Tι παραλάβαμε σήμερα..

43.5 για την ακρίβεια

Καλοριζικη η πλανη και μπραβο για την επιμελημενη δουλεια της αλλαγης καλωδιου!
Υπαρχει μια ελαχιστη περιπτωση το μοτερ να γυριζει αναποδα λογω πολικοτητας, αν εχεις βαλει λαθος τα καλωδια δηλαδη +/-, δεν θυμαμαι σε ποια συσκευη μου συνεβη αυτο, αλλα μου συνεβει, ισως σε εργαλειο μπαταριας. Αλλο το AC αλλο το DC ρευμα βεβαια.

Το χρωματακι της πρεσσας ειναι identical της proxxon, και της πλανης φερνει λιγο των Ryobi :)))

οπως το έιπες άλλο το DC άλλο το AC. Αν συνέβαινε το ίδιο με το AC κάθε τόσο θα έπρεπε να αλλάζουμε πολικότητες στις πρίζες τοίχου. Κάποιοι ηλεκτρολόγοι προτιμούν να βάζουν δεξιά τη φάση και κάποιοι αριστερά :rofl:

karmen 1983,ευχαριστώ πολύ να είσαι πάντα καλά. Αν δεν σου κάνει κόπο, επειδή στα γρήγορα που έψαξα αυτή η πρέσσα WAGO είναι πολύ ακριβή για μένα μιας και λίγες φορές θα τη χρησιμοποιήσω, έχεις κατά νου να προτείνεις κάτι φτηνότερο και όσο γίνεται αξιόπιστο ;
Από Bangood τι γνώμη έχεις ; από εκεί τις είδα σε διαφημιστικά που έστελναν αλλά δεν ήξερα τη χρήση τους. Σίγουρα θα χρειαστώ ένα τέτοιο γκατζετάκι..

Δυστυχώς δεν έχω δουλέψει ούτε τις φθηνές που κυκλοφορούν Ελλάδα αλλά ούτε αυτές απο banggood, παρόλο που έχω πάρει συχνά πυκνά πράγματα απο εκεί και για τα λεφτά τους ήταν οκ. Οπότε δε μπορώ να σου πω με ασφάλεια αν ειναι καλό ή κακό το προϊόν. Θεωρώ όμως ότι για τα λεφτά τους θα είναι οκ.
Αν δε τη δουλευεις συχνά δε βρίσκω κανένα λόγω να επενδύσεις σε μία WAGO ή μία KNIPEX.

Μπράβο Αγάπη,πολύ καλή καί προσεγμένη σύνδεση,καλορίζικο και καλοδούλευτο τό νέο σου εργαλείο,

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

karmen 1983,ευχαριστώ πολύ να είσαι πάντα καλά. Αν δεν σου κάνει κόπο, επειδή στα γρήγορα που έψαξα αυτή η πρέσσα WAGO είναι πολύ ακριβή για μένα μιας και λίγες φορές θα τη χρησιμοποιήσω, έχεις κατά νου να προτείνεις κάτι φτηνότερο και όσο γίνεται αξιόπιστο ;
Από Bangood τι γνώμη έχεις ; από εκεί τις είδα σε διαφημιστικά που έστελναν αλλά δεν ήξερα τη χρήση τους. Σίγουρα θα χρειαστώ ένα τέτοιο γκατζετάκι..

Φίλε agrotiss θύμησε μου τό όνομα σου,στόν Βενιέρη στόν Περιστέρι έχει knipex πρέσσες ακροχυτωνίων μέ μιά καλή τιμή σχετικά 28 ευρώ,άν ενδιαφέρεσε.
Δέν είναι του ιδίου τύπου σάν τής Αγάπης μέ περιμετρική ισομερή σύσφιξη πού μπορεί νά πρεσάρη ένα μεγάλο εύρος ακροχυτωνίων,αλλά τήν δουλειά της τήν κάνει σέ ακροχυτώνια από από 0,25 - 2.5mm,πού πιστεύω σέ ένα μέσο χρήστη είναι μιά χαρά η διάμετρος αυτή.

