια χαχα)
Μεγιές μεγιές !!

weather1967 καλές δουλειές με τη ράσπα!!