Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μονο που περιμενα η ηλεκτρικη συσκευη να κανει κατι παραπανω καθως ολη την δουλεια την κανει το χειροκινητο με το σπρευ.

Ζητείται συνέταιρος να το αγοράσουμε μαζί.
Πληρώνω το 1/3 για να κρατήσω το χειρικίνητο... :flipout:

Πέρναγα από ντετσικα σήμερα και σταμάτησα να πάρω τέσσερεις βίδες που χρειαζομουν. Πήρα και κάτι άλλα ψιλά που δεν χρειαζομουν άμεσα, αλλά τα θυμήθηκα καθως τα είδα... :-Puploadfromtaptalk1470136932637.jpg
(Στο πλάι φαίνεται και το σακουλάκι με τις τέσσερεις βίδες...)

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παραλαβη 4 μινι γωνιων μαραγκου 2 ιντσων (Κυριακο, Νικο,Χρηστο,Νεκταριο). Ερμητικα κλειστες μεσα στο σακκουλακι με το λαδακι τους για να διατηρουνται φρεσκιες!
Επι τη ευκαιρια πηρα και για μενα μια αντιστοιχη γωνια 6" και μια πενσουλα με ενα στρογγυλο και ενα κοιλο ακρο.

28434265970_9e04643fe7_b.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ήμουν κέντρο για κάτι δουλίτσες και "χτύπησα" απ´ τον Μητρόπουλο αυτές τις Nicholson γύρω στα
12 .
Απ´ ότι μου είπε μπορεί να μου φέρει ότι θέλω αλλά η μεγάλη ποικιλία είναι στο κατάστημα της Πάτρας.
Κι επειδή ήταν χωρίς τσάπια πετάχτηκα απέναντι και πήρα αυτά τα πλαστικούρια με 2 .

Οι λιμες ειναι κατασκευασμενες στις ΗΠΑ ή στο Μεξικο? λενε οτι η παραγωγη εχει μεταφερθει εκει και η ποιοτητα εχει πεσει καπως

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οι λιμες ειναι κατασκευασμενες στις ΗΠΑ ή στο Μεξικο? λενε οτι η παραγωγη εχει μεταφερθει εκει και η ποιοτητα εχει πεσει καπως

Ούτε τό´να ούτε τ´ άλλο.
Η μεγάλη που είχα κοιτάξει ήταν Made in Brazil.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Πέρναγα από ντετσικα σήμερα...

Ναί, κι εγώ "τυχαία" πέρασα... :flipout:

Χτύπησα αυτό το εξαρτηματάκι για το πολυεργαλείο και κάτι άλλα ψιλικοκά, κόλλες γυαλόχαρτα συνδέσμους για λάστοιχα κλπ, κι έφυγα άφραγκος και περιχαρής.
Ευτυχώς αύριο ξαναφεύγω για χωριό.

9579_AUZ70G_2608662346.jpg

Εξαντλήθηκε δυστυχώς!!!

Πλάκα κάνω βρέ....

Αυτες οι λιμες παραγονται μαζικα σε μηχανη. Δεν εχουν κατι το εξειδικευμενο η ιδιαιτερο εκτος απο την αριστη ποιοτητα της πρωτης υλης και των κοπτικων των μηχανων που χαραζουν τις λιμες.
Αρα οπου και να φτιαχνονται, αν υπαρχει η μηχανη παραγωγης και το software, δεν πιστευω να επηρρεαζεται στο ελαχιστο η ποιοτητα.

Αν διαθέτετε λεφτά για λίμες δείτε και τις bahco. Ειχα ξεκινήσει με Nicholson και σιγά σιγά θα ολοκληρώσω ένα σετάκι με τις Bahco.
Βέβαια γνωμη μου και πάλι όσο μένει κάποιος στο ξύλο δε χρειάζονται. Οι καλές λίμες δείχνουν τα δόντια τους σε πιο σκληρά υλικά.

Τα Bahco είναι εξεραιτικά, απο κορυφαίο Σουηδικό ατσάλι. Και, για την ποιότητά τους, η τιμή δεν είναι περίεργη.

Φρέσκια παραλαβή από τον Νίκο! Ελπίζω να το χαρεί η δικιά μου!

View attachment 129983

Μεγειές, μεγειές.
Καλοδουλετη

Sent from my iPad using Tapatalk

Πέρναγα από ντετσικα σήμερα και σταμάτησα να πάρω τέσσερεις βίδες που χρειαζομουν. Πήρα και κάτι άλλα ψιλά που δεν χρειαζομουν άμεσα, αλλά τα θυμήθηκα καθως τα είδα... :-PView attachment 129984
(Στο πλάι φαίνεται και το σακουλάκι με τις τέσσερεις βίδες...)

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φτηνά φαντάζομαι σου κόστισαν οι 4 βίδες!

https://db.tt/MiVmNle3 πηγα σημερα απο το λιντλ για ψωνια για το σπιτι και ειχε μια ξεχασμενη πλαστικη συρταριερα και την χτυπησα πιστευω ειναι καλη για ενα δεκαρικο που εχει.επισης πηγε την παρασκευη ενας συναδελφος τ.τηλ ( τεχνιτης τηλεπικοινωνιων) απο την μοναδα στο Φανο για κατι δουλειες και μου πηρε μερικα ακρωχιτωνια να δοκιμασω την πενσα ακρωχιτωνιων!

Φτηνά φαντάζομαι σου κόστισαν οι 4 βίδες!

15αφρό μου κόστισαν όλα, παρα λίγο να υποκύψω και να πάρω και ένα από αυτά τα φορστνερ μπιτς για να τρυπάω κορμούς και να τους βάζω ρεσό, αλλά σκάλωσα στο 15ευρο που είχε τα ΝτεΒάλτ. Εκείνα τα μιλγουώκι που είχατε πάρει πόσο κάνανε? Ηταν κάπου στα μισά ή λάθος θυμάμαι?

Το Milwaukee στοιχίζει 8 και ευτυχώς που δεν πήρες το Dewalt γιατί δεν θα σου έκανε, είναι αυτοτροφοδοτούμενο με πολύ μεγάλη μύτη.

Βασιλη,μου θυμησες τα Τ/ΤΠ στήν Πατρα!!!!

Αλήθεια,υπαρχουν τηλετυπα ακόμα;

Καλορίζικα όλα,ολων!