Μπράβο Αγάπη,πολύ καλή καί προσεγμένη σύνδεση,καλορίζικο και καλοδούλευτο τό νέο σου εργαλείο,

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Φίλε agrotiss θύμησε μου τό όνομα σου,στόν Βενιέρη στόν Περιστέρι έχει knipex πρέσσες ακροχυτωνίων μέ μιά καλή τιμή σχετικά 28 ευρώ,άν ενδιαφέρεσε.
Δέν είναι του ιδίου τύπου σάν τής Αγάπης μέ περιμετρική ισομερή σύσφιξη πού μπορεί νά πρεσάρη ένα μεγάλο εύρος ακροχυτωνίων,αλλά τήν δουλειά της τήν κάνει σέ ακροχυτώνια από από 0,25 - 2.5mm,πού πιστεύω σέ ένα μέσο χρήστη είναι μιά χαρά η διάμετρος αυτή.

Έλα ρε γείτονα, τον Βενιέρη τον ξέρω έχω ψωνίσει από κει, και ναι τα 28 ευρώ είναι ότι πρέπει για το μπάτζετ μου και για τη χρήση που θέλω.
Μόλις είδα τις τιμές σ αυτές που είπε η Αγάπη μου πέρασε ξυστά το καρδιακό επεισόδιο !!
Γιώργος το όνομά μου αγαπητέ Δημήτρη και σε ευχαριστώ πολύ, όπως και τη μαστόρισά μας βέβαια !!:ernaehrung004:

Online δε νομίζω να την έχει κάποιο μαγαζί. Δυσκολο δλδ έως ακατόρθωτο. Knipex πιο εύκολα θα βρεις μιας και κινείται περισσότερο σα μάρκα στο Ελλαδιστάν.
Τη δικιά μου μου την είχε αγοράσει ο Στέλιος (@Seafalco) σε πολύ προνομιακή τιμή και όταν λέω πολύ το εννοώ πριν κάτι χρόνια και ζαμάνια πριν.

Μεγεια το εργαλειο Αγαπη! Βλεπω να γεμιζει η Ελλαδα jcb εργαλεια απο το πουθενα!
Εγω ειχα σταμπαρει μια knipex πρεσσα περυπου σαν αυτη, αλλα με εμπροσθια τοποθετηση του καλωδιου αλλα η τιμη ηταν διαστημικη.
Οχι πως δινω λιγοτερα σε αλλα εργαλεια, αλλα οσο ναναι, ειναι αλλιως να δινεις 200 για μια μεγαλη πενσα και αλλιως σε ενα σετ εργαλειων μπαταριας. Πιανουν περισσοτερο χωρο! :firstprize:

Ο παράγων είναι ένας: η ρευστότητα της επιχείρησης. Εάν ο επαγγελματίας έχει περιθώριο να σου "προκαταβάλει" τον ΦΠΑ προτού του επιστραφεί (όταν υποβάλει τη δήλωση του ΦΠΑ, όποτε κι αν είναι αυτή η υποχρέωση - σε δίμηνη ή μηνιαία βάση), τότε έχει καλώς. Εάν όχι, περιμένεις για την εκκαθάριση.

Επειδή είναι φίλος δεν ήθελα να τον βάλω να μου δώσει από την τσέπη του τον ΦΠΑ και να περιμένει να τον πάρει πίσω Νίκο.
Εν τέλει για 2 ευρώ πάνω κάτω πολύ το έχουμε συζητήσει! ;)

Και η πολυπόθητη δική μου παραλαβή (χθεσινή αλλά πήγα σήμερα και την είδα).
Μαζί και ένας δίσκος κοπής 216 mm Bosch Optiline με 24 δόντια για το φαλτσοπρίονο (δεν φαίνεται στις φωτό).

Αυτό για μένα είναι η αγορά της Εβδομάδας αν όχι του μήνα !!!!!

Πώ πώ εργαλειάκι φίλε μου !!!

Καταρχάς να ευχαριστήσω και απο εδώ τον Κυριάκο για την εξυπηρέτηση. Πήγε το παλικάρι με κάλεσε στο τηλέφωνο έκανα την επιλογή μου και μου έδωσε σε τσαντούλα κόκκινη (αγαπημένο χρώμα -του τρελου και του παιδιού) τη νέα μου πλάνη.

