Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Λοιπόν, κατεφθασε αυτή που προτιμηθηκε τελικά από τη milwakee m18 λογω μικρου μεγέθους και... design.
Καθεται και πολύ καλα στο χερι.

View attachment 125678

Λαμες θα παραλαβω από βδομαδα αυτές:
http://www.amazon.de/gp/product/B0061K6BII?ref_=pe_386171_51767411_TE_dp_1

θα μπει στο L-box που παρελήφθησαν μαζί:

View attachment 125679

Η θήκη της αναμενεται, ενώ όπως βλέπετε παρελαβα ήδη αυτη για το gsr, που ως τωρα στριμώχνοταν
στο υφασματινο βαλιτσακι του. (εκει εβαλα μια χύμα πρασινη σεγα της Bosch και ταιριαξε γάντι).

Τέλος με τα ρέστα, πέρασα κι εγω μια απ τα λιντλ και τσιμπησα αυτό στα 12 που το περιμενα πολύ χειροτερο.
Μετραει σχετικα καλα, ειναι ποιοτικο και σε ωραια σκληρη κασετινα

View attachment 125680

Καλορίζικο και καλα κοψίματα.

Φρεσκιες παραλαβες της 18βολτης σειρας ΟΝΕ+ Ryobi.

Κοινο δραπανακι ροπης 50Νm, μεγιστο τρυπημα σε ξυλο 38μμ και σε σιδερο 13μμ, με 23 ρυθμιζομενες ροπες για βιδωμα, 2 ταχυτητες (0-400 και 0-1600), λεντακι για φωτισμο, μαγνητικη βαση και θεση για ενα διπλο Bit βιδωματος.
Εχει και ενα μικρο αλφαδακι ενσωματωμενο στην πλατη του!! 55 euro amazon.de (χωρις μπαταρια)

Ενας φακος με κοινη λαμπιτσα που αλλαζει (οχι led) που η κεφαλη γυριζει 340 μοιρες. Μικρος, εργονομικος και ελαφρυς αλλα το τζαμι μπροστα ειναι πλαστικο και το φως, αν και δεν υπαρχει προβλημα στον φωτισμο, δεν διαχεεται ομορφα. 24 euro amazon.de

25839472205_fa3a8f1856_b.jpg

25813418346_f94d5a2ca6.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Λοιπόν, κατεφθασε αυτή που προτιμηθηκε τελικά από τη milwakee m18 λογω μικρου μεγέθους και... design.
Καθεται και πολύ καλα στο χερι.

View attachment 125678

Λαμες θα παραλαβω από βδομαδα αυτές:
http://www.amazon.de/gp/product/B0061K6BII?ref_=pe_386171_51767411_TE_dp_1

θα μπει στο L-box που παρελήφθησαν μαζί:

View attachment 125679

Η θήκη της αναμενεται, ενώ όπως βλέπετε παρελαβα ήδη αυτη για το gsr, που ως τωρα στριμώχνοταν
στο υφασματινο βαλιτσακι του. (εκει εβαλα μια χύμα πρασινη σεγα της Bosch και ταιριαξε γάντι).

Τέλος με τα ρέστα, πέρασα κι εγω μια απ τα λιντλ και τσιμπησα αυτό στα 12 που το περιμενα πολύ χειροτερο.
Μετραει σχετικα καλα, ειναι ποιοτικο και σε ωραια σκληρη κασετινα

View attachment 125680
Ειναι ευκολο να μου πεις τον κωδικο για το συγκεκριμενο ενθετο του l-boxx για το gsr και τον φορτιστη; Στο δικο μου εχει ξεχωριστο ενθετο για το εργαλειο και ξεχωριστο για τον φορτιστη και μου δεσμευουν ολο το κουτι χωρις λογο...

Καλοδουλευτα!

μεγειες! Κανονικα το αλφαδι επρεπε να υπαρχει σε όλα τα δραπανοκατσαβιδα!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ειναι ευκολο να μου πεις τον κωδικο για το συγκεκριμενο ενθετο του l-boxx για το gsr και τον φορτιστη; Στο δικο μου εχει ξεχωριστο ενθετο για το εργαλειο και ξεχωριστο για τον φορτιστη και μου δεσμευουν ολο το κουτι χωρις λογο...

Καλοδουλευτα!

Ευχαριστω. Αυτό θες! http://www.amazon.de/BOSCH-Einlage-..._UL160_SR160,160_&refRID=1XSP0ZP80H5HGAQZR8RP

Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα φίλε Μιχάλη,έχει δίκιο ο φίλος Εvangel γιά τό αλφάδι,κανονικά έπρεπε νά τό είχαν όλα,καί τό κόστος γιά τό αλφάδι ελάχιστο γιαυτά πού προσφέρει.

Ευχαριστω παιδια για τις ευχες :)
Δημητρη, νομιζω οτι δεν προσφερει πολλα το αλφαδι πανω στο εργαλειο για τo τρυπημα. Αν θες να κανεις καθετη τρυπα χρησιμοποιεις το καταλληλο βοηθημα.

