Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παλιό μπορεί να μην είναι , εισαγωγικό είναι σίγουρα.
Πολύ μου άρεσε η Ryobi.
Ελεγα και στην Αγάπη σήμερα αν δεν την είχα υποσχεθει στον συντεκνο Νίκο θα την κραταγα ευχαρίστως.

Παλιό μπορεί να μην είναι , εισαγωγικό είναι σίγουρα.
Πολύ μου άρεσε η Ryobi.
Ελεγα και στην Αγάπη σήμερα αν δεν την είχα υποσχεθει στον συντεκνο Νίκο θα την κραταγα ευχαρίστως.

Φτάνει πιά. Ένα τόνο εργαλεία έχεις μαζέψει!!! :p

Εδω η 18βολτη πλανη μπαταριας Ryobi, μιας και ανεφερε την μαρκα ο Κυριακος, που την δοκιμασα στα γρηγορα οσο ειμουν στην Ελλαδα.

Εδω βλεπουμε εν πλανο απο διαφορετικου βαθους πλαναρισματα της συγκεκριμενης πλανης :))

Εξαιρετικα βολικη και ευκολοχρηστη, αφου την δοκιμασε η γυναικα μου και θελει να την παρει στη Χιο να πλανισει καποιες πορτες στο πατρικο που εχουν πετσικαρει απο την υγρασια και τη θαλασσα.

24530827794_2af3ab4ae8_b.jpg

Εδω η 18βολτη πλανη μπαταριας Ryobi, μιας και ανεφερε την μαρκα ο Κυριακος, που την δοκιμασα στα γρηγορα οσο ειμουν στην Ελλαδα.

Εδω βλεπουμε εν πλανο απο διαφορετικου βαθους πλαναρισματα της συγκεκριμενης πλανης :))

Εξαιρετικα βολικη και ευκολοχρηστη, αφου την δοκιμασε η γυναικα μου και θελει να την παρει στη Χιο να πλανισει καποιες πορτες στο πατρικο που εχουν πετσικαρει απο την υγρασια και τη θαλασσα.

Πολύ καλό εργαλείο φαίνεται! Και τα πλανίσματα, σκέτη διαφήμιση!

Τι της εχω κανει βρε Νικο, το ξυλο δοκιμης ηταν θεοστραβο, αν αυτο εννοεις :))

Merci Δημητρη, καλο εργαλειο και ευκολοδουλευτο ειναι!

Κυριακο το ειδα, και η τιμη ειναι πολυ καλη. Σκεφτομουν να επαιρνα μια μπαταρια και να το δοκιμαζα επι τοπου.
Εαν δεν ειχα το μικρο 10βολτο δισκοπριονο της bosch, και ενα τσιπικο ηλεκτρικο, θα το σκεφτομουν σοβαρα.

Για την γυναίκα σου λέω χαχαχα!!!!

χαχαχα, εκεινη το προτεινε μολις ειδε οτι το πλανιδιο ειναι μικρο, χωρις καλωδια και πολυ μανιτζεβελο :))

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η πρωτη φωτο απο την παραλαβη την περασμενη βδομαδα του μικρου γωνιακου τροχου της bosch.
Η παραγγελια ειχε γινει τον Γεναρη, οταν ειχε πρωτοβγει το εργαλειο στο αμαζον. Δυστυχως ο Nτετσικας το εβγαλε λιγο αργοτερα και σε πολυ καλυτερη τιμη!!

25152801395_13fe5718fd_b.jpg

Στα εργαλεια μπαταριας θα γραψω εντυπωσεις απο τις δοκιμες.

Τελεια.. Αντε τωρα να βγει δρομολογιο Περιστερι! Κι οταν παω δε θα υπαρχει ψιχουλο..

Γιάννη ΕΓΩ ΕΊΜΑΙ δίπλα. Θες να σου πάρω μια ΑΥΡΙΟ πρωί και έλα και σε ένα μήνα?

Πολλά πραγματάκια σήμερα :)

Μέγγενη Stanley πολλαπλών γωνιών μιας και έσπασα τη προηγούμενη που είχα. Ναι τα κατάφερα :D

h6RAnX1.jpg

FSoVNWM.jpg

6BYfLCv.jpg

OftrAfT.jpg

qCbvKxH.jpg

md8u4j4.jpg

nu4JnEw.jpg

Ζουμπάδεςςςςςςςςςςςς. Εχουν ελαστική λαβή και κανελάζ σα να είναι αλουμίνιο αχαχαχαχαχ

5pa47Na.jpg

DW82jpj.jpg

ySxEt9m.jpg

Φορτιστής Dewalt γιατί μας έσπασε τα νεύρα ο μικρός με την αναμονή να φορτίσει τις 4αρες μπαταρίες

usXOYpE.jpg

9mkQOUr.jpg

Και ένα τριβειάκι delta απο την skil Που έλειπε απο τη συλλογή μου.

