Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εγώ προσωπικά πρώτη φορά βλέπω τέτοιο εργαλείο, ή μάλλον έχω ξαναδεί σε άλλο σχήμα, σαν ψαλίδα, αλλά δεν ήξερα τι είναι.

Ναι, αυτό εννοούσα.

attachment.php

Tι ωραια που ταιριαζουν!!
Καλοριζικο Πανο, πηρες και οδηγο μαζι? βγαζει νομιζω η skil και μια καλη ραγα/οδηγο.

Μόλις παρήγγειλα και εγώ ένα το ίδιο από το e-shop, για να πάει στην εξοχή......:fahne90:

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα... Δοκιμή σε μια βδομάδα περίπου.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    152.4 KB · Views: 193
...κι επειδή στην παραγγελία έγινε κι ένα ψιλομπέρδεμα το διόρθωσα με καινούρια. Αυτά παραλαβή γύρω στις 25 Αυγούστου με το καλό....

717714_xl.jpg

504063_xl.jpg

Πω πω γκατζετακια μετρησης και διατρησης!!! Καλοριζικα Μπαμπη!!

Αυτα τα τρυπανακια δεν θελουν ειδικο εξαρτημα που προσαρμοζεται καπως στο κολωνατο?

Πω πω γκατζετακια μετρησης και διατρησης!!! Καλοριζικα Μπαμπη!!

Αυτα τα τρυπανακια δεν θελουν ειδικο εξαρτημα που προσαρμοζεται καπως στο κολωνατο?

Απ ότι φαίνεται από τον άξονα μάλλον όχι Μιχάλη απλά θέλει καλή στερέωση και σωστή τεχνική γιατί σπάνε αν τα ζορίσεις.
Είχα βρει έναν οδηγό για τα μόρσα στο ιντερνετ τις προάλλες.

Μου κάνει εντύπωση ρε μαστόρια που δεν το ξέρετε το sport!....τις μήτρες τις έχει το σετ.
Υπάρχουν και πρέσες γιά μεγαλύτερα μεγέθη!....από M8 και πάνω βέβαια, οι δυνάμεις είναι μεγάλες και το εργαλείο ακριβό.
Εγώ γιά M8, M10 και M12 σχεδίασα ένα εργαλείο και το έδωσα σε έναν τορναδόρο και μου το έφτιαξε (αν θέλετε φώτο και σας ενδιαφέρει, να σας ποστάρω)!.
Το συγκεκριμένο εργαλείο αγοράστηκε από amazon.de θεωρείται επαγγελματικό - και είναι - και αγοράστηκε λόγω προσφοράς warehouse deals στη μισή τιμή (22 ).

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Γιά λαμαρίνα είναι ναί!
Μου είχε κάνει εξαιρετική εντύπωση προ δεκαετίας όταν τον είχα δουλέψει σε φίλο φανοποιο!!!!
Πόσο στοίχισε Μάκη???

Το είχα ψάξει πριν λίγα χρόνια για μια πολύ συγκεκριμένη κατασκευή αλλά μετά το άφησα... Είναι πολύ χρήσιμο εργαλείο αν ασχολείται κανείς με λαμαρινοδουλειές.

Σήμερα ήμουν Αθηνάς και πήρα κάποια πριτσίνια, Μ6 και Μ8 να δοκιμάσω. Αν δεν τα θες για καθημερινή χρήση αλλά μια στο τόσο νομίζω οτι δεν σου χρειάζεται ο πριτσιναδόρος. Με δύο κλειδιά, ένα για βίδωμα κι ένα για κόντρα, κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.

Απ ότι φαίνεται από τον άξονα μάλλον όχι Μιχάλη απλά θέλει καλή στερέωση και σωστή τεχνική γιατί σπάνε αν τα ζορίσεις.
Είχα βρει έναν οδηγό για τα μόρσα στο ιντερνετ τις προάλλες.
Νομίζω πως θέλει ειδικό κάθετο δραπανο.
Φοβάμαι πως δεν προσαρμοζεται σε κοινά δραπανα πάγκου.
Πρέπει να διαθέτουν και λειτουργία κρουσης για να φάει τα κάθετα.
Θα δείξει...

Sent from my C6833 using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα εκ Γαλλίας αυτά
f2d7cdcd3e86628df2a2cfe0010909f4.jpg

Γι αυτό το εργαλείο
f85504383167cf32e68a24b52c347170.jpg

Απο τη Γαλλίδα Αμαζόνα με δωρεάν μεταφορικά (έχομεν και Γάλλους συγγενείς)

Sent from my C6833 using Tapatalk

Κολοδούλευτα...
Δοκίμασέτα και πές μας γιατί έχω κι εγώ αυτή τη Parkside φρεζούλα και μ´ ενδιαφέρει. Κυρίως αν έχει τη δύναμη να χειριστεί τα κοπτικά σωστά.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κολοδούλευτα...
Δοκίμασέτα και πές μας γιατί έχω κι εγώ αυτή τη Parkside φρεζούλα και μ´ ενδιαφέρει. Κυρίως αν έχει τη δύναμη να χειριστεί τα κοπτικά σωστά.

OΚ, αν τελικά πάρω την άδεια μου θα κανω προτζεκτακια και θα ανεβάσω εντυπώσεις.

Sent from my iPad using Tapatalk

Kαλοριζικα Χρηστο, πολυ καλοφτιαγμενα bits. Η dremel βγαζει για το Trio επισης μια πολυ καλη φρεζα και αλλα αξιολογα μπιτακια.

Παρελαβα και γω 2 μινι γωνιες ξυλουργου. Μιας ιντσας και δυο ιντσων, εξαιρετικα μικρες, που χωνονται παντου για μετρηση/αλφαδιασμα.
Βαρυ πραμα, ατσαλινο και παρα πολυ ποιοτικο/καλοφινιρισμενο, δεν το περιμενα ετσι! Αμαζον αγγλιας.

27995389293_5e7d7c07bc_c.jpg

Το ενα φτανει τα 7 εκατοστα και το αλλο τα 5 συνολικα.
Πισω ειναι ενα αλλο μικρο με ξυλινη λαβη των 10 εκατοστων (silverline νομιζω) αλλα δεν βολευει στο αλφαδιασμα της σεγας/κορδελας γιατι ειναι μεγαλο.
27995388833_41110b0f2b_c.jpg