Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πειράζει που εγω τα παρέλαβα χθες ;
Ή ανεβάζουμε μονο οτι παραλάβαμε σημερα ;
137c7c4792d3109f8c06ecabf7b5308d.jpg

Απο το φίλο Νίκο Diabolic, εισαγόμενα.

Ειχε και εξτραδάκια μεσα η παραλαβή.
04910332615084a192515bb7c021fc26.jpg

Ευχαριστω φίλε Νίκο για την άψογη εξυπηρέτηση.
Οπως ειπα, θα σε προτιμάω στα ψώνια μου.

Sent from my iPad using Tapatalk

Τι καλοδουλευτα...? Αχρειαστα να'ναι!! Παναγιωτη, καλοριζικα, καλο ειναι να υπαρχουν :)))

Νικο καλοδουλευτη η σκουπα! Για πες οταν την δοκιμασεις τι κανει με το πριονιδαριο.

Καλοδούλευτα τα "εργαλεία" σε όλους αν και του Παναγιώτη του εύχομαι να μην τα χρειαστεί ποτέ. -bye-
Νίκο, όταν τη δουλέψεις πές μας τις εντυπώσεις σου σχετικά με το μπούκωμα.
Κώστα, έτσι όπως το βλέπω αυτό το "πράμα", δεν ξέρω αν κάνει για σίδερα αλλά, αν του κοτσάρεις πίσω ένα αλέτρι σίγουρα κάνει για όργωμα!

Τα αγόρασα με το σκεπτικό, άστα να υπάρχουν. Αχρείαστα να είναι αλλά καλό είναι να υπάρχουν όταν και αν κάτσει η στραβή.
Ευχαριστώ για τις ευχές.

Καλοδουλευτα κύριοι!

Βαγγέλη χαίρομαι που βοήθησα φίλε!

Παναγιώτη τα πήρα και εγώ από τους ίδιους προ ημερών και σε κάποιες βίδες κάνουν δουλειά όντως.
Ξεβιδωσα τετραγωνες βίδες θαμενες σε ξύλο πανεύκολα.
Ίσως βέβαια αντί για τα τρυπανακια που έχουν πρέπει να χρησιμοποιήσεις κανένα της προκοπης για να κάνεις έδαφος για το σπειρωμα.

Βασίλη, για σκόνες τη θέλει.
Στην Κρήτη έχουν άλλα "εργαλεία" που σκοτώνουν. :flipout:

Μπάμπη, μην ξύνεις πληγές σε παρακαλώ χαχαχα, και καλορίζικες οι παραλαβές σου. τα smirdex τα έχω δουλέψει κι εγώ αλλά σε γωνιακό τροχό και έχω μείνει ευχαριστημένος να σου πω, ειδικά σε θέμα αντοχής.

Καλορίζικα επίσης τα εργαλεία και τα αναλώσιμα και στους υπόλοιπους φίλους , να τα χαίρεστε !!

Σημερινή παραλαβή μέσω της ομαδικής παραγγελίας, που είχε γίνει πριν από καμιά 15αριά μέρες. Θερμές ευχαριστίες στον "διαβολικό" φίλο που την οργάνωσε και την εκτέλεσε και ένα προσωπικά μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο για μια ακόμη φορά, που ανέλαβε την διεκπεραίωση της προώθησης της κασετίνας στην Σύρο.

Attachments

• IMG_20160607_214841.jpg
    IMG_20160607_214841.jpg
    127.1 KB · Views: 294
  • IMG_20160607_214812.jpg
    IMG_20160607_214812.jpg
    110.9 KB · Views: 295
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα κύριοι τά εργαλεία-αναλώσιμα,εκτός τού Παναγιώτη πού νά είναι αχρείαστα,αλλά όπως προειπώθηκε καλό είναι νά υπάρχουν,είχα πάρει τό φθινόπωρο ανάποδα κολαούζα Gedore γιά τήν "στραβή" άν τύχει.

Σημερινή παραλαβή μέσω της ομαδικής παραγγελίας, που είχε γίνει πριν από καμιά 15αριά μέρες. Θερμές ευχαριστίες στον "διαβολικό" φίλο που την οργάνωσε και την εκτέλεσε και ένα προσωπικά μεγάλο ευχαριστώ στον Κυριάκο για μια ακόμη φορά, που ανέλαβε την διεκπεραίωση της προώθησης της κασετίνας στην Σύρο.

Πολύ όμορφα και ποιοτικά, μεγειές φίλε.

Ήρθε κ η σκούπα έτσι ώστε να σταματήσει η δημιουργική συζήτηση (γκρίνια) με την γυναίκα.
Είναι σχετικά αθόρυβη αλλά κάνει ένα τακτ τακτ κάθε τόσο (τινάζει το φίλτρο της) που στην αρχή σε τρομάζει.

Ήρθε κ η σκούπα έτσι ώστε να σταματήσει η δημιουργική συζήτηση (γκρίνια) με την γυναίκα.
Είναι σχετικά αθόρυβη αλλά κάνει ένα τακτ τακτ κάθε τόσο (τινάζει το φίλτρο της) που στην αρχή σε τρομάζει.

Εξ ου και το ΝΤ 35/1TACT...χαχαχα
Καλορίζικη και καλά σκουπίσματα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραιο εργαλειο!
Ποσο πηγε???

Ψηλά αρκετά, αλλά δεν πήγαινε άλλο με την οικιακή είχα γκρίνιες, γέμιζαν & οι γύρω ταράτσες & αυλές με πριονίδι.

Ίσως φτιάξω ένα μικρό δίκτυο με pvc σωλήνες & αντεπίστροφα, πάνω & γύρω από τους 3 πάγκους εργασίας, με αναμονές δίπλα από το τριβείο, το spindle sander (το οποίο στο τρίψιμο για κατασκευες intarsia είναι "μανούλα"), κολωνάτο δράπανο, κλπ.

Καλορίζικη αλλά δεν είπες τίποτα να εβλεπα μήπως μπορούσα να σου κάνω κάτι καλύτερο. ;)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικη αλλά δεν είπες τίποτα να εβλεπα μήπως μπορούσα να σου κάνω κάτι καλύτερο. ;)

Σε ευχαριστώ.
Από φθινόπωρο τώρα.Τέλος τα "γαργαλεία" για καλοκαίρι.

Μεγεια τη σκουπα κωστα. Αυτη μπανιζα και γω αλλα ηταν πολυ εξω απο τα οικονομικα μου και κατεληξα στη mv6p.
Ιδια νοοτροπια φιλτρου και καθαρισματος ομως χειροκινητα. Φυσικα το φιλτρο της δικιας μου ειναι σαν απο παπακι ενω της δικιας σου σαν απο λεωφορειο.

ΥΣ. Bosch ειναι η σκουπα σου...ή το αναποδο...