Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Μπάμπη όταν κάνεις τήν δοκιμή μέ τά Forstner 40 mm πές μας άν βλέπεις τό κάτι τίς παραπάνω στό Dewalt,νά δούμε άν αξίζει τά διπλά λεφτά απο τό Milwaukee

Προσοχή...Αυτό ακριβώς το σετ πήρα για το εξοχικό πέρυσι και το 90αρι σε τρυπημα μελαμίνης έγινε κομμάτια....Τα πέταξα όλα μαζί...

Νικ, θα δοκιμάσω και θα σου πω. Αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο θα τα πάω πίσω στο κατάστημα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτο εννοησα οπως και η Αγαπη νομιζω, εναντι οτι του φανηκαν του Νικου καλα, και με 20 ...

Εγώ δεν τα χρησιμοποιώ συχνά. Το πολύ για καμιά τρύπα για μολυβοθήκη, κανένα τασάκι κλπ. Δεν θα φάνε τα ζόρια από εμένα!

Εγώ πάντως με τα ποτυροτρύπανα ξύλου του lidl και κάτι άλλα κινέζικα ακόμη χειρότερα, δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος...τα κινέζικα ήταν εντελώς άχρηστα, του lidl είναι καλύτερα και τα δοκίμασα, μάλλον όχι με το καλύτερο τρόπο, σε μασίφ κορμό ελιά και κορμό πεύκο, στο πεύκο με το ρετσίνι, υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, με την ελιά πήγε καλύτερα το πράγμα....αλλά δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα δεν ήταν συμμετρικό και ομοιόμορφο και το ζόρισμα στο τρυπάνι πολύ μεγάλο, με το κολονάτο όλα ήταν πιο εύκολα.

Τέτοιες διάμετροι Σώτο μόνο με κολωνάτο δουλεύονται σωστά και με ασφάλεια. Και εγώ έτσι θα τα δουλέψω ως επί το πλείστον..

https://db.tt/ClYM9CRf
Tidebond κολλα ,ζηλεψα απ τον νικολα και ειπα να παρω να την δοκιμασω και κερι για ξυλο απο ικεα 11 και 7 αντιστοιχα.

Βασίλη χρησιμοποίησε την και θα με θυμηθείς.
Εγώ σήμερα έπαιξα με την πολυουρεθάνης για μία κατασκευή που έκανα.
Επειδή δεν φαίνεται από τις φωτογραφίες είναι η συσκευασία του κιλού?

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οχι νικολα του μισου κιλου ειναι.

Μπρρ πανάκριβα την έχουν.

Εγώ το 4κιλο το πήρα από Axminster στα 38 ευρώ κομπλέ με μεταφορικά αλλά χωρίς ΦΠΑ (πες 45 ευρώ με ΦΠΑ).

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα συνάδελφοι
Μπάμπη όταν κάνεις τήν δοκιμή μέ τά Forstner 40 mm πές μας άν βλέπεις τό κάτι τίς παραπάνω στό Dewalt,νά δούμε άν αξίζει τά διπλά λεφτά απο τό Milwaukee

Το Dewalt, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα το έχω Πέμπτη που θα είμαι πάλι Αθήνα. Θα την κάνω τη δοκιμή και τα συμπεράσματα θα τα συζητήσουμε, μάλλον, το Σάββατο.
Την παραγγελία του διαιρούμενου την ακύρωσα τελικά, το φοβόμουνα λίγο, δν μου πολυγέμισε το μάτι.

Πώς προχωρούν τα πράγματα! Τώρα δεν βγαίνει έντυπη απόδειξη ! Απίστευτο και όμως προοδευτικό !

Ναι πολυ προοδευτικο να σου μετακυλουν το κοστος χαρτιου, μελλανιου, ρευματος, χρονου. Ειδικα με εκεινο το "φοβερο" οικολογικο προσχημα.

(Αθανασιε σου εχω ενα βιντεακι στο Φτιαξ'το μονος σου! Ιδεες, projects και λυσεις)

Ευχαριστώ φίλοι.

Ευχαριστώ φίλε cdfdim. Καλά που μου τό πες, δεν το πρόσεξα το βιντεάκι. Οι απόψεις μου στο νήμα.

Επειδη τα εχω δουλεψει τα πορηροτρυπανα της bosch, που ειναι παρομοια με αυτα του Νικου, θα ηθελα να κανετε ενα review να μας πειτε τη γνωμη σας. Εγω δεν εχω μεινει ευχαριστημενος ουτε απο τη κατασκευη ουτε απο το αποτελεσμα.

Δεν έχεις κι άδικο... http://avclub.gr/forum/showthread.p...αλώσιμων?p=1057637573&posted=1#post1057637573

Here we are!
Ενθουσιασμένος!

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    129.7 KB · Views: 282
  • image.jpg
    image.jpg
    121.8 KB · Views: 284
  • image.jpg
    image.jpg
    101.1 KB · Views: 284
  • image.jpg
    image.jpg
    106.4 KB · Views: 285
  • image.jpg
    image.jpg
    98 KB · Views: 285
  • image.jpg
    image.jpg
    153.3 KB · Views: 285
  • image.jpg
    image.jpg
    120.3 KB · Views: 285
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Here we are!
Ενθουσιασμένος!

Καλοδούλευτο! Ένα review και όπως επαναλαμβάνεται ο Κυριάκος, από που και πόσο;

Καλοριζικο!!!!
Ενα ιδιαιτερο και εξειδικευμενο εργαλειο, i like these kind of tools :))))

Το μοναδικο ζητουμενο, να ειναι καλης ποιοτητας τα αναλωσιμα καθως ειναι ακριβουτσικα, αν και νομιζω οτι εχω δει και πουλιωνται και απο την silverline. Eννοω τα ανταλλακτικα γυαλοχαρτακια.

Ευχαριστώ παιδιά!.
Amazon.de, τιμή εργαλείου 179,50, αναλώσιμα γυαλόχαρτα (3 σετ) 9 το σετ και μεταφορικά 19 .
Οι πρώτες εντυπώσεις είναι διαθέσιμες, δεδομένου ότι έκανα ένα πολύ γρήγορο τεστ.
Είμαι πολύ ευχαριστημένος!...δεν είναι μικρό σε διαστάσεις όπως νόμιζα, και το αυτό και γιά τα drums, αφού το μεγαλύτερο έχει διάμετρο 100mm. Οπότε εξυπηρετεί και μεγάλες επιφάνειες ξύλου.
Μιχάλη, από τη πρώτη δοκιμή σε osb το γυαλόχαρτο δεν έπαθε τίποτα. Ναί, μάλλον έχεις δίκιο γιά την silverline καθ´ότι μέσα στο πακέτο υπήρχαν αρκετά διαφημιστικά (στυλό, καπέλο κ.α) της silverline.
Παρ´όλ´αυτά, προμηθεύτηκα (βέβαια είναι διαφορετικά grit) γιά να έχω γιά καιρό.