Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ παιδιά... Το ΣΚ θα το δοκιμάσω μήπως θέλει καμία ρύθμιση να έρθει στα κέντρα του και μετά σιγά σιγά αρχίζω καμιά κατασκευή γιατί καιρό έχω να πιαστώ με κατι!

Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτο Γιάννη, θα το καταχαρείς, είμαι σίγουρος. Εχει και εξαιρετική ποιότητα κοπής.
Εκτός απ´ τη ρύθμιση πρόσεχε και τα λαστιχάκιαωτης βάσης. Στο δικό μου το ένα έφευγε σχετικά εύκολα και μέχρι να το κολλήσω κόντεψα να το χάσω 1-2 φορές.

Και μια μεγαλο-παραλαβή για το φίλο μου...
Θα του το "φάω" όμως, αυτό είναι σίγουρο... :flipout:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    132.7 KB · Views: 148
  • image.jpg
    image.jpg
    162.1 KB · Views: 146
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μια μικρο-παραλαβή για μένα σήμερα...

Μπάμπη για το έκκεντρο Makita είναι? Βγαίνει και 600αρι? Δεν το ήξερα και έψαχνα ψιλά...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπάμπη για το έκκεντρο Makita είναι? Βγαίνει και 600αρι? Δεν το ήξερα και έψαχνα ψιλά...

Ναί, αλλά ταιριάζει σε οποιοδήποτε 125-άρι με 8 τρύπες.
Αν θες να βρείς τόσο ψιλά μην ψάχνεις στα ξυλουργικά, αυτά στην ουσία είναι νούμερα που χρησιμοποιούνται στα μέταλα.
Αν κατέβεις προς Σπύρου Πάτση θα βρείς σίγουρα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπαμπη περιμενουμε στοιχεια για τη μεγγενη.. Οπωσδηποτε :)

Γιάννη πες μου τι ακριβώς θες να το κοιτάξω και να σου πώ. Αύριο θα ασχολούμαι μαζί της.
Το μόνο που ξέρω είναι οτι είναι ασήκωτη.... Πήγα να την κατεβάσω απ´ τ´ αυτοκίνητο και μούπεσε η συκωταριά.. :proud:

Γιάννη πες μου τι ακριβώς θες να το κοιτάξω και να σου πώ. Αύριο θα ασχολούμαι μαζί της.
Το μόνο που ξέρω είναι οτι είναι ασήκωτη.... Πήγα να την κατεβάσω απ´ τ´ αυτοκίνητο και μούπεσε η συκωταριά.. :proud:

τι καλό θα φτιάξεις.......με την συκωταριά.

τι καλό θα φτιάξεις.......με την συκωταριά.

Ιδέα δεν έχω Παναγιώτη. Δεν έχω δουλέψει ποτέ με τέτοιο μηχάνημα.
Μιά σκέψη είναι να βυσματώσω τον Δημητρακούδη που είναι εξοικειωμένος με Arduino projects να φτιάξουμε κανένα cnc. :grinning-smiley-043

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το υψος θελω μπαμπη να δεις κ σε τι τιμουλα την πηρες

Ξέχνα την τιμή, υπήρχε μόνο ένα κομμάτι δική τους εισαγωγή και το πήρε χώμα, κάτω από 200 λόγω ιδιαίτερων σχέσεων.
Ποιό ύψος ακριβώς θές, βάση-πάνω πλάκα ή συνολικά; Το λέω γιατί η μπροστινή τροχαλία είναι το πιό χαμηλό σημείο.

Μπαμπη δεν ηξερα οτι εχει αναμονη για φυσα επανω. Δεν ψαχνω κατι τετοιο, μια απλη διαξονικη ηθελα και αυτες που κοιταω παιζουν 80 - 100

Γιάννη δεν νομίζω οτι έχει αναμονή για φυσα, δεν είδα κάτι, αλλά είναι πολύ heavy duty κατασκευή, σίγουρα δεν είναι των 80-100 , ακόμα και σαν σίδερο να το αγοράσεις.
Εσύ πως ακριβώς σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις αυτή που ψάχνεις;

Αυτη που εχω βαλει στο ματι κ θελω να τη βαλω επανω στο κολωνατο την εχω βρει στη πατση κ ειναι στα χρωματα της proxxon, βαρια αλλα οχι τοσο ασηκωτη οσο περιγραφεις κ πρεπει να εχει διαστασεις το τραπεζι επανω 30 ποντους περιπου x 9-10 πλατος αν δεν κανω λαθος

Μια εντελώς απρόσμενη παραλαβή και για μένα σήμερα χαχαχα!

attachment.php

Αλλά για κάτσε, κάτι μέσα κάνει γκάπα γκούπα?

attachment.php

Γουάου! Πόσο μικρούλι είναι το άτιμο! Και δεν του φαίνεται από τις φωτό! ;)

Κυριάκο και Χρήστο, για άλλη μια φορά δεν έχω λόγια... :worshippy:

Κατάλαβα. Αύριο θα μετρήσω αυτή και θα σου πώ...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μια εντελώς απρόσμενη παραλαβή και για μένα σήμερα χαχαχα!

attachment.php

Αλλά για κάτσε, κάτι μέσα κάνει γκάπα γκούπα?

attachment.php

Γουάου! Πόσο μικρούλι είναι το άτιμο! Και δεν του φαίνεται από τις φωτό! ;)

Κυριάκο και Χρήστο, για άλλη μια φορά δεν έχω λόγια... :worshippy:

Νικόλα, να το χαίρεσαι ρε φίλε αλλά είναι όντως τόσο μικρό; Γιατί δεν βλέπω τίποτε. -bye-