Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νέες αγορές
Ενας ακόμα φορτιστής-συντηρητής μπαταρίας αυτοκινήτου (καί όχι μόνο) Ctek
Καί ένας μετρητής αποστάσεων Bosch PLR 30,σέ δοκιμή μέτρησης ακριβέστατος,γιά τό PLR 30 νά είναι καλά καί ευχαριστώ τόν φίλο Κυριάκο,πού τόν βρήκε καινούργιο-σφραγισμένο καί σέ special τιμή.

fortis11.jpg

metrol10.jpg

Νέες αγορές
Καί ένας μετρητής αποστάσεων Bosch PLR 30,σέ δοκιμή μέτρησης ακριβέστατος,γιά τό PLR 30 νά είναι καλά καί ευχαριστώ τόν φίλο Κυριάκο,πού τόν βρήκε καινούργιο-σφραγισμένο καί σέ special τιμή.

fortis11.jpg

metrol10.jpg

Mμμ.. ωραία γκατζετάκια Δημήτρη, καλορίζικα και να τα χαίρεσαι

Σημερινή παραλαβή... από σπόντα...
Σα φιρητή ραπτομηχανή είναι... ;)

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    156.7 KB · Views: 166
  • image.jpg
    image.jpg
    160.1 KB · Views: 164
  • image.jpg
    image.jpg
    114.9 KB · Views: 165
Νέες αγορές

fortis11.jpg

metrol10.jpg

Nice gadgets !

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σημερινή παραλαβή... από σπόντα...
Σα φιρητή ραπτομηχανή είναι... ;)

Μπάμπη δική σου ειναι ;
Πως και εχει άλλο χρωμα απο το κλασικό των εργαλείων σου ;
Καλοδουλευτη να ειναι.

Κάτι λίγα ψώνια/παραλαβή για σήμερα.
d2335956cadf13b03ccf4db10710d7ee.jpg

7a9fb206dc8a9b3ffedf60ad642c35c5.jpg

d412944428e829a912bf04576c1913e2.jpg

Aliexpress το μαγνητικο γωνιομετρο
Καυκας τα ακροχιτωνια.
Leroy η θήκη με τα χωρισματα.

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Καλορίζικη καί καλοδούλευτη φίλε Μπάμπη,άν επιτρέπεται πόσο στοίχησε,και απο Ελλάδα η αγορά ?
Όταν τήν δουλέψεις σαν έμπειρος πού είσαι θά ήθελα νά μού πείς ,τά θετικά καί τά αρνητικά σημεία της.

Φίλε Χρήστο καλές δουλειές μέ τά ακροχιτώνια

Φίλε Νίκο τό PLR 30 τής Bosch στοίχησε 60 ευρώ

Ωραίος! :music-smiley-005:

Xρήστο εγώ πήγα Καυκά την ίδια μέρα που μου έδωσες την πρέσα...:flipout: Έχω ήδη κάνει και εγκατάσταση μ´ αυτά.

Η ραπτομηχανή είναι δική μου. Έχει διαφορετικό χρώμα γιατί είναι δώρο. Από μεθαύριο (αύριο δυστυχώς είμαι μπλοκαρισμένος) ξεκινάω εντατικά... Ταχύρυθμα... Πως τα λένε;
Σήμερα έκανα μια ψιλοδοκιμή, απ´ τα κομματάκια ελιάς που περίσεψαν ξεκίνησα ένα κουζινομάχαιρο.

Μήτσο από Toolstore την πήρα, περίπου 320 .

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    150.5 KB · Views: 188
Φίλε Μπάμπη μέ ενδιαφέρει όταν κάνεις τά ταχύρυθμα καί θυμηθής άν καταφέρνει μέ πατέντα οπως ο Μιχάλης μέ γωνία και σφιγκτήρες άν κόβει ευθεία σωστά,καί μέχρι πόσο πάχος καδρόνι κόβει.
Πάντος είναι πολύ μικρή,ελαφρυά 7,5 κιλά,μιά χαρά γιά κάποιον πού δέν έχει ευκαίρια χώρου

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραίος! :music-smiley-005:

Xρήστο εγώ πήγα Καυκά την ίδια μέρα που μου έδωσες την πρέσα...:flipout: Έχω ήδη κάνει και εγκατάσταση μ´ αυτά.

