Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλοδούλευτο Κώστα! Ωραίο εργαλείο!

Σε ευχαριστώ.
Το πήρα λίγο δυνατό γιατί δουλεύω κ σιδηροκατασκευές κ νομίζω ότι θα με βοηθήσει πολύ.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αύριο περιμένω κ εγώ μια σκούπα της Karcher γιατί ανέβαζω του σπιτιού κ έχω συνέχεια "δημιουργική συζήτηση" με την γυναίκα (βλέπε γκρίνια).

Kώστα είσαι σίγουρος ότι το ταινιοτριβείο θα σε βοηθήσει σε σιδηροκατασκευές;
(μα πόσο γρουσούζης είμαι πια,γκρίνια πριν καν πω τα δέοντα!.....καλοδούλευτο φίλε!)

Μικροπαραλαβή από Wish, τα είχα παραγγείλει πριν βάλει πρόσφατα το Lidl.
Αν αξίζουν; donnow...

IMG_20160607_165533.jpgIMG_20160607_165528.jpg

Last edited:
Τι καλοδουλευτα...? Αχρειαστα να'ναι!! Παναγιωτη, καλοριζικα, καλο ειναι να υπαρχουν :)))

Νικο καλοδουλευτη η σκουπα! Για πες οταν την δοκιμασεις τι κανει με το πριονιδαριο.

Πολυ ευκολα μπορει να αρχισει να καπνιζει αν λειαινεις μεταλλα. Και γω το εχω δει.

Για αυτό έχω πει πολλές φορές ότι είμαι στο σωστό forum.
Με πείσατε. Χρήση σε ΞΥΛΟ & ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ.

Καλοδούλευτα τα "εργαλεία" σε όλους αν και του Παναγιώτη του εύχομαι να μην τα χρειαστεί ποτέ. -bye-
Νίκο, όταν τη δουλέψεις πές μας τις εντυπώσεις σου σχετικά με το μπούκωμα.
Κώστα, έτσι όπως το βλέπω αυτό το "πράμα", δεν ξέρω αν κάνει για σίδερα αλλά, αν του κοτσάρεις πίσω ένα αλέτρι σίγουρα κάνει για όργωμα!

Κώστα, έτσι όπως το βλέπω αυτό το "πράμα", δεν ξέρω αν κάνει για σίδερα αλλά, αν του κοτσάρεις πίσω ένα αλέτρι σίγουρα κάνει για όργωμα!

Θα του προσαρμόσω μια σανίδα κ θα κάνω βόλτες την εγγονή μου !

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κύριοι

Σημερινή (επιτέλους) παραλαβή.

Ρε αυτό το καβαλάς & σε πάει βόλτα λέμε.

Καλορίζικο το ζωντανό.
Να του βάζεις λουράκι οταν δεν το χρησιμοποιείς. Το βλέπω να πηγαίνει βόλτα μονο του.

Μεγεια μαστορια.
Νικο πηρα την ιδια σκουπα πριν κανα μηνα αλλα την εχω μονο για οικιακη χρηση .το σιγουρο ειναι οτι "σκοτωνει"!

Μεγεια μαστορια.
Νικο πηρα την ιδια σκουπα πριν κανα μηνα αλλα την εχω μονο για οικιακη χρηση .το σιγουρο ειναι οτι "σκοτωνει"!

Βασίλη, για σκόνες τη θέλει.
Στην Κρήτη έχουν άλλα "εργαλεία" που σκοτώνουν. :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο το ζωντανό.
Να του βάζεις λουράκι οταν δεν το χρησιμοποιείς. Το βλέπω να πηγαίνει βόλτα μονο του.

Αυτό που πήρα έχει χειρόφρενο !!!!!
:flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτό που πήρα έχει χειρόφρενο !!!!!
:flipout:

Χα χα χα
Τοτε μη ξεχνάς να το δένεις :)

Sent from my iPad using Tapatalk

να ευχαριστήσω τον μοντεράτορα Κυριάκο (aka enduras1) για την άμεση εξυπηρέτηση παράδοσης της κασετίνας Wiha ,(πέρα βέβαια από τον Νίκο για όλη την παραγγελία ) . Πραγματικά πολύ καλή ποιότητα ,σε πολύ καλή κασσετίνα της Bosch και σε άριστη τιμή για αυτά που προσφέρει. Έχει και φαρδιά πλατιά άσπρη ταινία επάνω ότι το προιόν είναι προσφορά της Bosch και δεν πουλιέται ξεχωριστά , αλλά ψιλοκουφ........ιτσα ο γερμανός τα πουλάει μόνα τους . Όχι για να μην λένε οι Γερμάνοί ότι είναι .......Παναγίες .