Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπορείς να μου δώσεις περισσότερες πληροφορίες για το βρασμένο λινέλαιο και το πορτοκαλέλαιο Auro; Το λινέλαιο ξέρω που χρησιμοποιείται όμως το βρασμένο έχει κάποια άλλη εφαρμογή; Και το πορτοκαλέλαιο; (....... αυτό και αν το ακούω για πρώτη φορά.... :damnyou: αν το άκουγα πουθενά απέξω θα έλεγα πως μιλούν για ... μαγειρική....:flipout:)

Και ένα κομμάτι των σημερινών μου παραλαβών!

Πολυεργαλείο τύπου Dremel Bosch.
Στα 120 ευρώ από Εργαλειοσυναγερμό μαζί με 2 μπαταρίες 2.0 Ah, φορτιστή 10.8 V και L boxx.

P60420_110015.jpg

P60420_105958.jpg

Βρασμένο λινέλαιο και πορτοκαλέλαιο Auro
Στα 35 ευρώ με τα μεταφορικά.

P60420_142819.jpg

*Τιμές χωρίς ΦΠΑ και με έξτρα έκπτωση!

Καλορίζικα!....αγόρασα κι εγώ το gro, από εργαλειοσυναγερμό. Solo version, αφού έχω πολλά 10,8βολτα!. Είναι στο δρόμο!...25/04 λέει παράδοση!

Δοκίμασε κανείς το banggood.com για αγορές ?

Κινεζιές φυσικά, αλλά για μικροηλεκτρονικά τί λέει?

Οι περισσότεροι εδώ μέσα νομίζω το χρησιμοποιούμε!...έχω ψωνίσει 1000 πράγματα γιά´μένα και φίλους.
Από εργαλεία, μέχρι είδη σπιτιού, μέχρι ηλεκτρονικά.
Ναι, είναι κινέζικα, αλλά επιλέγω αυτό που θέλω ξέροντας ότι μου κάνει.

Εγώ δεν το ξανά χρησιμοποίησα. Όμως έχει τόσα μικροπράγματα που δύσκολα να μην εντοπίσεις (στο site τουλάχιστον) αυτό που ακριβώς θέλεις.

Ξέρω παίρνει χρόνο κατά την μεταφορά και με Πουλόπουλο να σε περιμένει στο τελωνείο, αλλά το "δωρεάν μεταφορικά" καλύπτει.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το Bosch έχει και δεύτερη μπαταρία? Όλα τα λεφτά !

Αν και εγώ τα οικονομώ δια ένα Dremel 10.8v επίσης !

41rw8%2BUtT1L.jpg

Καλοδούλευτα Αγάπη, μάλλον θα τη χτυπήσω κι εγώ, αφού διαβάζω και καλά σχόλια, πάντα ήθελα μια πλανίτσα να σου πω και όλο το ανέβαλα

Και ένα κομμάτι των σημερινών μου παραλαβών!

Πολυεργαλείο τύπου Dremel Bosch.
Στα 120 ευρώ από Εργαλειοσυναγερμό μαζί με 2 μπαταρίες 2.0 Ah, φορτιστή 10.8 V και L boxx.

P60420_110015.jpg

P60420_105958.jpg

Βρασμένο λινέλαιο και πορτοκαλέλαιο Auro
Στα 35 ευρώ με τα μεταφορικά.

P60420_142819.jpg

*Τιμές χωρίς ΦΠΑ και με έξτρα έκπτωση!

Ωραία πράγματα !! Καλορίζικα Νικόλαε και καλοδούλευτα

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και η πολυπόθητη βάση για μπλε φαλτσοπρίονα.

P60420_190118.jpg

P60420_190123.jpg

P60420_190352.jpg

P60420_193742.jpg

P60420_193752.jpg

P60420_193759.jpg

P60420_193918.jpg

Με μία πρώτη ματιά είναι πολύ βαριά και ενισχυμένη για σκληρή επαγγελματική χρήση.
Δεν κουνιέται ούτε κάνει το παραμικρό κιχ.

Ειλικρινά μόνο πλεονεκτήματα έχει και κανένα μειονέκτημα.
Πολύ ωραία είναι τα πτυσσόμενα στηρίγματα (σε ύψος και μήκος) τα οποία είναι και πολύ στοιβαρά.
Θετικό επίσης το ότι όταν μαζεύεται η βάση δεν καταλαμβάνει χώρο όσο 2 τρίποδα φωτογραφικής σε ύψος (ΚΥΡ ακούς?).
Φυσικά όλες οι ρυθμίσεις γίνονται χωρίς εργαλεία πλην της προσαρμογής του δισκοπρίονου πάνω στις ειδικές πατούσες.

Τα 75 (ή 95) με ΦΠΑ τα αξίζει και με το παραπάνω!

