Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγορασα σήμερα το τριβειο που σκεφτομουν και μαζί προστατευτικά γυαλιά και τρεις μάσκες για τη σκόνη.

IMG_20160412_174325242_HDR.jpg
[/url][/IMG]

Εχουν την τιμητικη τους τα τριβεια σημερα! Καλοριζικα παιδια!!

Πηρα και εγω λιγα τριβεια ..χειροκινητα :))

Λιμες νυχιων δηλαδη, απο το το ντοπιο jumbo. Κανουν δουλεια στο ξυλο. Μαλακο υλικο, ευλυγιστο, το οποιο και εκοψα σε μικροτερα τεμαχια για να χωραει σε στενα σημεια.

Παρεμπιπτοντως παρελαβα και ενα κλαδευτηρι μπαταριας bosch ciso απο την εδω αγορα. Νορμαλ τιμη 65 ευρω. Δωρακι στον πατερα μου καθως πλησιαζει του Αγιου Γεωργιου :))

25793016543_09d9f48ea0_b.jpg

@Mikep μεγεια το τριβειο. Εγω για να γλυτωσω παρόμοια αγορα πηρα την βαση για δραπανο της neutechnik στα 60 ... Αν και γενικα στο τριψιμο ειμαι manual τυπος. Γυαλοχαρτα και αυτοσχεδια τριβεια χειρος. Με πεθανε ενα κομματι wenge σημερα...

Καλορίζικο το ψαλίδι Μιχάλη!
Θα ήταν ενδιαφέρουσα μία δοκιμή!

Merci Nick.
Nαι θα ηταν ενδιαφερουσα μια δοκιμη καθως οι κοπες που αναγραφουν τα specs για αυτο το κλαδευτηρι φαινονται εντυπωσιακα παρα πολλες ανα φορτιση.

Mikep καλορίζικο το τριβείο. Αν έχεις χρόνο κάνε μια μίνι παρουσίαση. Το έχω καιρό στη wishlist μου και όλο το αναβάλλω :)

Μιχάλη καλορίζικο και το κλαδευτήρι για τον μπαμπα αλλά και οι λίμες για τα ....... ξύλα; :rofl: Ειλικρινά δε μου είχε περάσει ποτέ απο το μυαλό.

Εχω ισα με 4 διαφορετικα ειδη γυναικειες λιμες :))
Τα grit ειναι απο ~120 εως ~240, ιδανικα για μικροξυλοκατασκευες και λογω μικρου στενου μεγεθους και λογω ελαστικοτητας. Κοβονται ακομα μικροτερες και ειναι και φτηνες!
Πλεον εχουν γινει απαραιτητα εργαλεια, ιδιως οι μεγαλες ελαστικες.

Σε αντικατασταση των μικρων dewalt που παρολο την πρωτη καλη εντυπωση που μου αφησαν αρχικα, στη πραξη δεν με επεισαν κυριως λογω της ποιοτητας κατασκευης τους

ImageUploadedByTapatalk1460541288.205773.jpg
ImageUploadedByTapatalk1460541297.715494.jpg

Ειναι η καινουργια μικρη σειρα της makita (& με κρουση) και δεν εχει γινει ακομα εισαγωγη απο τη μακιτα ελλας. Τα βρηκα παραεισαγωγη στα 229 με 1 μονο ετος εγγυησης

Sent from my iPhone using Tapatalk

Και πολυ ειναι ο ενας χρονος εγγυηση που δινουν για αυτα.....

Χαχαχαχαχαχα

Ε βέβαια και είναι πολύ φίλτατε...Αφού δεν χαλάνε ούτε μαδάνε σαν τα καναρίνια :aetsch:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Td110d & hp331d

Θενκς Γιάννη και καλοτάξιδα...

Γελα τωρα... θα μπεις κ εσυ στον ισιο δρομο.. ποτε δεν ειναι αργα!!! χαχαχαχαχα

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καναρινια;;; :)