Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το wurth ωραιο μηχανημα! Ναναι καλα η bosch!
Με τοσα που εχετε παρει απο παλετα, νοιωθω μειονεκτηκα εγω που δεν εχω παρει κατιτις...

Οκ. Θα το παρακολουθώ πάντως το μαγαζί. Αν βρω κάτι ξαναμιλάμε. Χρήστο με λένε.

Οκ. Θα το παρακολουθώ ιντερνετικα κι αν δω κάτι, πάω απο κει. Τόσο καλα ειναι αυτα τα JCB ?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Με τοσα που εχετε παρει απο παλετα, νοιωθω μειονεκτηκα εγω που δεν εχω παρει κατιτις...

Δεν εχεις πάρει λόγω απόστασης ή δεν βρήκες κάτι που να σου γυαλίσει ;

Οκ, συγχωρέστε με αλλά τώρα σας μαθαίνω. Κάπου είχα δει ότι ο Νεκτάριος ειναι εκτός Αθηνών, γι αυτο έγραψα για την απόσταση, αλλά δεν ήμουν και σίγουρος. Ο,τι θέλεις Νεκτάριε, μου λες.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Βαφτισμένο bosch! Όπως και αρκετά από τα εργαλεία της...

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριακο αν σε ξαναβγαλει ο δρομος απο εκει,προτιθεσαι και μπορεις,μια πλανη θα την ηθελα..Αν,μην υποχρεωθεις!

Και γω θα ηθελα μια πλανη, αρκει η τιμη της να ειναι κατω απο αυτη της parkside και κατα προτιμηση jvc!

Αλλα ειμαι μακρυα για εγγυητικη κατασταση γμτ

dd36c2f3b51a14da7f4958792984eac2.jpg
μια ψιλιπαραλαβη σήμερα. Μαζί με αυτά, και η επιτραπέζια σεγα της deemel. Αύριο φώτο. Το knipex τα σπάει! Πολύ χρήσιμο. Τα wera ωραία, αλλά κατά τα γνωστά, δεν σου εμπνέουν το αίσθημα της κλάσης wiha ή facom. Ήδη τραυματίστηκε μια μύτη.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εντάξει τότε... Καλά κάνεις κι αναβαθμίζεσαι... :flipout:

Καλοδούλευτα Μήτσο..

Ευχαριστώ φίλε Μπάμπη πολύ γέλασα μέ τό παραπάνω σχόλιο :grinning-smiley-043

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο φίλε Μιχάλη (Μikep) είναι η μέρα τών πιστολέτων σήμερα :a0210:,πόσο στοίχισε τό wurth καί πόσα watt καί Joule είναι ?

Επισης καλοδούλευτα φίλε Νίκο,τό knipex ποιά είναι η χρήση του ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ φίλε Μπάμπη πολύ γέλασα μέ τό παραπάνω σχόλιο :grinning-smiley-043

Καλορίζικο καί καλοδούλευτο φίλε Μιχάλη (Μikep) είναι η μέρα τών πιστολέτων σήμερα :a0210:,πόσο στοίχισε τό wurth καί πόσα watt καί Joule είναι ?

Επισης καλοδούλευτα φίλε Νίκο,τό knipex ποιά είναι η χρήση του ?

800 Watt ισχύς. Τα υπόλοιπα τα ανέφερα παραπάνω.
Παράλειψη φυσικά να αναφέρω ότι είχα το πρώτο του lidl, από το οποίο δεν είχα κανένα πρόβλημα και κανένα παράπονο.
Ούτε από θέμα δύναμης!