Πολύ όμορφα! Την επόμενη φορά θα τα χτυπήσω και εγώ.
Τωρα που το βλεπω καλυτερα, θα το χτυπησω και γω

Kαλοριζικο Mike το σετακι της proxxon!!
Πολύ όμορφα! Την επόμενη φορά θα τα χτυπήσω και εγώ.
Τωρα που το βλεπω καλυτερα, θα το χτυπησω και γω)
Kαλοριζικο Mike το σετακι της proxxon!!
Καλά δεν έχεις αυτό το σετάκι της Proxxon?
Πως σου ξέφυγε?
3-4 = τίποτα ..... αγόρασε .... μπορεί να χρειαστούν !!!!
Ειναι ενα πραμα σαν το φαγητο που πολλες φορες μαγειρευουμε παραπανω και μετα το πεταμε. Αυτο λεγεται 'waste' επιστημονικα.
Ομως εδω, δεν πεταμε τιποτε, ισα ισα το εχουμε και το χαιρομαστε διαρκως (constant source of satisfaction)
Καλο και σε περιπτωση αναβροχιας (unemployment), σαν αποθεμα (stock), σαν ανταλλακτικο (spare). Aμα λαχει το ανταλλασουμε (barter).
Αυτο λεγεται 'investment' επιστημονικα![]()
Τώρα που το έθεσες κάτω από επιστημονική βάση... εμένα με έπεισες Μιχάλη και μάλλον θα πάρω 2 σετ για να έχω απόθεμα (kavantza) :idea: :2thumb22sup:
Τώρα που το έθεσες κάτω από επιστημονική βάση... εμένα με έπεισες Μιχάλη και μάλλον θα πάρω 2 σετ για να έχω απόθεμα (kavantza) :idea: :2thumb22sup:
Στα κατσαβίδια συμβαίνει ότι και στα BITS : Χρειάζεσαι τα "νούμερα" που σου λείπουν.
Οπότε καλύτερα να συμπληρώσεις/ολοκληρώσεις πρώτα το Set παρά να το έχεις διπλό.
Αυτό επιστημονικά ονομάζεται Προνοητικότητα
Weather το γρασσο από που και πόσο;
Στάλθηκε από το Nexus 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με το skil είσαι ευχαριστημένος ; εννοώ είναι δυνατό ; - όσο μπορεί να είναι ένα τέτοιο μηχάνημα -
θα κάνει και πολύ θόρυβο φαντάζομαι, το λέω γιατί κάποια στιγμή μου έδωσε ένας φίλος κάτι παρόμοιο για να φυσήξω το λάπτοπ και ξεσήκωσε όλη τη πολυκατοικία.
Καί κάτι άλλο συμπληρωματικό φίλε Γιώργο πού τό είδα σήμερα
Χτές έκοψα κάτι μέ τό αλυσοπρίονο καί σήμερα τό πρωί τό καθάριζα όπως πάντα καθαρίζω τά εργαλεία μετά τήν χρήση,μέ τόν φυσητήρα skil δέν μπορεί νά διώξει εύκολα τό κολημένο πριονίδι μέ λάδια πού συσωρεύεται μεταξύ καμπάνας-λάμας-αλυσίδας καί έβαζα καί πινέλο γιά υποβοηθητικό καί μετά πάλι φυσητήρα skil,η δουλειά αυτή μέ τό πιστόλι αέρα απο αεροσυμπιεστή είναι παιχνιδάκι τά διώχνει τα πριονίδια εύκολα χωρίς χρήση πινέλου λόγο ότι εκεί πού ακριβώς χρειάζεται τοπικά δίνει μεγαλύτερη δύναμη αέρα.
Kαλοριζικο Νικ.
Το σουλουπι και με την σακκουλα πριονιδιων, φερνει λιγο με το 18βολτο ryobi!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.