Από το γεγονός ότι λείπει το καλώδιο καταλαβαίνετε το κατάστημα αγοράς και κάπως έτσι ξεκίνησε μία μικρή επέμβαση.

Αφαιρέθηκε το μέρος του καλωδίου που είχε μείνει στο εσωτερικό και αντικαταστάθηκε με 1.5άρι καλώδιο στις άκρες του οποίου μπήκαν φυσικά ακροχυτώνια. Η πρέσα για όποιον ενδιαφέρεται είναι της εταιρίας WAGO (μοιάζει Proxxon το χρώμα ε Μιχάλη; ) αν και νομίζω φαίνονται αναλυτικά τα χαρακτηριστικά στις φωτογραφίες. Φυσικά υπάρχουν πολύ πιο φθηνές για τέτοιες δουλειές αλλά ειπα να το τερματίσω αχχαχαχααχ.

Το ίδιο έγινε και απο τη μεριά του σούκο αρσενικού βύσματος και το μηχάνημα ζωντάνεψε. Τώρα τι πουλιά πιάνει δε το ξέρω μιας και δεν ασχοληθηκα ακόμα μαζί του :)
Τώρα μη σχολιάσει κανείς σας το άσπρο καλώδιο ε; :p
Ειχα μία κουλούρα ολόκληρη οπότε δεν ασχολήθηκα με το να αγοράσω μαύρο.

gU0VX8z.jpg

cDeVRS4.jpg

G9iajC8.jpg

LpVkD8c.jpg

2hfWLtJ.jpg

6xJoxRy.jpg

1GH20pG.jpg

Καλοδουλευτη η πλάνη...παιδι μάλαμα ο Κυριάκος...μάλαμα...!!!
Κυριακο κανε καμία καλη να σε ευχαριστήσω και εγω...Χαχαχαχαχαχαχα

Με´πιάνει η έξαψη όταν μπαίνω σε αυτό το νήμα.

Σε σχέση με την μαύρη JCB πλάνη με το άσπρο το καλώδιο έχω να προσθέσω τα ακόλουθα:
Η πρεζούλα τύπου WAGO είναι κόλαση Αγάπη. Τα βυζάκια πάνω στα καλώδια που έκανες πρεσάροντας τα βύσματα είναι επίσης κόλαση!

Σε σχέση με το άσπρο το καλώδιο μη το σκέφτεσε αγάπη. Να λές ότι το εργοστάσιο έκανε customised το μηχάνημα στα προσωπικά σου γούστα !

Και η πολυπόθητη δική μου παραλαβή (χθεσινή αλλά πήγα σήμερα και την είδα).
Μαζί και ένας δίσκος κοπής 216 mm Bosch Optiline με 24 δόντια για το φαλτσοπρίονο (δεν φαίνεται στις φωτό).

Το ζαχάρωνα και εγώ στο άμαζον. Είναι πανέμορφο!!
Καλορίζικο!!!!

Καλοδούλευτη η πλάνη μαστρο-Αγάπη. Πολύ καλή δουλεία με τα καλώδια. Επαγγελματικότατη τοποθέτηση καλωδίων, εύγε!!!

Κωλαρακια, βυζακια διαβάζω μα καλά που μπήκα?????
Χαχαχαχα

Να σαι καλά Αγάπη, παίδες τα JCB τέλος.
Εχουν μείνει μονο μικρά τριβειακια τύπου mouse και μεγαλα ρουτερ.

Και μια φωτο με τα πραγματακια για τον Νίκο την Αγάπη και τον Μιχαλιο!
IMG_20160228_093414.jpg

Κωλαρακια, βυζακια διαβάζω μα καλά που μπήκα?????
Χαχαχαχα

Να σαι καλά Αγάπη, παίδες τα JCB τέλος.
Εχουν μείνει μονο μικρά τριβειακια τύπου mouse και μεγαλα ρουτερ.

Και μια φωτο με τα πραγματακια για τον Νίκο την Αγάπη και τον Μιχαλιο!

Τα "σκούπισες" όλα! Συγχαρητήρια πάντως για την προθυμοποίησή σου να διευκολύνεις συμφορουμίτες!
Είδες καθόλου αν είχε την πλάνη bosch που είχε στο site? (στο paletadeals δεν τα πήρες)? Πώς σου φάνηκε?