Big-Gator-Tools-Inch-Drill-Guide-Block.jpg

129001831.jpg

Επίτρεψε μου να διαφωνήσω μέ όλο τόν σεβασμό φίλε Μιχάλη,πιστεύω ότι προσφέρει πολλά τό αλφάδι επάνω στό εργαλείο,είναι εύκολο,καί πρακτικό γιά ίσιες τρύπες.
Καλο τό εξάρτημα τής Wolfcraft γιά ίσιες τρύπες,αλλά άν είναι κάποιος επάνω σέ μιά σκάλα δύσκολο νά τό κρατάει.

Ευχαριστώ, έχω και πλάγιας φόρτισης, αλλά όχι knipex (μια no-name), απλά πολλές φόρες με την πλάγια έχω βρεθεί σε περιπτώσεις που δεν μπορούσα να την προσαρμόσω λόγω χώρου (κυρίως σε πίνακες) και αναγκαζομουνα και ξήλωνα τα καλώδια, έτσι η συγκεκριμένη πιστεύω θα μου λύσει τα χέρια. Επίσης η συγκεκριμένη είναι η μόνη εμπροσθιας που πάει μέχρι 16 mm2. Πάντως είδα και την οκταγωνική της knipex πλάγιας φόρτισης και την λιγουρευτηκα για να είμαι ειλικρινής, απλά λόγω οικονομικού πήρα ότι μου ήταν απαραίτητο.

Σε Wago δουλεύω μόνο τις ταχυκλέμες, γιατί γενικά δεν βρίσκω εύκολη πρόσβαση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά. Εκτός από τον Δημουλά ξέρεις κανέναν άλλο που φέρνει;

Ακρίβώς όπως το λές!
Για τη δουλειά αυτή (στα στριμόκωλα) είναι "ταμάμ" η πρέσα αυτή!

Να σου πω εγώ ψωνίζω από το Δημουλά καμιά 30ρια χρόνια, έμεινα ευχαριστημένος και δεν έψαξα αλλού!

Αλλά έτσι όπως "χαζεύω" τα διάφορα, δεν έχω δεί κάποιον άλλον.
Εντάξει υπάρχουν και κλέμενς τύπου βίδας που "κλειδώνουν" (αν θυμάμαι καλά είναι της Phenix)
αλλά τη διαρκή πίεση του ελατηρίου και την ταχύτητα συρμάτωσης δεν την φτάνουν !

Ενας γωνιακος τροχος μπαταριας Ryobi 18v.

Mε 115μμ δισκακια, 7500στροφες, με προφυλακτηρα χωρις χρηση εργαλειου, και 2.5 κιλα με την μπαταρια του. Τιποτα ιδιαιτερο στη λειτουργια του, με το γνωστο κλωτσημα στην εκκινηση και φαινεται πολυ ισχυρο. ~70 ευρω απο αμαζον γερμανιας.
Λιγο πιο βαρυς, λιγο πιο μεγαλος αλλα λιγο πιο αθορυβος και με λιγο λιγοτερους κραδασμους (βασει των αντιστοιχων specs) απο τον 18v γωνιακο τροχο bosch o οποιος κοστιζει υπερδιπλασια βεβαια.

25748355421_222e0994a3_b.jpg

Ο bosch, του οποιου ο προφυλακτηρας θελει αλλενακι (για να πουμε και την κακια μας :)))

bosch-gws-18-125-v-li-akumulatorska-ugaona-brusilica-060193a30b.jpg

Παιδες δεν σας προλαβαίνω. Καλορίζικα και καλοδούλευτα ολα τα εργαλεία σας.

Ενας γωνιακος τροχος μπαταριας Ryobi 18v.

Mε 115μμ δισκακια, 7500στροφες, με προφυλακτηρα χωρις χρηση εργαλειου, και 2.5 κιλα με την μπαταρια του. Τιποτα ιδιαιτερο στη λειτουργια του, με το γνωστο κλωτσημα στην εκκινηση και φαινεται πολυ ισχυρο. ~70 ευρω απο αμαζον γερμανιας.
Λιγο πιο βαρυς, λιγο πιο μεγαλος αλλα λιγο πιο αθορυβος και με λιγο λιγοτερους κραδασμους (βασει των αντιστοιχων specs) απο τον 18v γωνιακο τροχο bosch o οποιος κοστιζει υπερδιπλασια βεβαια.

25748355421_222e0994a3_b.jpg

Ο bosch, του οποιου ο προφυλακτηρας θελει αλλενακι (για να πουμε και την κακια μας :)))

bosch-gws-18-125-v-li-akumulatorska-ugaona-brusilica-060193a30b.jpg

Καλημέρα και με γειά το εργαλείο Μιχάλη.

Καλοδούλευτος φίλε Μιχάλη,τελικά έκανες νομίζω τήν καλύτερη κίνηση μέ τά 18 volt τής Ryobi,αξιοπιστία,μέ λιγότερα χρήματα.