Η ραπτομηχανή είναι δική μου. Έχει διαφορετικό χρώμα γιατί είναι δώρο. Από μεθαύριο (αύριο δυστυχώς είμαι μπλοκαρισμένος) ξεκινάω εντατικά... Ταχύρυθμα... Πως τα λένε;
Σήμερα έκανα μια ψιλοδοκιμή, απ´ τα κομματάκια ελιάς που περίσεψαν ξεκίνησα ένα κουζινομάχαιρο.

Μήτσο από Toolstore την πήρα, περίπου 320 .

Μπάμπη εγω τα πηρα χθες και ήδη έδωσα μερικά σε μάστορα που ήρθε για μερεμέτι. Ρώταγε απο τα πηρα, που βρήκα την πένσα κλπ.
Ειναι πλέον εγκατεστημένα και σε λειτουργία.

Ευχαριστώ συνάδελφοι

Καλορίζικη καί καλοδούλευτη φίλε Μπάμπη,άν επιτρέπεται πόσο στοίχησε,και απο Ελλάδα η αγορά ?
Όταν τήν δουλέψεις σαν έμπειρος πού είσαι θά ήθελα νά μού πείς ,τά θετικά καί τά αρνητικά σημεία της.

Φίλε Χρήστο καλές δουλειές μέ τά ακροχιτώνια

Φίλε Νίκο τό PLR 30 τής Bosch στοίχησε 60 ευρώ

Ευχαριστω Δημήτρη. Οπως ειπα και στον Μπάμπη τα εγκατέστησα κιόλας μέσω μάστορα και δουλεύουν μια χαρά.

Θα το κάνω Δημήτρη σύντομα.
Αυτό που είδα, με μια πρώτη ματιά, είναι οτι είναι πολύ σημαντικό η επιλογή κορδέλας. Επειδή αγόρασα άλλες τρείς, δύο λεπτές και μια χοντρή, είπα να ξεκινήσω με τη λεπτή.
Άλλαξα λοιπόν τη μαμίσια (5 χιλιοστά) με μια λεπτή (3 χιλιοστά) κι έφαγα άκυρο. Σε ελιά ενός πόντου έσκουζε τρελά και δεν έκοβε σχεδόν καθόλου. Αμάν :bang:
Τελικά το λάθος ήταν δικό μου, πήρα κορδέλες χωρίς να τις ελέγξω όπως έπρεπε. Και οι τρειλς που πήρα ήταν για πλαστικό και αλουμίνιο. Μάλλον θα πάω για αλλαγή τις δύο που είναι ακόμα σφραγισμένες.
Η μαμίσια έκοβα σχετικά καλά, λίγο συσκολιλα στο στρίψιμο αλλά κατά τα άλλα όλα καλά.
Επίσης, η δική μου τουλάχιστον, ήθελε αρκετό ρεγουλάρισμα και μικρορυθμίσεις μέχρι να φτάσει στο σημείο να δουλεύει σχεδόν αθόρυβα.

Ρε μπαμπη ζουλιαρη...και συ ζμπροχον?

Μεγεια σε όλους. Καλοριζικα.

Δε λες καλά που δεν πήρα και τι τριβειάκι; Έτοιμος ήμουν. :flipout:

καλοριζικα και καλοδουλευτα τα εργαλεια παιδια!
Babis δουλεψε την και πες μας εντυπωσεις !!Υπαρχουν απο οτι βλεπω πολλοι μνηστηρες για την συγκεκριμενη...πριονοκορδελα!!!