Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγεια τη σκουπα κωστα. Αυτη μπανιζα και γω αλλα ηταν πολυ εξω απο τα οικονομικα μου και κατεληξα στη mv6p.
Ιδια νοοτροπια φιλτρου και καθαρισματος ομως χειροκινητα. Φυσικα το φιλτρο της δικιας μου ειναι σαν απο παπακι ενω της δικιας σου σαν απο λεωφορειο.

ΥΣ. Bosch ειναι η σκουπα σου...ή το αναποδο...

Εγώ για Karcher την πήρα :grandpa:

Παραλαβη ακρυλικων υδατοχρωματων (stain) που αλλαζουν την αποχρωση του φυσικου ξυλου.
1 ευρω η φιαλη (150γρ) πηρα ολες τις αποχρωσεις για να δω ποιες ειναι αυτες που μου κανουν.

26935604494_48a66f5a69_b.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη καλορίζικα καί καλές δημιουργίες,τό διαμέρισμα σταδιακά μοιάζει μέ τα πολλά καί πολύχρωμα μπουκαλάκια μέ χημικό πειραματικό εργαστήριο χαχαχα

Καλοδούλευτα τα χρώματα Μιχάλη, ωραία πράγματα και σε τιμή... άστα!

Σας ευχαριστώ!!

Θα δοκιμαστεί πιθανότατα τον Αύγουστο στο χωρίο για κάτι καναπεδάκια κήπου (ξύλινα φυσικά :tongue: )

Τώρα που το σκέφτομαι...μπορεί κάποιος που έχει κοντά το Ντέτσικα να ρωτήσει αν υπάρχουν ανταλλακτικά γυαλόχαρτα για το "τετράγωνο" και το μακρύ σαν μαχαίρι ανταπτοράκι;
Στη σελίδα της skil βρίσκω σαν αναλώσιμο το τετράγωνο, αλλά όχι τα "τριγωνικά" (λέμε τώρα τριγωνικά)...
Και στη σελίδα του Ντέτσικα δεν βρίσκω κάτι.

Μεγειά και καλα τριψιματα

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σημερινή παραλαβή

View attachment 128597

Καλορίζικη και καλοδούλευτη Θύμιο.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλορίζικα καλά τριψίματα καί καλά πρεσαρίσματα συνάδελφοι

Τώρα που το σκέφτομαι...μπορεί κάποιος που έχει κοντά το Ντέτσικα να ρωτήσει αν υπάρχουν ανταλλακτικά γυαλόχαρτα για το "τετράγωνο" και το μακρύ σαν μαχαίρι ανταπτοράκι;
Στη σελίδα της skil βρίσκω σαν αναλώσιμο το τετράγωνο, αλλά όχι τα "τριγωνικά" (λέμε τώρα τριγωνικά)...

Θά ρωτήσω φίλε μου άν καί δέν νομίζω νά έχει,καί εγώ πέρυσι είχα αγοράσει τό πολυτριβείο B&D καί αυτά τά μικρά στενόμακρα δέν τά είχε ο Ντέτσικας καί απλά πήρα μέ τό μέτρο Velcro σέ διαφορετική κόκκωση καί τά έκοψα εγώ μέ ψαλίδι στό μήκος πλάτος τού δειγματος πού είχα.

Αυτό προβλέπεται να κάνω μάλλον.
Θα ρωτήσω και τοπικά μπας και...
Στο τέλος μάλλον θα φτιάξω κανένα κόφτη για να κόβω από ρόλο.

Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερινή αγορά
Tαινιολειαντήρας Black & Decker KA86 καί 3 σέτ γυαλόχαρτα ταινίας 80-120-180
Μπάμπη τελικά δέν μπόρεσα νά αλλαξοπιστήσω καί παρέμεινα στήν Β&D σάν τόν γάιδαρο πού θέλει νά "μπίπ" τό σκεφτόμουνα :flipout:
Σέ μιά δοκιμή πού έκανα είχες απολυτο δίκιο μέ 80 κόκκωση ταινία τήν άσπρη μπογιά στό ξύλο τήν έβγαλε γιά πλάκα

Κύριοι συνάδελφοι η άποψη μου είναι ότι μόνο ο ταινιολειαντήρας αξίζει σάν τριβείο γιά χονδροδουλειές καί όχι μόνο,τί παλμικά καί έκκεντρα είναι παιχνιδάκια από ότι διαπίστωσα,ούτε μέ παλμικό,ούτε μέ έκκεντρο μέ 60 κόκκωση γυαλόχαρτο δέν κατόρθωσα νά βγάλω τήν παλιά μπογία από τό ξύλο,ενώ μέ τόν ταινιολειαντήρα καί μέ 80 κόκκωση τήν έβγαλε σέ χρόνο μηδέν.

tainio10.jpg

tainio11.jpg

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ρώτησα καί δέν έχει φίλε μου,μόνο μέ ρολό velcro μέ τό μέτρο σέ όποια κόκκωση χρειάζεσαι,και κόψιμο μετά μέ κοπίδι η ψαλίδι στά μέτρα τού εξαρτήματος σου.