Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μετά το ακονισμα είναι απαγορευτική η Λίμα. Η σειρά είναι τροχισμα ακονισμα γυαλισμα. Το πρώτο με τροχό το δεύτερο με ακόμη και το τρίτο με δέρμα. Λίμα μόνο άμα θες να διαμορφώσεις το μεταλλο

+1 στα παραπάνω. Σωστός.....

Κυριάκο ευχαριστώ για το δώρο σου!
daacf53e7b7556f16da7321824657ebd.jpg

Εχω αλλα ξενα εργαλεια δεν δουλευω ποτε

Και καλα κανεις,μαζι σου,αλλα στην προκειμενη πρεπει να γινει μια εξαιρεση απλα να δεις αν λειτουργει χωρις φορτιο,με φορτιο αν ρολαρει καλα,και επισης στο ζορισμα αν κοβει στροφες,μην τυχον και δεν λειτουργει η δεν ρολαρει καλα και αν κοβει στροφες να το πας πισω παλι.

Πολυ χρησιμο εργαλειακι. Καλοριζικο!

Επισης για μερακληδες υπαρχει και ανοιχτηρι WERA. Αν επινα μπυρες θα το ειχα αγορασει ηδη :))
610R%2BTQasiL._SX522_.jpg

σιγά το ανοιχτήρι Μιχάλη, εγώ που είμαι μερακλής χρησιμοποιώ για τις μπύρες αυτό που είναι και φυσικό προϊόν :flipout::flipout:

Jakis καλορίζικο φίλε, καλές χειρουργικές επεμβάσεις !!

Πριν λιγο καιρο ειχε χαλασει αυτο

http://www.lidl.de/media/product/0/0/9/5/5/6/2/silvercrest-li-ionen-akku-handstaubsauger.jpg

Και μετα απο επικοινωνα με lidl και χιουστον σημερα παρελαβα αυτο

free upload image
Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με ειχαν πληροφορησει οτι θα μου στελναν αντικαταστατη ενα περιπου ιδιο και οχι ακριβος το ιδιο.
Το "νεο" ειναι του 2010, πιθανολογω για τη γερμανικη αγορα μιας και δεν ειχε ελληνικες οδηγιες/γραμματα, αν και στο ιντερνετ βρηκα ελληνικες οδηγιες. Επισης μαντευω πως το eco edition βγηκε φολα και γιαυτο δεν μου στειλαν το ιδιο. Εχω διαβαζει και αλλες αναφορες για προβληματικα eco σκουπακια.
Επισης εχει nimh μπαταριες.
Το εχει κανεις να αναφερει εμπειρια χρησης?

Η εγγυηση συνεχιζει απο την αγορα ή επανεκκινει απο τωρα με το αντικαταστατη προιον?

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πριν λιγο καιρο ειχε χαλασει αυτο

http://www.lidl.de/media/product/0/0/9/5/5/6/2/silvercrest-li-ionen-akku-handstaubsauger.jpg

Και μετα απο επικοινωνα με lidl και χιουστον σημερα παρελαβα αυτο

free upload image
Μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια με ειχαν πληροφορησει οτι θα μου στελναν αντικαταστατη ενα περιπου ιδιο και οχι ακριβος το ιδιο.
Το "νεο" ειναι του 2010, πιθανολογω για τη γερμανικη αγορα μιας και δεν ειχε ελληνικες οδηγιες/γραμματα, αν και στο ιντερνετ βρηκα ελληνικες οδηγιες. Επισης μαντευω πως το eco edition βγηκε φολα και γιαυτο δεν μου στειλαν το ιδιο. Εχω διαβαζει και αλλες αναφορες για προβληματικα eco σκουπακια.
Επισης εχει nimh μπαταριες.
Το εχει κανεις να αναφερει εμπειρια χρησης?

Η εγγυηση συνεχιζει απο την αγορα ή επανεκκινει απο τωρα με το αντικαταστατη προιον?

Πρόβλημα με το σκουπάκι είχα αντιμετωπίσει κι εγώ. Αφού περίμενα πάνω από μήνα τελικά μου έστειλαν το ίδιο με σένα χωρίς καν να μου ζητήσουν να τους στείλω το παλιό. Μάλλον βγήκαν πολλά προβληματικά. Τώρα που το έχω χρησιμοποιήσει πάνω από κανα διμηνο μου φαίνεται οτι υστερεί λιγάκι σε δύναμη αλλά το φίλτρο του καθαρίζεται πιο εύκολα. Έχεις προσέξει όταν φορτίζει, το λαμπάκι του παραμένει συνέχεια κόκκινο ή κάποια στιγμή γίνεται πράσινο;

Στις οδηγιες γραφει οτι θα γινει πρασινο οταν φορτισει, τουλαχιστον μετα απο 24 ωρες αρχικης φορτισης.
Θα περιμενουμε μεχρι αυριο το απογευμα.
Επειδη ειναι nimh οι μπαταριες, πρεπει να αδειαζουν και να φορτιζουν μετα πληρως.

Λοιπόν, κατεφθασε αυτή που προτιμηθηκε τελικά από τη milwakee m18 λογω μικρου μεγέθους και... design.
Καθεται και πολύ καλα στο χερι.

IMG_1535.JPG

Λαμες θα παραλαβω από βδομαδα αυτές:
http://www.amazon.de/gp/product/B0061K6BII?ref_=pe_386171_51767411_TE_dp_1

θα μπει στο L-box που παρελήφθησαν μαζί:

IMG_1536.JPG

Η θήκη της αναμενεται, ενώ όπως βλέπετε παρελαβα ήδη αυτη για το gsr, που ως τωρα στριμώχνοταν
στο υφασματινο βαλιτσακι του. (εκει εβαλα μια χύμα πρασινη σεγα της Bosch και ταιριαξε γάντι).

Τέλος με τα ρέστα, πέρασα κι εγω μια απ τα λιντλ και τσιμπησα αυτό στα 12€ που το περιμενα πολύ χειροτερο.
Μετραει σχετικα καλα, ειναι ποιοτικο και σε ωραια σκληρη κασετινα

IMG_1537.JPG

thnx! δεν εχω λαμες ακομα! Ας βρω καμια προχειρη και θα κόβω και ψωμι! :rofl:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Kαλοριζικα η σεγα που δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο την milwaukee, ειναι και πιο εμφανισιμη!
Λαμες μπορεις να βρεις και στο κεντρο βιδας https://www.kentrovidas.gr/prodcat.php?cat=1145
Εχουν παραγγελθει ηδη (πιο πανω link που εβαλα)

Evangel καλορίζικα φίλε μου, πριν 3-4 χρόνια είχα αγοράσει από lidl το ίδιο παχύμετρο και κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Εννοείται ότι δεν έχω αλλάξει ακόμα μπαταρία μιας και μετά από κάθε χρήση το κλείνω( αν και νομίζω ότι κλείνει και μόνο του )

Evangel καλορίζικα φίλε μου, πριν 3-4 χρόνια είχα αγοράσει από lidl το ίδιο παχύμετρο και κάνει μια χαρά τη δουλειά του. Εννοείται ότι δεν έχω αλλάξει ακόμα μπαταρία μιας και μετά από κάθε χρήση το κλείνω( αν και νομίζω ότι κλείνει και μόνο του )
Σ ευχαριστω και καλα θυμασαι, κλεινει μετα από 5'