Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα τα κοκοψίνια Αγάπη.
Το τριβειάκι φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον!

Και οι δικές μου σημερινές:

Λάδι για φίλτρο αέρα, συντηρητικό καυσίμου Briggs and Stratton (διατηρεί την βενζίνη φρέσκια μέχρι και 3 χρόνια!), κονταροψάλιδο και αυλός για το ψεκαστικό συγκρότημα που έχω.

Ενδιαφέρον αυτό το συντηρητικό καυσίμου για 3 (!) χρόνια. Τα περισσότερα που έχω δει λένε για λιγότερο. Πρακτικά βέβαια δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο για πάνω 6-8 μήνες.

Έχω δει και αυτό , το οποίο υποτίθεται επαρκεί για 40 γαλόνια (περίπου 150 λίτρα). Το B&S για πόσα λίτρα καυσίμου φτάνει;

Το ειχα στην μικρη του συσκευασια, τουμπαρε και αδειασε με καποιο τροπο.
Τα νευρα μου.

Νικο ποσο το πηρες και απο που?

Και για να αποφευγουμε ολα αυτα τα ποστ με τις ερωτησεις που ειναι αναποφευκτα παρακαλω να γραφετε στο αρχικο σας ποστ ποσο τα αγορασατε και απο που.

Ε φαίνεται πόσο το πήρε, 5.00 γράφει το αυτοκόλλητο πάνω! Το μόνο ερώτημα είναι από πού :)

Ενδιαφέρον αυτό το συντηρητικό καυσίμου για 3 (!) χρόνια. Τα περισσότερα που έχω δει λένε για λιγότερο. Πρακτικά βέβαια δεν χρειάζομαι κάτι τέτοιο για πάνω 6-8 μήνες.

Έχω δει και αυτό , το οποίο υποτίθεται επαρκεί για 40 γαλόνια (περίπου 150 λίτρα). Το B&S για πόσα λίτρα καυσίμου φτάνει;

Ηλία, αν θες σου το στέλνω με τα υπόλοιπα πραγματάκια που θες.
Είναι στα 250 ml και επαρκεί για 25 λίτρα καυσίμου. Μου φαίνεται πολύ περίεργο αυτό που παραθέτεις να φτάνει για τόσα λίτρα όντας η ίδια ακριβώς ποσότητα.
Και τα 25 λίτρα βέβαια σε έναν χρόνο δύσκολα καταναλώνονται είναι η αλήθεια!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ειχα στην μικρη του συσκευασια, τουμπαρε και αδειασε με καποιο τροπο.
Τα νευρα μου.

Νικο ποσο το πηρες και απο που?

Και για να αποφευγουμε ολα αυτα τα ποστ με τις ερωτησεις που ειναι αναποφευκτα παρακαλω να γραφετε στο αρχικο σας ποστ ποσο τα αγορασατε και απο που.

Στα 5 ευρώ βγήκε από τοπικό μαγαζί, αν θες σου στέλνω.

Ευχαριστώ Παναγιώτη :)

@Θανάσης 44 έκανε αρχική αλλά έπεσε μια μαζική έκπτωση στο τέλος σε όλα.
Ειναι το Skil 7207 AK

Α καλα άκυρο για τη μέγγενη έλεγες :firstprize:

https://www.pavlatos-tools.gr/ergal...laplon-gonion-stanley-aplou-tupou-p-4296-html

Αγάπη και 44 να μού λεγες για την μέγγενη θα σου έλεγα πολύ καλή τιμή. Τώρα 24 για τέτοια Stanley τί να σου πώ? Αν περάσω ποτέ απο το κατάστημα θα πάρω 2 !

Μόλις πριν λίγο το άφησα απο τα χέρια μου Αχιλλέα. Αρκετά καλό για τα λεφτά του βέβαια αν το λειτουργήσεις πολύ ώρα ζεσταίνεται κάτι που το θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό και αναμενόμενο για ερασιτεχνικό εργαλείο σε αυτό το εύρος τιμής. Τα πλαστικά προσαρτήματα δε τα δοκίμασα αλλά σίγουρα δεν ειναι για πίεση. Είναι για λεπτομέρειες όπως καλά θα ξέρεις και με το μαλακό.

Σε μία κλίμακα απο το 1 μέχρι το 10 σε σχέση με τα λεφτά που έδωσα, θα έλεγα 9/10

Νεκτάριε καλοδούλευτο το πριονάκι, καλά κοψίματα.

'' Και λαδι ψιλο για πασα χρηση και μ... λαδοπετρα ακονίσματος '' τι εννοείς, κάνει και για τηγάνι ; :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτή τη στάση με το ψιλό λάδι και την λαδοπετρα ακονίσματος δεν την ξέρω, πες μας λεπτομέρειες :music-smiley-005: