Athanasis
AVClub Enthusiast
- 3 August 2009
- 927
To blackenderaki πόσα το πήρες φίλε? Βλέπω έχει και μυτούλα που βιδώνει μπροστά ! Ήταν στο πακέτο ή την πήρες χωριστά?
To blackenderaki πόσα το πήρες φίλε? Βλέπω έχει και μυτούλα που βιδώνει μπροστά ! Ήταν στο πακέτο ή την πήρες χωριστά?
Πάνω που θα σού λεγα ότι το βρήκα πιό ακριβά στα 74.90 με κάποια accessories όμως εδώ: https://www.leroymerlin.com.cy/gr/e...u-dremel-black--decker-rt650ka-90-w-60047582/
Τό έχει ακριβά τό Leroy-Merlin φίλε Αθανάση,καί από τό e-shop εχει σε κασετίνα όλα τα υλικά πού βλέπεις στήν φωτό τού Leroy,τό γράφει εξάλου στό e-shop 87 εξαρτήματα
Φίλε ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο. Πές μου, δέχεται εξαρτήματα της Dremel ?
weather1967 Καλό μήνα γείτονα μαστρο-Μήτσο, σου μπήκε καλά ο μήνας βλεπω, καλορίζικα να είναι !!
Καλό μήνα και σε όλα τα παιδιά του φόρουμ !!
Φίλε ενδιαφέρομαι για το συγκεκριμένο. Πές μου, δέχεται εξαρτήματα της Dremel ?
Ευχαριστώ φίλε, δές και τί απαντώ στον φίλο Χιώτη πιό κάτω.Nαί δέχεται τά πάντα από Dremel πού τό έψαξα,ήδη έχω τό αυτόματο τσόκ dremel,ταιριάζουν καί οι φωλιές και τό παξιμάδι σύσφιξης dremel πού τό δοκίμασα.
Εσυ γιατι δεν παιρνεις το dremel απο το ιδιο μαγαζι ? Eιναι και πιο φτηνο. http://www.e-shop.gr/polyergaleio-ilektriko-dremel-3000-15-f0133000jc-p-TLS.070154
Ευχαριστώ φίλε, δές και τί απαντώ στον φίλο Χιώτη πιό κάτω.
Γειά σου Χιώτη. Δεν ξέρω, έχω μία τάση προς τα B&D χωρίς να μπορώ να δικαιολογήσω την προτίμηση μου, αλλά στα dremel βλέπω πολλά διαθέσιμα εξαρτήματα στα διάφορα καταστηματάκια DIY.
Οτι και να παρεις καλα θα κανεις αρκει να το κανεις κεφι. Να παρεις ομως το μικρο τσοκακι που εχει παρει και ο Δημητρης το οποιο σου επιτρεπει να αλλαζεις πανευκολα τα bits.
Τα κλασσικα bits εχουν στελεχος 3.2μμ. Ομως με το τσοκακι αυτο θα μπορεις να βαζεις ευκολα και αλλα bits με μικροτερο παχος στελεχους.
Οτι και να παρεις καλα θα κανεις αρκει να το κανεις κεφι. Να παρεις ομως το μικρο τσοκακι που εχει παρει και ο Δημητρης το οποιο σου επιτρεπει να αλλαζεις πανευκολα τα bits.
Τα κλασσικα bits εχουν στελεχος 3.2μμ. Ομως με το τσοκακι αυτο θα μπορεις να βαζεις ευκολα και αλλα bits με μικροτερο παχος στελεχους.
Εχεις δίκιο
Φίλε Νίκο εννοώ ότι ένα τρυπάνι Forstner 40 mm κάνει καλύτερη τρύπα γιά ρεσώ πιό λεία καί πιό καθαρή από ένα φτερού 40 mm.
Eπειδή η τρύπα γιά ρεσώ θά είναι τυφλή (τυφλή εννοώ όχι διαμπερές)
Σίγουρα κάνει αλλά που να βρεις είναι το θέμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.