Παρεληφθη χθες το θερμαινομενο τζάκετ της Bosch.
Το είχα ήδη προβαρει από την παραλαβή του Μιχάλη και επιβεβαίωσε και η χθεσινή πρόβα πως είναι ένα εξαιρετικά ποιοτικό τζάκετ.
Είναι αρκετά ζεστό από μόνο του καθώς δεν θυμίζει τα τεχνικά τζάκετ που είναι λεπτά αλλά έχει και το ίδιο μόνωση.
Η εφαρμογή του είναι τέλεια με ένα πουλόβερ καθώς δεν θα χρειαστεί τπτ άλλο πιο χοντρό.
Πήρα το M με 170 ύψος 85 δυστυχώς κιλά και περιφέρεια θωρακα στις μασχαλες 95 cm.
Τα μανίκια είναι σωστά και πολύ άνετα ακόμη και σε χρήση με την μηχανή όπου πλάτη και χέρια τεντωνουν!
Παρελήφθη εχτές από ΚεντροΒιδας. Έχω μείνει έκπληκτος σε κάτι πρόχειρες κοπες που έκανα. :a0210:. Μικρό και ισχυρότατο. Πιστεύω να βγάλει και δουλειά (με 2x2.5 μπαταρίες που έχω) στο εγγύς μέλλον που θα το χρειαστώ για κοπες σε μελαμινη. Δεν ξέρω βέβαια αν θα μου δημιουργήσει θέμα με σπασίματα/μασηματα στην επένδυση της μελαμινης. Δυστυχώς δεν έχω εδώ κανένα ρεταλι για να δοκιμάσω την συμπεριφορά του. Κανείς ιδέα?
Συμφωνητε εσείς που εχετε δουλέψει τα δισκοπριονα ή θα είναι πεταμένα λεφτά γιατί τα Makita είναι τσουχτερά...
Πρώτον.
Ό,τι λεφτά δίνεις για Makita ποτέ δεν είναι "πεταμένα λεφτά". :grandpa:
Δεύτερον.
Δοκίμασε, απ´ τη μεριά που κόβεις, να χρησιμοποιήσεις χαρταταινία.
Thanks Babis.άρα θα προχωρήσω σε αγορά Makita.Σ´ αυτές τις περιπτώσεις όσο πιο πολά τόσο πιο καλά. Πιο πολά δόντια σημαίνει πιο αργό αλλά πιο καθαρό κόψιμο.
Φαντάζομαι οτι σ´ αυτό το μέγεθος δίσκου τα 40 είναι καλά.
Thanks Babis.άρα θα προχωρήσω σε αγορά Makita.
Ωραίος!!!!
Κυριάκο, δεν χρειάζεσαι ούτε κουστούμι για το γάμο... Πήγαινε μ´ αυτό κι όλοι, αντι να κοιτάνε τη νύφη, θα κοιτάνε εσένα.
Καλοφόρετο.
Σα ραπτομηχανη? Ναι, αλλα με μια λαμα, νααα))
Kαλοριζικη, μου αρεσει πολυ!
Καλορίζικη καί καλά πρεσαρίσματα φίλε Γιώργο,αλλά θά σέ "μαλώσω" πού έλεγε καί ένας καλός φίλος ο Ηλίας (Mr Kenzo).
H φωτό πού ανέβασες δέν μπορώ νά τήν δώ,αλλά φαντάζομαι θά πήρες η αυτήν η αυτήν
Μέ τά ίδια λεφτά μπορούσες νά είχες δύο σέ ένα,καί γιά μονωμένους ακροδέκτες καί γιά μή μονωμένους ακροδέκτες.
Καλορίζικο και καλές κατασκευές Κώστα. Με υγεία να το χαρείς.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.