Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πέρασα κι εγώ από paleta. Και συνέβαλα κιόλας!....θα διαμορφωθεί κατάλληλα, εσωτερικά γιά να δεχτεί τα boschakia μου!

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    105.6 KB · Views: 217
  • image.jpg
    image.jpg
    117 KB · Views: 214
untitled23.jpg
Μολις παρελήφθησαν μετα από αρκετη αναμονη. Ειναι τα gen 2 (στα 380€ απο ebay). Εδώ νομιζω πως πωλουνται ξεχωριστα, αλλα ειδα κατι 700αρες για το δραπανοκατσαβιδο μονο..
Τρομερη ποιοτητα και δυναμη.

untitled.jpg
κι ένα ποιοτικο σετακι για το αμαξι και όχι μονο που θα δεσει με το παλμικο.. (37€ amazon)
Οι τιμες ειναι με τα μεταφορικα μαζι..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

View attachment 125223
Μολις παρελήφθησαν μετα από αρκετη αναμονη. Ειναι τα gen 2 (στα 380 απο ebay). Εδώ νομιζω πως πωλουνται ξεχωριστα, αλλα ειδα κατι 700αρες για το δραπανοκατσαβιδο μονο..

View attachment 125224
κι ένα ποιοτικο σετακι για το αμαξι και όχι μονο που θα δεσει με το παλμικο.. (37 amazon)

Μεγειές....!!! γαι δείξε καλύτερα το KsTools. :drool1:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

View attachment 125223
Μολις παρελήφθησαν μετα από αρκετη αναμονη. Ειναι τα gen 2 (στα 380 απο ebay). Εδώ νομιζω πως πωλουνται ξεχωριστα, αλλα ειδα κατι 700αρες για το δραπανοκατσαβιδο μονο..

View attachment 125224
κι ένα ποιοτικο σετακι για το αμαξι και όχι μονο που θα δεσει με το παλμικο.. (37 amazon)

Το χρώμα του έρωτα έχουν αυτά τα εργαλεία ρε γαμώτο!

Πολύ καλή τιμή!...Brushless έτσι?
Δεν μας δίνεις και ένα linkaki να χαζέψουμε λίγο?

Last edited:
Μολις παρελήφθησαν μετα από αρκετη αναμονη. Ειναι τα gen 2 (στα 380€ απο ebay). Εδώ νομιζω πως πωλουνται ξεχωριστα, αλλα ειδα κατι 700αρες για το δραπανοκατσαβιδο μονο..

κι ένα ποιοτικο σετακι για το αμαξι και όχι μονο που θα δεσει με το παλμικο.. (37€ amazon)

Πωωω ωραία πράγματα σήμερα !! καλορίζικα φίλε μου να τα χαρείς, πολύ μ αρέσει η συγκεκριμένη μάρκα, ΠΟΙΟΤΗΤΑ !!

Το σετάκι από κάτω τι είναι αλήθεια ;

@amsen : όπως τα βλέπεις σε 3 μεγεθη και θα μπουν με 1/2" ανταπτορα. Οι διαστασεις είναι 17,19 και 21μμ. Αρκετα βαρια θα ελεγα.

@mikep : η τιμη οντως σουπερ. Ναι brushless και αυξημενη ροπη σε σχεση με τα προηγουμενα. Απλα αγορασα κι ένα μετατροπεα από 220>110v στα 300w (26€)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σ ευχαριστω! @agrotis ! To σετακι είναι καρυδάκια για μπουλονια αυτοκινητου κυριως

Κι ένα λινκ (@mikep) που τα περιγραφει ακριβως μαζι με πολλα ανταλλακτικα που ορισμενα αναμενονται!
https://www.youtube.com/watch?v=rhHOgOh54fE

αμάν μας τρέξαν τα σάλια !!!

όσο για το σετάκι της KSTools ,ξέρεις σαν φυσίγγια για καραμπίνα μοιάζουν :flipout::flipout::flipout:

και πάλι μεγειές αγαπητέ !!

agrotis Ευχαριστω, οντως! αλλα το ένα ζυγιζει οσο 3 φυσίγγια! Στα συν ειναι ότι καλύπτονται από σκληρο πλαστικο για να μη κανουν γρατσουνιες στις ζαντες.

@Strs ευχαριστω! το πρόβλημα είναι ότι είμαι βαμμενος παναθηναικος και μου είναι καπως!! χαχα :silly:

agrotis Ευχαριστω, οντως! αλλα το ένα ζυγιζει οσο 3 φυσίγγια! Στα συν ειναι ότι καλύπτονται από σκληρο πλαστικο για να μη κανουν γρατσουνιες στις ζαντες.

@Strs ευχαριστω! το πρόβλημα είναι ότι είμαι βαμμενος παναθηναικος και μου είναι καπως!! χαχα :silly:
χαχαχα εγώ είμαι ολυμπιακός...οπότε εάν θες να σου δώσω τα parkside που ειναι πράσινα? (λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα, χεχεχε)