BYs0S1y.jpg

dNAsc4h.jpg

8ViDxGj.jpg

8m9XDLQ.jpg

rw1K0xB.jpg

shCzqjo.jpg

Συλλογή σκόνης

FE1qCTs.jpg

με το κόκκινο κουμπάκι μπροστά γίνεται εύκολη η αλλαγή προσαρτημάτων. Ο λόγος που το πήρα πέρα απο την τιμή του ήταν αυτά τα μικρούλια προσαρτήματα (και ας είναι πλαστικά) για τα δύσκολα σημεία.

SyBmB7z.jpg

BNY6EkG.jpg

Y51aqpe.jpg

PqLHsf9.jpg

WShtqon.jpg

DFaFbXK.jpg

yrmJmIY.jpg

Αυτάαααααααααααααααααααααααα

Καλορίζικα και να τα χαρείς σύντομα Αγάπη. Θα μας δείξεις τις δημιουργίες σου, ναι;

Πρόσφατα παρέλαβα το παρεμφερές πολυτριβείο Skil 7226 AC.

Έκκεντρο, παλμικό, δέλτα, + 3 μικρά εξαρτήματα για δύσκολες γωνίες.
Πολύ θετική εντύπωση μου έκανε η καλή υφασμάτινη τσάντα και τα αναλώσιμα που έρχονται δώρο με τη συσκευασία.

Όταν το δουλεύεις ως έκκεντρο, δεν αφαιρεί τρομερή ποσότητα υλικού ακόμη και με χοντρό γυαλόχαρτο, επομένως είναι πιο καλό περισσότερο για το μεσαίο και τελικό φινίρισμα παρά για τα χοντρά.

Τα ψιλολόγια του είναι πολύ χρήσιμα, ιδίως αυτό για τις καμπύλες επιφάνειες.

Από θόρυβο είναι ΟΚ, κραδασμούς επίσης αν και με τα μικρά εξαρτήματα ίσως είναι λίγο αυξημένοι, αλλά δεν έχω και μέτρο σύγκρισης μιας και δεν είχα ποτέ ηλεκτρικό τριβείο κατά το παρελθόν.
Η αναρρόφηση σκόνης είναι επίσης αρκετά καλή, ενώ έχει δύο ρυθμίσεις ταχύτητας μόνο. Από τη μία αυτό είναι κακό, από την άλλη καλύπτει μια χαρά τις περισσότερες ανάγκες.

Γενικά ευχαριστημένος με την αγορά!

Το ερώτημα τώρα είναι αν μπορούμε να βρούμε εύκολα αυτοκόλλητα γυαλόχαρτα στα περίεργα σχήματα. Ή αν όχι, υπάρχουν έστω μεγάλα τετράγωνα/ορθογώνια velcro γυαλόχαρτο που μπορούμε να τα κόψουμε όπως μας χρειάζεται;

Ευχαριστώ παίδες το διασκέδασα :)

@Ramius Στον παυλάτο που πήρα σήμερα ειχε διάφορα δε κοιταξα αν εχει τα πολύ μικρά, αλλά γυαλόχαρτα velcro βρίσκεις παντού ακόμα και σε μαγαζί γειτονιάς. Οπότε και να μη βρεις τα μικρά κόβεις τη διάσταση που θες και τέλος :)

Πρόσφατα παρέλαβα το παρεμφερές πολυτριβείο Skil 7226 AC.
...
Γενικά ευχαριστημένος με την αγορά!

Το ερώτημα τώρα είναι αν μπορούμε να βρούμε εύκολα αυτοκόλλητα γυαλόχαρτα στα περίεργα σχήματα. Ή αν όχι, υπάρχουν έστω μεγάλα τετράγωνα/ορθογώνια velcro γυαλόχαρτο που μπορούμε να τα κόψουμε όπως μας χρειάζεται;

Είχα πάρει το 3-1 (σχεδόν ίδιο αλλά χωρίς τα μικρά εξαρτήματα). Χρησιμοποιώ βασικά το έκκεντρο, αλλά νομίζω ότι το μόνο πρόβλημα με τα γυαλόχαρτα είναι να βρεις να έχουν και τρύπες (για την αναρρόφηση της σκόνης). Καλοδούλευτο.