Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή.

2 πετρούλες τροχίσματος για τα σκαρπέλα (400 - 1500 και 3000 - 10000).

Κόστος και οι 2 περίπου 6.5 ευρώ με τα μεταφορικά.

P60427_135430.jpg

Links για τον Κυριάκο:

400-1500

3000-10000

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή.

2 πετρούλες τροχίσματος για τα σκαρπέλα (400 - 1500 και 3000 - 10000).

Κόστος και οι 2 περίπου 6.5 ευρώ με τα μεταφορικά.

P60427_135430.jpg

Links για τον Κυριάκο:

400-1500

3000-10000
Και για μενα.
Εριξα μια παραγγελια και γω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

screen shot

47 απο κεντρο ξυλοβιδας, ανευ μεταφορικων.
Made in germany και δεν ηξερα οτι ανηκει στη husqvarna.

Καλοριζικα!!!

Και μια μικρή δικιά μου παραλαβή εν αναμονή και της πενσουλας από Κίνα.
DSC_2473.jpg

SAS από Καυκα, ευγενική χορηγία της δουλειάς μου.

Καλορίζικα, Κυριάκο, how much η κασσετίνα ; ή τα πήρες χύμα και τα τοποθέτησες ;

Σήμερα παρέλαβα από banggood το παρακάτω τρυπάνι

http://www.banggood.com/230mm-6-28mm-Hex-Shank-Brad-Point-Drill-SDS-Auger-Drill-Bit-Spiral-Wood-Drilling-Tool-p-1021681.html

Υπ' όψιν ότι πήρα το μεγάλο 28χιλ

20160426_180050.jpg

Εδώ μία πρώτη κοπή σε εντελώς ξερή αργιά (μιλάμε για ξύλο σίδερο), πολύ καθαρή κοι αβίαστη κοπή σε βάθος 8 εκ σε λίγα sec.
20160426_180636.jpg

Επίσης πήρα και μία σεγάτσα από eshop.gr.

20160428_165037.jpg

Παρεληφθησαν οι φορτιστές D4 που περίμενα για εμένα και τον Βασίλη!
Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικες.
Φορτισα eneloop ΑΑΑ ΑΑ , 18650 φακών και με την αρχικοποιηση που κάνει Φορτισα και τις 18650 από μια χαλασμενη μπαταρία λιθιου Dewalt.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρεληφθησαν οι φορτιστές D4 που περίμενα για εμένα και τον Βασίλη!
Πρώτες εντυπώσεις εξαιρετικες.
Φορτισα eneloop ΑΑΑ ΑΑ , 18650 φακών και με την αρχικοποιηση που κάνει Φορτισα και τις 18650 από μια χαλασμενη μπαταρία λιθιου Dewalt.

Καλοριζικα Κυριακο.
Τωρα αυτα που αναφερεις ειναι οτι ζωντανευει και παλιες ψοφιες, απο κακη φορτιση και χρηση μπαταριες?
Εχω μερικες eneloop καθως και μερικες λιθιου απο 1&vολτη makita.

Να σου πω την αλήθεια ή μπαταρία ήταν πεθαμενη. Ο φορτιστης της μόλις την έβαζα επάνω αναβοσβηνε γρήγορα υποδεικνύοντας βλάβη.
Από τα δώδεκα στοιχεία τα έντεκα τα φόρτισε κανονικά ξεκινώντας με την λειτουργία που αναφέρει ως 0V φόρτιση και μάλιστα σε mode NiMh.

Κυριακο ωραια ευχαριστω πολυ φιλε για την εξυπηρετηση!!!!αντε μετα το πασχα να βρεθουμαι να παραλαβω το φωρτιστη και να πιουμε και κανα καφεδακι!!!

Να σου πω την αλήθεια ή μπαταρία ήταν πεθαμενη. Ο φορτιστης της μόλις την έβαζα επάνω αναβοσβηνε γρήγορα υποδεικνύοντας βλάβη.
Από τα δώδεκα στοιχεία τα έντεκα τα φόρτισε κανονικά ξεκινώντας με την λειτουργία που αναφέρει ως 0V φόρτιση και μάλιστα σε mode NiMh.

αυτο που εκανες ειναι ΠΟΛΥ επικινδυνο. Το εχω κανει καιε γω αλλα μεσα σε κουτι πυρομαχικων στο μπαλκονι.

Do not boost lithium-based batteries back to life that have dwelled below 1.5V/cell for a week or longer. Copper shunts may have formed inside the cells that can lead to a partial or total electrical short. When recharging, such a cell might become unstable, causing excessive heat or show other anomalies.
http://batteryuniversity.com/learn/article/low_voltage_cut_off

Υπαρχει ακομα και η περιπτωση να συνεχιστεο ο σχηματισμος των Copper shunts, οσο η μπαταρια ειναι σε αποθηκευση κτλ.
γενικα η πρακτικη που χρησιμοποιουμε στον κοσμο των φακων ειναι να πεταμε την μπαταρια αν την εμτρησουμε κατω απο τα 2,5βολτ. (αν και το θεμα εχει να κανει με την σχεση χρονου παραμονης και βολταζ)
http://www.candlepowerforums.com/vb...0-Extraction&p=3138924&viewfull=1#post3138924
http://www.candlepowerforums.com/vb...Lithium-Ions&p=4023479&viewfull=1#post4023479

Γιατί να μην το κάνω εφόσον ο φορτιστης αναφέρει πως έχει αυτή την δυνατότητα ?
Διπλα ήμουν και σε κανένα σημείο δεν ανέβηκε η θερμοκρασία τους καθόλου.

Παρόλα αυτά καταλαβαίνω απόλυτα την ανησυχία σου και πως το γράφεις για καλό δικό μου.

μαλλον δεν διαβασες σωστα τι λεει.
Battery Activation
For every installed battery, the D4 will activate the battery by
charging it for 6 seconds at a low current. If zero voltage is detected,
“Err” will be displayed on the LCD screen. If activation fails the first
time, please remove and reinstall the battery once again and
activate for the second time.
Note: The D4 is not recommended for use with over-discharged
(zero volt) UNPROTECTED Li-ion batteries. Li-ion batteries with out
a protection circuit can potentially cause a fire or explosion.

το Battery Activation αναφερεται στην επανακκινηση της πλακετας προστασιας των μπαταριων οταν αυτη εχει "κλωτσησει" και διακοψει το κυκλωμα. Δεν εχει να κανει με αυτο που ξεραμε για τις NiMh μπαταριες.
περι πλακετας προστασιας
http://www.lygte-info.dk/info/battery protection UK.html
περι "Ανανεωσης" των μπαταριων λιθιου
στο λινκ που εβαλα παραπανω.

Και δεν ειναι μονο για σενα...ειναι για οποιον το διαβασει στο μελλον

τα πραγματα με την χημεια λιθιου ειναι σοβαρα.. εχει φτασει να πεσει επιβατικο αεροπλανο απο φωτια που προκληθηκε απο μπαταριες λιθιου στον χωρο αποσκευων