Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και καλοδούλευτα κύριοι. Μπάμπη πες μας τι έξτρα μπορείς να κάνεις εν σχέση με παγκοπριονο, φαλτσοπριονο.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικα και καλοδούλευτα κύριοι. Μπάμπη πες μας τι έξτρα μπορείς να κάνεις εν σχέση με παγκοπριονο, φαλτσοπριονο.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα τη δοκιμάσω σύντομα και θα σας πω εντυπώσεις.

Παναγιώτη είναι εντελώς διαφορετικά μηχανήματα. Σαν να συγκρίνω φορτηγό με μηχανάκι.
Το μηχανάκι κάνει τα πάντα, στρίβει επιτόπου, καβαλάει πεζοδρόμια, πάει ανάποδα στο ρεύμα, παρκάρει παντού κλπ. Όλα αυτά όμως σε πολυ-πολύ μικρή κλίμακα.
Το φορτηγό δεν κάνει τίποτε απ´ αυτά αλλά αν χρειαστεί θα σου κάνει τη δουλειά που δεν κάνουν 100 μηχανάκια μαζί.
Η κορδέλα της Proxxon στην ουσία λειτουργεί καλύτερα από μια πολύ καλή επιτραπέζια σέγα αλλά με ένα μειονέκτημα, σε σχέση με τη σέγα. Δεν μπορείς να κάνεις εσωτερικές κοπές.
Και βέβαια είναι αυστηρά για μικροδουλίτσες, όπως μοντελισμός κλπ. Καμία σχέση με καδρόνια και έπιπλα.
Με λίγα λόγια δεν σ´ ενδιαφέρει καθόλου. -bye-

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Είμαι σίγουρος μετά από αυτά πως ο αδερφός σου θα γελάσει μόλις την δει!

Και λίγα λές...
Θα μου πει "Εδώ έχουμε πόλεμο κι εσύ μούρθες με νυχοκόφτη;" :grinning-smiley-043

Ευχαριστώ πολύ παιδιά, θα τη δοκιμάσω σύντομα και θα σας πω εντυπώσεις.

Παναγιώτη είναι εντελώς διαφορετικά μηχανήματα. Σαν να συγκρίνω φορτηγό με μηχανάκι.
Το μηχανάκι κάνει τα πάντα, στρίβει επιτόπου, καβαλάει πεζοδρόμια, πάει ανάποδα στο ρεύμα, παρκάρει παντού κλπ. Όλα αυτά όμως σε πολυ-πολύ μικρή κλίμακα.
Το φορτηγό δεν κάνει τίποτε απ´ αυτά αλλά αν χρειαστεί θα σου κάνει τη δουλειά που δεν κάνουν 100 μηχανάκια μαζί.
Η κορδέλα της Proxxon στην ουσία λειτουργεί καλύτερα από μια πολύ καλή επιτραπέζια σέγα αλλά με ένα μειονέκτημα, σε σχέση με τη σέγα. Δεν μπορείς να κάνεις εσωτερικές κοπές.
Και βέβαια είναι αυστηρά για μικροδουλίτσες, όπως μοντελισμός κλπ. Καμία σχέση με καδρόνια και έπιπλα.
Με λίγα λόγια δεν σ´ ενδιαφέρει καθόλου. -bye-
Καλημέρα Μπάμπη, κατατοπιστικότατος και με φοβερά παραδείγματα. Thnx.

Παρεληφθη χθες το θερμαινομενο τζάκετ της Bosch.

DSC_2644.jpg

Το είχα ήδη προβαρει από την παραλαβή του Μιχάλη και επιβεβαίωσε και η χθεσινή πρόβα πως είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό τζάκετ.
Είναι αρκετά ζεστό από μόνο του καθώς δεν θυμίζει τα τεχνικά τζάκετ που είναι λεπτά αλλά έχει και το ίδιο μόνωση.
Η εφαρμογή του είναι τέλεια με ένα πουλόβερ καθώς δεν θα χρειαστεί τπτ άλλο πιο χοντρό.

Πήρα το M με 170 ύψος 85 δυστυχώς κιλά και περιφέρεια θωρακα στις μασχαλες 95 cm.

DSC_2652.jpg

Τα μανίκια είναι σωστά και πολύ άνετα ακόμη και σε χρήση με την μηχανή όπου πλάτη και χέρια τεντωνουν!

Last edited:
Kαλοριζικο, επιτελους, βρηκαμε και το σωστο μεγεθος!! Αντε να το προβαρω και γω, για σιγουρια, για να παραγγειλω.

Βλεπω και παντοφλα/πυτζαμουλα εργασιας, ευγε πατριωτακι :))

Κατατοπειστικότατη η φωτογραφία Κυριάκο..... μόνο που για να δένει το σύνολο έπρεπε να κρατάς στο χέρι τουλάχιστον και ένα (...και δύο τρία & πέντε.......δέκα :flipout:) εργαλείο της Bosch...:flipout:

Υ.Γ. κατά προτίμηση (....αυτονόητα για εμένα της μπλε σειράς.) :fahne90::2thumb22sup:

DSC_2644.jpg

Το είχα ήδη προβαρει από την παραλαβή του Μιχάλη και επιβεβαίωσε και η χθεσινή πρόβα πως είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό τζάκετ.
Είναι αρκετά ζεστό από μόνο του καθώς δεν θυμίζει τα τεχνικά τζάκετ που είναι λεπτά αλλά έχει και το ίδιο μόνωση.
Η εφαρμογή του είναι τέλεια με ένα πουλόβερ καθώς δεν θα χρειαστεί τπτ άλλο πιο χοντρό.

Πήρα το M με 170 ύψος 85 δυστυχώς κιλά και περιφέρεια θωρακα στις μασχαλες 95 cm.

DSC_2652.jpg

Τα μανίκια είναι σωστά και πολύ άνετα ακόμη και σε χρήση με την μηχανή όπου πλάτη και χέρια τεντωνουν!

Με τα πέδιλα δένει τέλεια!!!
Καλοφόρετο.

Δεν ειναι πεδιλα, ειναι παντοφλες εργασιας.

Καλοριζικη η βαση Κωστα. Νομιζα οτι η bosch την ειχε καταργησει. Ειμαι περιεργος για εντυπωσεις!

Δεν ειναι πεδιλα, ειναι παντοφλες εργασιας.

Καλοριζικη η βαση Κωστα. Νομιζα οτι η bosch την ειχε καταργησει. Ειμαι περιεργος για εντυπωσεις!

Την βάση την βρήκα εύκολα από Αθήνα.

https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=7954

Περιμένω κ τον ταιν/ρα GBS 75 AE για να τα δοκιμάσω.

Υ.Γ. κάτι σε θερμαινόμενη σκελέα υπάρχει ???

DSC_2644.jpg

DSC_2652.jpg

Φτου, φτου, φτου!
Κούκλος είσαι.
Μεγειά
Άντε και ΓΑΜΠΡΟΣ !!!

Sent from my iPad using Tapatalk

Ωραίος!!!!

Κυριάκο, δεν χρειάζεσαι ούτε κουστούμι για το γάμο... Πήγαινε μ´ αυτό κι όλοι, αντι να κοιτάνε τη νύφη, θα κοιτάνε εσένα. :grinning-smiley-043
Καλοφόρετο.