Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπαμπίνο ;) αν δε σου εμφανίζονται οι φωτό νομίζω πως ξέρω τι φταίει... Το σύστημα του forum με τα attachments ώρες ώρες μου σπάει τα νεύρα...

2016-06-06 19.36.56.jpg

2016-06-06 19.37.15.jpg

Δεν μετράει το μέγεθος βρε

Ναι καλά! ;)

Πρεπει να ειναι πολυ βαρβατο το GBS!! Εδω το πρασινο PBS εχει εντυπωσιακη ροπη και δυναμη, φανταζομαι αυτο!! Καλοριζικο Κωστα! Φανταζομαι εχει μεσα τη μεγγενιτσα για χρηση αναποδα.

Νικο το μικρο gadgetaki ειναι αλλο πραμα! Καλοριζικο και σενα!! :))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ΚαλορίζικομΚώστα!Τιμή και μαγαζί γράψε αν θες!

Σε ευχαριστώ πολύ. Ανυπομονώ να την κάνω "βόλτες".

Από Αθήνα ήρθε στην Πάτρα με δικό μου γνωστό - συγγενή (& με διαπραγμάτευση λόγω καθυστέρησης) η τιμή της έφτασε στα 250 euro.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πρεπει να ειναι πολυ βαρβατο το GBS!! Εδω το πρασινο PBS εχει εντυπωσιακη ροπη και δυναμη, φανταζομαι αυτο!! Καλοριζικο Κωστα! Φανταζομαι εχει μεσα τη μεγγενιτσα για χρηση αναποδα.

Νικο το μικρο gadgetaki ειναι αλλο πραμα! Καλοριζικο και σενα!! :))

Σε ευχαριστώ Μιχ., την μέγγενη ΔΕΝ την είχε μέσα το κουτί, αλλά με λίγη γκρίνια την απέκτησε δωρεάν.

Ωραια η δωρεαν πλακα γραφιτη!!
Λενε οτι ειναι ιδανικη για heavy duty χρηση του τριβειου. Μειωνει θερμοκρασια τριβης, επιτρεπει καλυτερη ροη της ταινειας και αυξανει τη διαρκεια της σε σχεση με την μεταλλικη πλακα.

Ωραια η δωρεαν πλακα γραφιτη!!
Λενε οτι ειναι ιδανικη για heavy duty χρηση του τριβειου. Μειωνει θερμοκρασια τριβης, επιτρεπει καλυτερη ροη της ταινειας και αυξανει τη διαρκεια της σε σχεση με την μεταλλικη πλακα.

Τελικά τίποτα δεν είνα τυχαίο = ανοιχτή εγκυκλοπαίδεια !!!!

Σαν να μου φαινεται οτι δεν εχει να κανει και πολυ με την "αψογη εμφανιση της λειασμενης επιφανειας", αλλα με αλλα πραγματα.

Ομως αφου το λεει το μανουαλ... παω πασο :))

Σαν να μου φαινεται οτι δεν εχει να κανει και πολυ με την "αψογη εμφανιση της λειασμενης επιφανειας", αλλα με αλλα πραγματα.

Ομως αφου το λεει το μανουαλ... παω πασο :))

Θα το δείξει η πράξη Μιχάλη.

Λογικά αφού είναι από κάτω σαν γραφιτοσκόνη δουλεύει για προστασία, καλύτερη κύλιση της ταινίας. Όμως δεν την έχει προ-φορεμένη.

Πάντως πέφτεις επάνω της με ένα κομμάτι ξύλο για να την γονατίσεις & σε "νικάει" η άτιμη.