Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σε ευχαριστώ. Επειδή είδα τα kreator δίπλα είχα την ελπίδα ότι το έφερε το praktiker.

Αν ειναι να παρεις τετοιο, να παρεις digital. Εγω για οικονομια πηρα το αλλο και το μετανιωσα. Το digital ειναι απειρως ευκολοτερο στα μετρηματα και στις ρυθμισεις των bits.

Γιαννη καλοριζικα! Για depth gauge δεν εχω δει αντιστοιχο σε μεταλλικο.

Ναι, digital ειναι. Δεν υπαρχουν και πολλες εναλλακτικες.
Ενα ακριβοτερο, το εχει το αμαζον γερμανιας.

Θα το ειχα παραγγειλει αλλα εχω την αισθηση οτι θα το εχω συντομα στα χερια μου...σαν δωρο :))

Και η πολυπόθητη δική μου παραλαβή (χθεσινή αλλά πήγα σήμερα και την είδα).
Μαζί και ένας δίσκος κοπής 216 mm Bosch Optiline με 24 δόντια για το φαλτσοπρίονο (δεν φαίνεται στις φωτό).

Δευτέρα γιατί τώρα είναι στο μαγαζί του φίλου μου και αυτός λείπει στην Αθήνα... :)
Να μην βάλω την γυναίκα του να το κουβαλήσει είναι κρίμα.

Ευχαριστώ παιδιά. Θα φανεί και στην πράξη τι μπορεί να κάνει αλλά το σίγουρο είναι ότι η απουσία DADO θα είναι εμφανής... :(

Παρελαβα τα κωνικα bits γυαλοχαρτα της proxxon -κανουν σε ολα τα dremeloειδη- και ετσι συμπληρωθηκε περισσοτερο η σχετικη γκαμα για μικροεπεργασιες σε ξυλο.
Αυτα τα κωνικα bits καλυπτουν ενα μεγαλο κενο που αφηναν τα κλασσικα κυλινδρικα bits.

24675050684_0ae16f61b0_b.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B0017O4DEW?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o03_s00

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικα τα εργαλεια σας μαζτορια!

Δευτέρα γιατί τώρα είναι στο μαγαζί του φίλου μου και αυτός λείπει στην Αθήνα... :)
Να μην βάλω την γυναίκα του να το κουβαλήσει είναι κρίμα.

Ευχαριστώ παιδιά. Θα φανεί και στην πράξη τι μπορεί να κάνει αλλά το σίγουρο είναι ότι η απουσία DADO θα είναι εμφανής... :(
Ειχατε στο χωριο σας dado? γιατι εμεις δεν ειχαμε...

:chinscratch:

Και η πολυπόθητη δική μου παραλαβή (χθεσινή αλλά πήγα σήμερα και την είδα).
Μαζί και ένας δίσκος κοπής 216 mm Bosch Optiline με 24 δόντια για το φαλτσοπρίονο (δεν φαίνεται στις φωτό).

Καλορίζικο Νίκο. Το PTS 10 το ζαχαρώνω καιρό τώρα, αλλά για μένα ειναι ακριβό για το hobby μου. Έτσι φτιάχνω ενα χειροποίητο παγκοπρίονο με την κλασικη μέθοδο.
Απο που το πήρες ;

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγιες σε ολες και ολους
Karmen1983 the best video ever :firstprize:

Παρελαβα τα κωνικα bits γυαλοχαρτα της proxxon -κανουν σε ολα τα dremeloειδη- και ετσι συμπληρωθηκε περισσοτερο η σχετικη γκαμα για μικροεπεργασιες σε ξυλο.
Αυτα τα κωνικα bits καλυπτουν ενα μεγαλο κενο που αφηναν τα κλασσικα κυλινδρικα bits.

24675050684_0ae16f61b0_b.jpg

http://www.amazon.de/gp/product/B0017O4DEW?psc=1&redirect=true&ref_=oh_aui_detailpage_o03_s00

Μεγειές και καλές δουλειές Μιχάλη !

Πάντα τέτοια. .. Νίκο από Δευτέρα περιμένουμε... και αν περιέχεται και βιντεακι σαν τις Αγάπης ακόμα καλύτερα! 😉