Όντως φαίνεται στιβαρή κατασκευή, καλές δουλειές Νίκο. Η σημαία ξύλινη; η είναι η ιδέα μου ; έχεις και άπλετο χώρο ! σε ζηλεύω..

Όντως φαίνεται στιβαρή κατασκευή, καλές δουλειές Νίκο. Η σημαία ξύλινη; η είναι η ιδέα μου ; έχεις και άπλετο χώρο ! σε ζηλεύω..

Ναι ξύλινη. Από τον χειμώνα που την έκανα δεν ευκαίρησα να την βάλω κάτω στο χωράφι.
Πρέπει να την κατεβάσω με τρακτέρ και ο θείος μου όλη μέρα είναι στα χωράφια και δεν μπορεί...

Καλοδούλευτη και παραγωγική η νεα σου βάση Νικόλα.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με γεια Νικολα,πολυ ωραια η βαση!

Και αυτό καλο...

5815a4.jpg

Ευχαριστώ Πάνο.
Όντως πολύ καλό!
Κοντά στα 110 ευρώ συν μεταφορικά.

Καλοδούλευτη και παραγωγική η νεα σου βάση Νικόλα.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Thank you!

Εμένα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω νεαρέ.
Δεν μου εμπνέει αίσθημα σταθερότητας έτσι όπως το περιγράφεις απ ότι βλέπω στην φωτογραφία. Και δεν είναι δυνατόν να είναι βράχος ένα πράγμα που μοιάζει με μικρή ψησταριά και έχει και τόσο βάρος επάνω.
Να πούμε ότι είναι μια λύση ανάγκης για τον ξυλουργό που μεταφέρεται από οικοδομή σε οικοδομή λόγω δουλειάς το καταλαβαίνω .... αλλά να το αγοράσεις για να το βάλεις στο εργαστήριο σου μόνιμα .... με την καμία (που λένε).
Ποτέ δεν θα έβαζα ένα τόσο επικίνδυνο μηχάνημα πάνω σε μια τέτοια βάση.

Εμένα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω νεαρέ.
Δεν μου εμπνέει αίσθημα σταθερότητας έτσι όπως το περιγράφεις απ ότι βλέπω στην φωτογραφία. Και δεν είναι δυνατόν να είναι βράχος ένα πράγμα που μοιάζει με μικρή ψησταριά και έχει και τόσο βάρος επάνω.
Να πούμε ότι είναι μια λύση ανάγκης για τον ξυλουργό που μεταφέρεται από οικοδομή σε οικοδομή λόγω δουλειάς το καταλαβαίνω .... αλλά να το αγοράσεις για να το βάλεις στο εργαστήριο σου μόνιμα .... με την καμία (που λένε).
Ποτέ δεν θα έβαζα ένα τόσο επικίνδυνο μηχάνημα πάνω σε μια τέτοια βάση.

Νίκο για το παγκοπρίονο λες?

Δεν τίθεται θέμα ασφαλείας πάντως γιατί πατάει πολύ καλύτερα ακόμα και από σταθερή βάση, μην το βλέπεις έτσι.

Και η πολυπόθητη βάση για μπλε φαλτσοπρίονα.

P60420_190352.jpg

Με μία πρώτη ματιά είναι πολύ βαριά και ενισχυμένη
Ειλικρινά μόνο πλεονεκτήματα έχει και κανένα μειονέκτημα.
Πολύ ωραία είναι τα πτυσσόμενα στηρίγματα (σε ύψος και μήκος) τα οποία είναι και πολύ στοιβαρά.
Θετικό επίσης το ότι όταν μαζεύεται η βάση δεν καταλαμβάνει χώρο όσο 2 τρίποδα φωτογραφικής σε ύψος (ΚΥΡ ακούς?).
Φυσικά όλες οι ρυθμίσεις γίνονται χωρίς εργαλεία πλην της προσαρμογής του δισκοπρίονου πάνω στις ειδικές πατούσες.

Τα 75 (ή 95) με ΦΠΑ τα αξίζει και με το παραπάνω!

Το ΒΑΝ που σου ερχεται το ακους???????
Χαχαχαχα

Νικο ειναι πραγματικα ενας βραχος.
Δεν τιθεται θεμα ανησυχιας και ουδεμια σχεση με ψησταρια εχει.
Πιο επιφοβο ειναι αυτο του Παναγιωτη με τα αλουμινενια μπρατσακια.

Παρα πολυ χρησιμος παγκος και ιδανικο συμπληρωμα του εργαλειου, καλοριζικο Νικο!

Τα ρυθμιζομενα (σε μηκος, υψος και λειτουργια) stands δεξια αριστερα ειναι το κερασακι στην τουρτα, αυξανουν την χρηστικοτητα του εργαλειου κατακορυφα.

Νομιζω οτι και με διπλωμενα τα ποδια μπορει να τοποθετηθει σε παγκο, εαν ποτε χρειαστει για καποιο λογο. Ετσι ειναι?