Εδώ η επιτραπέζια σεγα για το γυναικακι! Βλέπετε, αυτή στο μπαλκόνι, ενώ εμένα με έχει κλειδώσει στην υπογα!![]()
Νικόλα είσαι πιο πέρα από μένα στον Αγ. Βασίλη ?? εγώ είμαι πριν από την Shell.
Εδώ η επιτραπέζια σεγα για το γυναικακι! Βλέπετε, αυτή στο μπαλκόνι, ενώ εμένα με έχει κλειδώσει στην υπογα!![]()
Και στο αλουμίνιο είδα σημάδια στην αρχή της κοπής.
Λοιπόν όπως υποσχέθηκα και ένα βίντεο για το revolution rage 3. Είναι οι πρώτες μου κοπές οπότε παρακαλώ να είστε επιεικείς μαζί μου
https://www.youtube.com/watch?v=wVoFG1Lt7_w
για δώσε λινκ!
Φίλε πιο "Πάτρα" από εσένα είμαι. Αν κ πριν έρθω εδώ, έμενα 200 μέτρα από εσένα. Καστριτσι.Νικόλα είσαι πιο πέρα από μένα στον Αγ. Βασίλη ?? εγώ είμαι πριν από την Shell.
Οταν σε φαλτσοπριονο έχουμε δέσει το υλικο με τον σφιγκτηρα του μηχανήματος ή έχουμε τοποθετήσει κάποιο στοπ μήκους για επαναλαμβανόμενες-ίδιες κοπές καλο ειναι να σταματάει το μηχάνημα πριν σηκωθεί ειδικα στην δεύτερη περίπτωση . Η διαφορα του πάχους των δοντιών με το κύριο σώμα χαλάει την κοπη στο ανέβασμα και δημιουργει φαινόμενα kick back που ειδικα στην δεύτερη περίπτωση ειναι επικίνδυνο (πιο συχνό φαινόμενο για το μερος του υλικου που δεν ειναι συγκρατημένο και περισσότερο σε μικρά κομμάτια) .
Προτιμώ να συγκρατώ το υλικο ο ίδιος και οταν τελειώνει η κοπη να μετακινώ ελάχιστα το κομμάτι μακρια απο τον δίσκο όπως ανέφερε ο Αχιλλεας (Metallikas) . Σε αυτη την περιπτωση δεν υπάρχει περίπτωση "καψιματος" ούτε στο ανεβα να μου χαλάσει η κοπη . Για αρχή-πρώτη επαφή δεν το συνιστώ .
Αγάπη μια συμβουλη καθώς και για τους υπόλοιπους . Απο οποία πλευρα συγκρατείται το υλικο απο αυτήν στεκόμαστε και με το αντίθετο χέρι κατεβαζουμε το μηχάνημα (αριστερή πλευρα(δέσιμο υλικού και τοποθέτηση σώματος)-δεξί χέρι και δεξια πλευρα-αριστερό χέρι).
Το κάψιμο πιστεύω στο δημιούργησε λόγο αργης κοπής .
Ερώτηση.
Υπάρχει κάποιος που αγόρασε την πλάνη της Ryobi απο Paletadeals???
Αν ναι το καλώδιο τροφοδοσίας πως το αλλαξατε;
Απο την ενασχόληση μου με αυτή που πήρα για τον Νίκο είναι μπέρδεμα να ανοίξει και να βγει κανονικά το κάλυμμα και θέλει λύσιμο και ενδότερα ώστε να σου δώσει χερι.
Εβγαλα την ουρά του εργαλείου και ενωσα το καλώδιο να δω οτι εργάζεται κανόνικα.
Πάντως σαν εργαλείο είναι φοβερό.
Πολύ δυναμη και καλό φινίρισμα και τύμπανο δυο μαχαιριών σε αντίθεση με το ενα της πράσινης Bosch .
Στα 29 ευρώ.
Η πλάνη ειναι δυο κομματια όπως ακριβως το τριβειο που είχες πάρει το έκκεντρο.
Ελυσα όλες τις βίδες αλλά δυστυχώς τα κομματια τα ενώνει και ο κύλινδρος με τα μαχαίρια της πλάνης με ενα παξιμάδι ασφαλείας.
Επειδή το εργαλείο δεν ειναι δικο μου και δεν ήθελα να επεμβω περισσότερο εβγαλα την ουρά του καλωδίου και της έδωσα ρεύμα βεβαιώνοντας πως εργάζεται κανονικά.
![]()
Μίλησα και με τον Νίκο και θα το αναλάβει εκείνος.
Thanks Αγάπη!! Από ebay είναι! Λίγο που το δοκίμασα, μετράει καλά, είναι μεγάλη ευκολία ΑΛΛΆ το συγκεκριμένο είναι ΌΛΟ από πλαστικό και δεν το βλέπω να κρατάει για πολύ!! Για 17 δεν είμαι σίγουρος αν αξίζει όσον αφορά την ποιότητα!!@johnny_ser καλορίζκα όλα τα καλούδια. Το depth gauge απο που και πόσο αν επιτρέπεται?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.